dub Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ένα φλασάκι toshiba 64gb ξαφνικά δεν το βλέπει κανένας απο τους 2 υπολογιστές μου αλλά το βλέπει κανονικά η τηλεοραση (αφού βλέπω ταινίες απο κει). Στη διαχείριση συσκευών το βλέπω αλλά έχει ένα σημαδάκι επάνω και οταν πατήσω δεξι κλικ μου λεει είναι απενεργοποιημένο. Πατάω "ενεργοποίηση" αλλά μου βγάζει "τα Windows δεν είχαν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν αυτή τη συσκευή". Τα άλλα φλασάκια τα βλέπουν και οι δύο υπολογιστές κανονικά
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν έχεις μέσα αρχεία "μοναδικά", πάτα του ένα φορμάρισμα σε NTFS ή FAT, μέσα από το σχετική λειτουργία της τηλεόρασης (...ΑΝ πάλι έχεις "μοναδικά αρχεία" μέσα, θα έπρεπε να είχες ήδη κάνει αντίγραφα.......Εκτός κι αν σου 'κατσε πάνω ακριβώς που πήγες να μεταφέρεις αρχεία που πχ μόλις είχες γράψει από την τηλεόραση). Πάντως θέμα του φλασακιού είναι - χλωμό διότι να είναι 2 διαφορετικών υπολογιστών. (Αν ήταν ΕΝΑΣ, θα σου έλεγα να απεγκαταστήσεις τον USB conroller driver και είτε θα τον περάσει το λειτουργικό μετά την επανεκκίνηση, είτε εσύ χειροκίνητα από σχετικό δισκάκι...) Kι από την στιγμή που φαίνεται από την TV, δεν έχει χαλάσει, αλλά κάτι σκατά έχει συμβεί με το file system του μάλλον....(...μήπως -μέχρι και κατά λάθος ίσως- το φόρμαρες μεσω της TV σε κάποιο "περίεργο" φορμά; )
stelrp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον χάλασε το file system ή εβαλες κάποιο μυστήριο partition table μέσω της tv, δοκίμασε με κάποιο utility τύπου hp usb format tool.
Euclides Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε την υπηρεσία Windows Driver Foundation να ξεκινά αυτόματα και ξαναδοκίμασε.
dobro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μηπως εχεις samsung τηλεοραση και εχεις γραψει με το pvr; Αν ναι,τοτε το φλασακι ειναι μια χαρα,φταιει το λογισμικο της τηλεορασης που το διαμορφωνει ετσι ωστε να μην το βλεπει κανενας υπολογιστης 1
dub Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Η Τηλεόραση μου είναι panasonic. Δεν έχω χρησιμοποιήσει για pvr. Απλα απο τον υπολογιστή μου αντιγράφω ταινίες και τις βλέπω στη tv. Στο λαπτοπ μου το είδε. Το έκανα γρήγορο φορματ αλλα και πάλι δεν το εβλεπα στο "ο υπολογιστης μου". Το κάνω τώρα πληρες φορματ. Εχει κανένα 2 ωρο και ακόμη κάνει. Αυτό το Windows Driver Foundation τί είναι και απο που το βάζω να ξεκινά αυτόματα?
tstavrou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μηπως εχεις samsung τηλεοραση και εχεις γραψει με το pvr; Αν ναι,τοτε το φλασακι ειναι μια χαρα,φταιει το λογισμικο της τηλεορασης που το διαμορφωνει ετσι ωστε να μην το βλεπει κανενας υπολογιστης Και αν θέλουμε να το μεταφέρουμε στο PC για επεξεργασία ή αντιγραφή (backup) και αδειασμα .... δε γίνεται....??? Τι λες τώρα!!!!
dobro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Και αν θέλουμε να το μεταφέρουμε στο PC για επεξεργασία ή αντιγραφή (backup) και αδειασμα .... δε γίνεται....??? Τι λες τώρα!!!! ΜΑΛΛΟΝ,δε καταλαβες...............διαβασε προσεκτικα απο την αρχη: {ξαφνικά δεν το βλέπει κανένας απο τους 2 υπολογιστές μου αλλά το βλέπει κανονικά η τηλεοραση } απαντηση: {τοτε το φλασακι ειναι μια χαρα,φταιει το λογισμικο της τηλεορασης που το διαμορφωνει ετσι ωστε να μην το βλεπει κανενας υπολογιστης} το τι λες τωρα, θα επρεπε να το σκεφτεις καλυτερα...................... το κανεις φορματ και δουλευει στο Η/Υ............αλλα οποτε γραψεις pvr απο την τηλεοραση,αρχιζει να γινεται το ιδιο! Και ολα αυτα ,στην περιπτωση που ο φιλος εχει τηλεοραση samsung. ΑΝ ΕΧΕΙΣ SAMSUNG ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞ.ΔΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ PVR.... ΓΡΑΨΤΟ ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ...........................οι αμαθεις
Euclides Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το Windows Driver Foundation τί είναι και απο που το βάζω να ξεκινά αυτόματα? Νομίζω ότι έγραψα τι είναι: υπηρεσία (service). Αν δεν ξέρεις το τι είναι τα services,δεν το έχεις. Απευθύνσου σε κάποιον που ξέρει γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά.
dub Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ξέρω τι είναι υπηρεσίες. Μόνο που δεν τη βλέπω ούτε στο λαπτοπ μου ούτε στον επιτραπέζιο υπολογιστή. Εν τω μεταξύ στο λαπτοπ μου στο "ο υπολογιστής μου" το είδε. Το έκανα φορματ αλλά τώρα το βγάζει σαν "αφαιρούμενος δίσκος ΝΤFS" . Πάω να αντιγράψω δοκιμαστικά αρχεία και μου λέει "Δεν είναι δυνατή η εύρεση αυτού του στοιχείου. Δεν είναι πλέον στη θέση Υπολογιστής...". Μυστήρια πράγματα. Στον επιτραπέζιο δεν το βγάζει στο "ο υπολογιστής μου" αλλα στη διαχείριση συσκευών το έχει ως απενεργοποιημένο. Μύλος. edit: απο τη διαχείριση συσκευών επέλεξα "κατάργηση εγκατάστασης". Μετά αυτόματα το αναγνώρισε και τώρα δουλευει!!!!!!!!!!!!! Το ίδιο και στο λαπτοπ.
tstavrou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ΜΑΛΛΟΝ,δε καταλαβες...............διαβασε προσεκτικα απο την αρχη: {ξαφνικά δεν το βλέπει κανένας απο τους 2 υπολογιστές μου αλλά το βλέπει κανονικά η τηλεοραση } απαντηση: {τοτε το φλασακι ειναι μια χαρα,φταιει το λογισμικο της τηλεορασης που το διαμορφωνει ετσι ωστε να μην το βλεπει κανενας υπολογιστης} το τι λες τωρα, θα επρεπε να το σκεφτεις καλυτερα...................... το κανεις φορματ και δουλευει στο Η/Υ............αλλα οποτε γραψεις pvr απο την τηλεοραση,αρχιζει να γινεται το ιδιο! Και ολα αυτα ,στην περιπτωση που ο φιλος εχει τηλεοραση samsung. ΑΝ ΕΧΕΙΣ SAMSUNG ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞ.ΔΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ PVR.... ΓΡΑΨΤΟ ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ...........................οι αμαθεις Sorry, μαλλον δημιουργηθηκε παρεξηγηση. Εμεινα καταπληκτος γιατι δε το ηξερα! Εχω samsung με pvr χωρις να το εχω χρησιμοποιησει ακομη και θεωρουσα αυτονοητο οτι γραφεις εκει να μπορεις να το αντιγραφεις, να το επεξεργαζεσαι και να το αναπαραγεις σε οποιοδηποτε μεσο (pc,κτλ). Αρα οτι γραφεις εκει θα το βλεπεις μονο απο τη TV. Προσπαθω να το συνειδητοποιησω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα