Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα λαπτοπ Sony Vaio το οποιο εκαψε σκληρο!!Αν τον αντικαταστησω μετα γινεται να βαλω ολα τα plus που ειχε το Vaio οπως το assist που εκανε format!Αν το δωσω για φτιαξιμο,το κανουν εκεινοι ολα κομπλε?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν ειναι μεσα στην εγγύηση θα τους το πάς να σου αλλάξουν τον δίσκο να σου περάσουν και τα πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δυστυχως εχει τελειωσει η εγγυηση!Αν αλλαξω σκληρο εξω θα μου τα περασουν?

περιπου ποσο παει το μαλλι ολο με ανταλλακτικα εργασια,windows κλπ,ξερεις?Σε ευχαριστω πολυ φιλε!

Δημοσ.

βγαλε το δισκο απο το φορητο,ξεβιδωσε την πλακετα του,βγαλε φωτο και ανεβασε την,να δουμε το μοντελο της ή αν εχει καψει κατι.

Μπορει με μια κινηση να δουλεψει.............(δεν θυμαμαι ποιος)καποιος φιλος εδω ειχε προτεινει μια λυση με ενα βραχυκυκλωμα να παρει ρευμα η πλακετα και να δουλεψει , ωστε να προλαβεις να τον κλωνοποιησεις σε ενα νεο.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε οι τιμες δεν ειναι στανταρ.αναλογα τι σκληρο θελεις,ποσα προγραμματα μπορεις να βαλεις μονος σου και ποσα θελεις να σου βαλει ο τεχνικος κ.τ.λ. 80ευρο πιστευω ειναι το ελαχιστο,χωρις να μπορω να σου πω με σιγουρια,γιατι δεν ξερω τι ζητας απο προγραμματα

• Like 1
Δημοσ.

Αν όντως εχει καει ο δίσκος μπορείς να βάλεις εναν αλλον και αυτην την φορά να προτιμήσεις και ssd , οσο για τα μπιχλιμπίδια της sony μπορείς να τα βρείς απο το επίσημο site αλλα καλύτερα να βάλεις μονο οτι χρειάζεσαι γιατι τα περισσότερα ειναι άχρηστα δεν κανουν κατι ουσιαστικό , τώρα να σου κάνει ολη την δουλειά ο τεχνικός κανα 50άρι θα έλεγα να υπολογίζεις

• Like 1
Δημοσ.

εχω βαλει τις φωτο απο το σκληρο!απο προγραμματα τι εννοεις,τα βασικα χρησιμοποιω για ιντερνετ κανενα media player,word κλπ !ουσιαστικα τα windows μονο θελω να μου περασει αφου αντικαταστησει το σκληρο!ενα σκληρο γυρω στα 500 gb θελω οχι τπτ ιδιαιτερο ,φτηνο!Δεν παιρνουν λεφτα και για να το ανοιξουν ξαι να το δουν μονο!Σκεφτομαι δηλ (επειδη εχει και ενα αλλο προβλημα με υην οθονη ,οταν την κουνας βγαζεις μπλε γραμμες καπως σαν παρασιτα,μου ειχαν πει οτι μαλλον φταιει η καλωδιοταινια)αν το παω για επισκευη τα κανουν ολα κομπλε καπου στα 150 ευρω αλλα να εχει τις λειτουργιες του το vaio να μην ειναι δηλαδη τα κουμπια του νεκρα!Αρα δηλαδη εχουμε λυσιμο -δεσιμο,αντικατασταση σκληρου,ανταλλακτικο,windows,οθονη ξερει κανεις πανω κατω ποσο θα παει;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

post-291696-0-44223300-1411864544_thumb.jpg

post-291696-0-08597200-1411864481_thumb.jpg

post-291696-0-60842900-1411865592_thumb.jpg

Δημοσ.

Ενας 500άρης δίσκος θα σου πάει γύρω στα 50 euro μετά ειναι και τι ζημιά θα εχει η οθόνη και πόσο θα κάνε το ανταλλακτικό + την εργασία και ολα τα υπόλοιπα γύρω στα 140 euro μαλλον

• Like 1
Δημοσ.

τελικα θα αγορασω ενα σκληρο και θα το περασω μονος μου!Φιλε μετα με τα windows ξερεις τι μπορω να κανω μιας και δεν εχω cd?Εχει ομως license πισω απο το λαπτοπ μπορω να τα βρω απο καπου και να χρησιμοποιησω το cd με το δικο μου κωδικο?!Ευχαριστω και παλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...