error404 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα Πριν 2-3 μερες αγορασα το παρακατω turbo-x Πηγή: My Turbox κυριως για gaming δεν μου εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα αν και δεν το εχω χρησιμοποιήσει πανω απο 5 ωρες Άντεξε 5 ώρες απροβλημάτιστα? Βελτιώνεται το πλαίσιο σιγά σιγά! χαχα 1
miltostzimkas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα και πολλα και επι του θεματος και με τουμπαρανε τελευταια στιγμη ελπιζω οτι με την χρηση που θ ακανω και με cooler και με προσοχη θα αντεξει 3 χρονακια ισα ισα μεχρι να φτιαξω σταθερο !!!!Λαπτοπ επρεπε να παρω για αυτο διαλεξα κατι θεωρειτικα δυνατο σε επεξεργαστη και γραφικα γιατι ηθελα να παιζω κιολας κατα κυριο λογο!!!Αξιζει να παρω +1 χρονο εγγυηση με 90 ευρω?
apostol1s Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 οχι φιλε δεν αξιζει η εγγυηση.θελεις να δωσεις και αλλα χρηματα επιπλεον στο πλαισιο?το μονο που εχεις να κανεις ειναι να προσεχεις απο θερμοκρασιες και οποτε μπορεις αγορασε και μια καλη βαση.
zacharis1955 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ...Αξιζει να παρω +1 χρονο εγγυηση με 90 ευρω? Ο Χ Ι !!!
xristoforos89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα και πολλα και επι του θεματος και με τουμπαρανε τελευταια στιγμη ελπιζω οτι με την χρηση που θ ακανω και με cooler και με προσοχη θα αντεξει 3 χρονακια ισα ισα μεχρι να φτιαξω σταθερο !!!!Λαπτοπ επρεπε να παρω για αυτο διαλεξα κατι θεωρειτικα δυνατο σε επεξεργαστη και γραφικα γιατι ηθελα να παιζω κιολας κατα κυριο λογο!!!Αξιζει να παρω +1 χρονο εγγυηση με 90 ευρω? Οταν το αγορασες, δεν σου ειπαν οτι παιρνεις +2 χρονια επεκτασης με 90ευρω; (αλλα για εκεινη την ωρα ισχυει αυτη η 'προσφορα'). Για κουλερ, εδω εισαι: http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-u3ps-gp-notepal-u3-plus-silver-p-PER.811341?sid=1
Ilbabis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά θα άλλαζα την θερμοαγώγιμη την πρώτη μέρα. Κατά τα άλλα, απλά πρόσεχε το. Από τα χειρότερα μηχανήματα είναι τα turbo x, αλλά αν το προσέχεις, το φυσάς συχνά- πυκνά για σκόνες κ.τ.λ, οι πιθανότητες να σου πάθει κάτι είναι λίγες (αν το hardware δεν είναι προβληματικό εξ αρχής). Όπως σου είπαν τα υπόλοιπα παιδιά στο φόρουμ, αυτή να είναι η τελευταία σου αγορά turbo-x, και σου εύχομαι να μην έχεις πάτημα που θα σου γίνει μάθημα.
zacharis1955 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κανενα καλο cooler που πιστευετε οτι αξιζει? ... https://www.skroutz.gr/s/2619034/Deepcool-N17.html https://www.skroutz.gr/s/4180795/Trust-GXT-277-Notebook-Cooling-Stand.html , http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TRUST-GXT-277-notebook-cooling-stand-19142,99452,486015,1052165.html?langId=-18 https://www.skroutz.gr/s/3267880/Deepcool-MultiCore-X6.html
black adder Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αγορασα Turbo-x Mε απογοητεύετε...εγώ μπήκα μέσα να δώσω έναν ώμο στον θεματοθέτη να κλάψει,και μετά να του καρφώσω το μαχαίρι στη πλάτη,και εσείς φερόσαστε σαν σχολιαρόπαιδα.. Που είναι το αίμα;Οι δάδες; Πάοκ την κάνατε τη Μαύρη θύελλα...γατάκια... Δώσε τουλάχιστον αυτά τα 27 ευρώ και πάρε τη coolermaster.
evkar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρόβλημα ξεκινά από το κάτα πόσο ταιριάζουν φορητός και gaming . Προφανώς το παιδί , το λέει κιόλας , σκέφτηκε αφού χρειάζομαι έναν φορητό ας το συνδυάσω και με δυνατότητες gaming . Είναι ένα κλασσικό λάθος που κάνει πολύς κόσμος .Το να τον κριτικάρετε με αυτό τον τρόπο ούτε σωστό είναι αλλά ούτε και ευγενικό ,imo . Τις προάλλες πάντως ήμουν στο πλαίσιο συντάγματος και μπροστά μου μια κυρία διαμαρτύρονταν έντονα σε έναν δύσμοιρο πωλητή , που απλά την άκουγε ,ότι είναι η πέμπτη φορά που έφερνε τον turbox φορητό της για επισκευή , και ότι το είχε μετανοήσει πικρά για την συγκεκριμένη επιλογή της .Εκεί ακριβώς στηρίζονται οι εταιρείες , δηλ. στην άγνοια του κόσμου και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες . Εν πάσει περιπτώσει , ας εύχεται ο συμφορίτης να πέσει στην εξαίρεση και να του βγει καλός ο φορητός .
stevedri Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να αγοραζει κατι χωρις να το ψαχνει κανεις.... εδω μαλιστα στο φορουμ εχουμε διαβασει και ποσταρει τα χειροτερα για το πλαισιο και τα παραγωγα του (τουβλο χ) . λυπαμαι τον φιλο που το αγορασε ειλικρινα, και ειναι απιστευτο οτι σκεφτοταν να δωσει κι αλλα χρηματα για εξτρα εγγυηση για το λαπτοπ, ενω εδω εχουμε γραψει απειρες φορες για το αθλιο service και τις απατεωνιες που κανουν .
prekod Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα και πολλα και επι του θεματος και με τουμπαρανε τελευταια στιγμη ελπιζω οτι με την χρηση που θ ακανω και με cooler και με προσοχη θα αντεξει 3 χρονακια ισα ισα μεχρι να φτιαξω σταθερο !!!!Λαπτοπ επρεπε να παρω για αυτο διαλεξα κατι θεωρειτικα δυνατο σε επεξεργαστη και γραφικα γιατι ηθελα να παιζω κιολας κατα κυριο λογο!!!Αξιζει να παρω +1 χρονο εγγυηση με 90 ευρω? Δεν αξίζει η επιπλέον εγγύηση
Deargr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν ακόμα άτομα που δίνουν 500+ € για Turbo-X? ΕΛΕΟΣ!!! Τόσα αξιοπρεπή laptops κυκλοφορούν σ΄αυτή την κατηγορία τιμής! Επιστροφή ανεπιθύμητων προϊόντων http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_el.htm Δηλαδη το Turbo-x που εχω εγω και ειναι σασι CLEVO ENQ270 εχεις διαβασει να εχει προβληματα ?? Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι . Το Πλαισιο δεν ψωνιζει παντα απο τον ιδιο κατασκευαστη.
zacharis1955 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη το Turbo-x που εχω εγω και ειναι σασι CLEVO ENQ270 εχεις διαβασει να εχει προβληματα ?? Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι . Το Πλαισιο δεν ψωνιζει παντα απο τον ιδιο κατασκευαστη. Δεν ξέρω τι μάρκα σασί έχουν ούτε έχει και πολύ σημασία ξέρω όμως πολύ καλά ότι στο Πλαισιο συναρμολογεί ο οποιοσδήποτε- μέχρι και...ψυκτικοί- αρκει να έχει φτηνό μεροκάματο! Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά δεν καταλαβαίνω το κριτήριο απόφασης αγοράς ακριβού PC σχεδόν μηδενικής μεταπωλητικής αξίας εταιρείας με το – κατά τεκμήριο – χειρότερο service τη στιγμή που στα ίδια ή λιγότερα χρήματα βρίσκεις άνετα PC μεγάλης και σοβαρής εταιρείας με τα ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα