Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα φρεσκοφορματαρισμένο λάπτοπ φίλου.

Το πρόβλημα (το οποίο το χε και πριν γίνει φορμάτ) είναι το εξής :

Όποτε κάνω διπλό κλικ να ανοίξει κάτι που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας αυτό ανοίγει το mycomputer που βρίσκεται πάνω αριστερά. Πχ θα πατήσω να ανοίξει το recycle bin αυτό θα ανοίξει το mycomputer. Το πρόβλημα υπάρχει άμα το ανοίξω και με το touchpad και με εξωτερικό ποντίκι άρα δεν νομίζω να ναι θέμα hardware. Καμιά ιδέα ή λύση; To θέμα είναι ότι δεν το κάνει πάντα αλλά μία στις δύο. 

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Έχεις πειράξει καθόλου την registry?

Αν το έκανες χωρίς να έχεις σώσει αντίγραφο, την έκατσες.

Πας για καινούρια εγκατάσταση.

Ή μήπως κατά την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος από τον θείο, χρησιμοποίησες κάποιο key generator ή κάτι παρόμοιο?

Δημοσ.

το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει ήταν key generator για εγκατάσταση winzip. Απλά το πρόβλημα το χε και πριν την εγκατάσταση. Τίποτα άλλο δεν έχω πειράξει. 

Δημοσ.

toshiba satellite c660D-11E έτσι γράφει πάνω. 

Θα πρότεινα να κάνεις ένα σκανάρισμα με τον ESET online scanner με τις ρυθμίσεις όπως στην εικόνα:

attachicon.gifUntitled.jpg

το κανα και δεν βρίσκει τίποτα. Επίσης στο ίδιο στυλ εκεί που γράφεις κάτι σε πετάει στην αρχή του κειμένου ή στην αρχή της σελίδας δλδ κάνει auto scroll up(λειτουργία chrome). Τι σκατά; Τι μπορεί να φταίει; Θέμα λάπτοπ είναι; 

Δημοσ.

Δηλαδή το πρόβλημα στο εμφάνισε αμέσως μετά από format, χωρίς να έχεις περάσει κανένα πρόγραμμα; Τα windows είναι αυθεντικά; Αν όχι, παλιά είχε τα ίδια μη αυθεντικά windows περασμένα (το ίδιο δισκάκι);

Δημοσ.

Δηλαδή το πρόβλημα στο εμφάνισε αμέσως μετά από format, χωρίς να έχεις περάσει κανένα πρόγραμμα; Τα windows είναι αυθεντικά; Αν όχι, παλιά είχε τα ίδια μη αυθεντικά windows περασμένα (το ίδιο δισκάκι);

δεν ξέρω τι είχε πριν εικάζω ότι ήταν αυθεντικά αυτά που είχε πάνω τα home 7. Εγώ του πέρασα σπασμένα 7 ultimate και το πρόβλημα συνεχίστηκε μετά το φορμάτ. Τώρα αν υπήρχε το πρόβλημα αμέσως μετά ή αφότου εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα δεν το θυμάμαι. 4-5 προγραμματάκια έβαλα εξάλου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...