Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαινεται να παιζει κομπλέ στο iPhone 5, αλλα γενικα μάπα μας βγήκα το καρπούζι μα το iOS 8. Υπομονή ομως και είδωμεν!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Καλωσηρθες στον υπεροχο κοσμο της πληροφορικης, οπου το παραπανω εφαρμοζεται απο καταβολης λειτουργικων συστηματων οταν εντοπιζεται καποιο προβλημα. Εκτος και εαν θεωρεις οτι ειναι καλυτερο να παραμενουν ως εχουν παρα το οποια προβληματα εντοπιζονται.

• Like 4
Δημοσ.

[..]. Εκτος και εαν θεωρεις οτι ειναι καλυτερο να παραμενουν ως εχουν παρα το οποια προβληματα εντοπιζονται.

Εξαρτάται από το μέγεθος και την σημαντικότητα του προβλήματος.

Γενικά η αναβάθμιση firmware χρειάζεται μεγάλη προσοχή και οφείλει να γίνεται μόνο όταν υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος διαφορετικά ρισκάρεις μπελάδες.

Δημοσ.

Ελπίζουμε να διορθωθούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν...μπράβο για το χρόνο ρεκόρ κυκλοφορίας της νέας αναβάθμισης! :-)

Sent from my iPhone using Insomnia

:lol: :lol: :lol:
  • Moderators
Δημοσ.

Εξαρτάται από το μέγεθος και την σημαντικότητα του προβλήματος.

Γενικά η αναβάθμιση firmware χρειάζεται μεγάλη προσοχή και οφείλει να γίνεται μόνο όταν υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος διαφορετικά ρισκάρεις μπελάδες.

Δεν διαφωνουμε πουθενα. Η ελλειψη σηματος και η υπολειτουργια του TouchID στην νεωτερη συσκευη που κυκλοφορησες ως εταιρεια, ειναι απο τα πλεον σημαντικα προβληματα.

Btw, δεν αλλαζει ουτε ο booloader, ουτε το baseband firmware με την 8.0.2, απο τις πλεον επιφοβες αναβαθμισεις που μπορει να παρει ενα iPhone.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στο iPad Air, στον Safari, δείχνει συνέχεια σαν να κατεβάζει την σελίδα και, επίσης, κολλάει το πληκτρολόγιο στο τρίτο συνεχόμενο s όταν πατάω sss, που το έχω στις συντομεύσεις για ένα username (αυτό το είχε παρουσιάσει από το 8.0.0). Πρέπει να κλείσω τον Safari, να τον ξανανοίξω και να βάλω κανονικά το username και όχι με τη συντόμευση... :(

Update: Έβαλα άλλη συντόμευση και τώρα δεν μπλοκάρει. Φαίνεται ότι μόνο με τα τρία s το παθαίνει, ίσως γιατί στο δεύτερο s βγάζει τη διόρθωση σε as και στο τρίτο s μπερδεύεται :P

Update 2: Έχω κουφαθεί, με την καινούρια συντόμευση, άλλες φορές τη δέχεται και άλλες φορές μου βγάζει από το δεύτερο γράμμα δική του δίορθωση, και τότε στο τρίτο γράμμα κολλάει και θέλει κλείσιμο ο Safari για να ξαναπάρει μπρος. Κάποια ασυμβατότητα έχει προκύψει ανάμεσα στις συντομεύσεις και τον ορθογραφικό έλεγχο.

Αντίθετα το πρώτο πρόβλημα που ανέφερα δεν το παρατηρώ πια.

Δεν δοκιμάζεις να κάνεις κάνα reset στο keyboard dictionary?

Δημοσ.

Δεν δοκιμάζεις να κάνεις κάνα reset στο keyboard dictionary?

Πώς γίνεται αυτό;

Όταν απενεργοποιώ τον έλεγχο ορθογραφιάς, δεν έχω πρόβλημα. Μόλις τον ενεργοποιήσω ξανά, τα ίδια...

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Επίσης μου βγάζει που και που ειδοποίηση ότι δεν έχω sim (και πραγματικά δεν έχω, αλλά πριν δεν μου το κοπάναγε!).

• Super Moderators
Δημοσ.

Πώς γίνεται αυτό;

Όταν απενεργοποιώ τον έλεγχο ορθογραφιάς, δεν έχω πρόβλημα. Μόλις τον ενεργοποιήσω ξανά, τα ίδια...

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Επίσης μου βγάζει που και που ειδοποίηση ότι δεν έχω sim (και πραγματικά δεν έχω, αλλά πριν δεν μου το κοπάναγε!).

Settings->General->Κάτω κάτω:Reset->Reset Keyboard Dictionary

Καθε φορα που κανουμε ota update η ενεργοποιηση του imessage χρεωνεται απο τον παροχο? 

Ναι, όσο ένα sms.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι μόνος μου...

https://discussions.apple.com/message/26703640#26703640

Και το περιεχόμενο:

Stosur1

Sep 26, 2014 6:17 AM

iphone 6 iOS 8.0.2

I have 100 different keyboard shortcuts or text edit shortcuts that I use when entering information into a web page using safari. Whenever I enter more that one shortcut in a row, the shortcuts stop working and it seems every other shortcut will work until safari freezes. I have restored my phone and I still have the same problem. I have tried other web browsers and I do not have this problem. I only have this problem when I am using safari.

... Από ό,τι γράφει, μόνο ο Safari έχει πρόβλημα με τις συντομεύσεις. Το τσέκαρα κι εγώ, και πραγματικά, στον Chrome (φτου κακά!) λειτουργούν κανονικότατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...