Προς το περιεχόμενο

mls iqtab king

iso22000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε όλους. Δεν ξερω αν υπάρχει νημα για το συγκεκριμενο ταμπλετ αλλα θα ηθελα να μοιραστω τις εντυπώσεις μου απο την χρηση του (οχι πολυ μεγαλη) το τελευταιο εξαμηνο. καταρχας το ταμπλετ ειναι ομορφο, ελαφρυ και βολευει στην φορητότητα. Απο εκει και περα ομως:

Ειναι αργο εστω και για τετραπυρηνο

Lags εμφανιζονται συνεχεια ακομα και στο σερφαρισμα στο διαδικτυο

Μερικές φορές απαιτείται να πατήσεις κατι στην οθόνη 2 και 3 φορές για να ξεκινήσει μια ενέργεια.

Η μπαταρία σε sleep mode καταναλώνεται πολυ γρηγορα

το wifi δεν ειναι πολυ καλο λογω μεταλλικου περιβλήματος (μάλλον)

Η επικοινωνια με την τεχνική υποστήριξη της mls έδωσε απαντήσεις για γέλια (στην ερωτηση για το οτι χρειαζεται πίεση η οθόνη μου απάντησαν να βγάλω την προστατευτική ζελατινα που είχε το ταμπλετ).

Το να το πουλήσεις είναι πρακτικά δύνατο (σε τι τιμή?). Κριμα τα 150 ευρω που εδωσα για την αγορά του

Θα ήθελα λοιπόν , αν υπάρχει κάποιος με το ίδιο ταμπλετ και τα ιδια προβλήματα να μου πει αν βρηκε κάποια λύση.

Δεκτές όλες οι προτάσεις

Δημοσ.

έτσι όπως τα λές είναι και το δικό μου σε 3 ώρες τέλειωνε η μπαταρία σε sleep με wifi ανοικτό. 

Ελάχιστη εμβέλεια  

χάλασε η οθόνη το έστειλα για φτιαξιμο, την αλλάξανε δεν λέω,  και τους έγραψα και αυτά για την μπαταρία και το αδύνατο σήμα και μου απαντήσαν οτι σε όλα τα μοντέλα τους  έτσι ειναι !! (ποιότητα!!!) και δεν είναι κάτι περίεργο!  

Εχω συναντήσει άλλα tablet ακόμα και noname και παρόλο που δεν είναι τετραπύρηνα πάνε μπάλα καμμία σχέση με το iqtab, όπως επίσης εχουν και καλύτερη αυτονομία και δεν κολάνε - lagαρουν - ούτε ζεσταίνονται !!  

αυτά. 

Δημοσ.

Τα ιδια χαλαι λοιπον..Δοκιμασες να το κανεις root? Ξερεις αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

επειδή ειναι ανώνυμο εντελώς  δεν είναι πχ zte, huawei (λεω για τα πιο φτηνά) που μπορεί να το βρεί ο καθένας παντού σε ολο το κόσμο και επομένως να ασχοληθούν περισσότερα άτομα πάνω σε αυτό, δεν βρήκα κάποια λύση για να το κανω root ή να του περάσω άλλο firmware. 

εν τέλει το έκανα δώρο και πήρα ένα άλλο.

Δημοσ.

Ερώτηση: δεν είναι στην εγγύηση να το στείλεις πίσω; Γιατί σαν καταναλωτές, έχουμε δικαιώματα. Αν ζούσαμε στις ΗΠΑ, ή Ευρώπη, θα το στέλναμε πίσω και θα μας έδιναν καινούριο αδιαμαρτύρητα! Για μένα, έτσι πρέπει να κάνουμε και αν δεν το δέχονται, να απευθυνόμαστε στο συνήγορο του καταναλωτή: http://www.synigoroskatanaloti.gr/

Δημοσ.

Ναι κανονικά υπάρχει ενα doa για 1 βδομάδα ...εφόσον ειναι ψόφιο τελείως να στο αλλάξουν, διαφορετικά κάνουν τις παπιες.. 

Όταν το είχα στειλει για άλλο θέμα τους εγραψα και αυτά και μου απάντησαν οτι ηταν φυσιολογικό. Άρα τι να επιστρέψεις ;

Το ίδιο συνέβει με ενα gps της ίδιας εταιρείας που πήρα και αργεί περίπου 1-2 λεπτα να κανει επαν-υπολογισμό διαδρομής αμα δεν πας εκει που σου λέει .. μου είπαν ξανά οτι ειναι φυσιολογικό να καθυστερεί τόσο ! 

οκ και εγώ είναι φυσιολογικό να μην ξαναπάρω μηχάνημά τους προφανώς.... !! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...