thelocal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα φρεσκοφορματαρισμένο λάπτοπ φίλου. Το πρόβλημα (το οποίο το χε και πριν γίνει φορμάτ) είναι το εξής : Όποτε κάνω διπλό κλικ να ανοίξει κάτι που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας αυτό ανοίγει το mycomputer που βρίσκεται πάνω αριστερά. Πχ θα πατήσω να ανοίξει το recycle bin αυτό θα ανοίξει το mycomputer. Το πρόβλημα υπάρχει άμα το ανοίξω και με το touchpad και με εξωτερικό ποντίκι άρα δεν νομίζω να ναι θέμα hardware. Καμιά ιδέα ή λύση; To θέμα είναι ότι δεν το κάνει πάντα αλλά μία στις δύο. Ευχαριστώ
Euclides Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις πειράξει καθόλου την registry? Αν το έκανες χωρίς να έχεις σώσει αντίγραφο, την έκατσες. Πας για καινούρια εγκατάσταση. Ή μήπως κατά την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος από τον θείο, χρησιμοποίησες κάποιο key generator ή κάτι παρόμοιο?
thelocal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει ήταν key generator για εγκατάσταση winzip. Απλά το πρόβλημα το χε και πριν την εγκατάσταση. Τίποτα άλλο δεν έχω πειράξει.
Euclides Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πρότεινα να κάνεις ένα σκανάρισμα με τον ESET online scanner με τις ρυθμίσεις όπως στην εικόνα:
thelocal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 toshiba satellite c660D-11E έτσι γράφει πάνω. Θα πρότεινα να κάνεις ένα σκανάρισμα με τον ESET online scanner με τις ρυθμίσεις όπως στην εικόνα: Untitled.jpg το κανα και δεν βρίσκει τίποτα. Επίσης στο ίδιο στυλ εκεί που γράφεις κάτι σε πετάει στην αρχή του κειμένου ή στην αρχή της σελίδας δλδ κάνει auto scroll up(λειτουργία chrome). Τι σκατά; Τι μπορεί να φταίει; Θέμα λάπτοπ είναι;
vrykolakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή το πρόβλημα στο εμφάνισε αμέσως μετά από format, χωρίς να έχεις περάσει κανένα πρόγραμμα; Τα windows είναι αυθεντικά; Αν όχι, παλιά είχε τα ίδια μη αυθεντικά windows περασμένα (το ίδιο δισκάκι);
thelocal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή το πρόβλημα στο εμφάνισε αμέσως μετά από format, χωρίς να έχεις περάσει κανένα πρόγραμμα; Τα windows είναι αυθεντικά; Αν όχι, παλιά είχε τα ίδια μη αυθεντικά windows περασμένα (το ίδιο δισκάκι); δεν ξέρω τι είχε πριν εικάζω ότι ήταν αυθεντικά αυτά που είχε πάνω τα home 7. Εγώ του πέρασα σπασμένα 7 ultimate και το πρόβλημα συνεχίστηκε μετά το φορμάτ. Τώρα αν υπήρχε το πρόβλημα αμέσως μετά ή αφότου εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα δεν το θυμάμαι. 4-5 προγραμματάκια έβαλα εξάλου.
thelocal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 κανείς καμιά λύση; Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά τίποτα δεν δουλεύει.
Euclides Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Πάτα δεξί κλικ σε ένα shortcut στην επιφάνεια εργασίας και μετά properties. To Target και το Start in είναι σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα