iphonakiasss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 το βαλε κανεις σε ipad mini να μας πει εντυπωσεις?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μολις αποχαιρετισαμε το signing του 7.1.2 απο την Apple 1
agiohorion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ στο 4s πάντως έκανα downgrade, πολύ lag, δεν υποφέρονταν. Και κρασαρίσματα σε εφαρμογές. Σωστός και εγώ σε iPad 3 το έκανα χθες και πρόλαβα γιατί σημεραη Apple σταμάτησε το downgrade
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Apple iOS 8.0.1 Issues Linked to Maps Debacle, Same Manager Oversaw Both Projects
efstratios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά, το πρόβλημα με το πάγωμα του Safari όταν επιχειρούσα να χρησιμοποιήσω τις συντομεύσεις λέξεων που είχα ορίσει (για όποιον ενδιαφέρεται, το περιγράφω σε προηγούμενο μήνυμα), λύθηκε κατά ένα "μαγικό" τρόπο, με την ενεργοποίηση του προβλεπτικού πληκτρολογίου! Μου βγάζει μάλιστα στις επιλογές την πλήρη λέξη! Να διευκρινίσω ότι τόσο οι συντομεύσεις που έχω, όσο και οι πλήρεις λέξεις είναι με λατινικά γράμματα, και συνεπώς χρησιμοποιώ το αγγλικό πληκτρολόγιο. Edit: Φτου, ξανακόλλησε
venias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο 5s εγώ αντιμετοπίζω το εξής: σε σύνδεση με το router όπωτε γυρνάω σπίτι μου ζητάει πάλι εκ νέου τον κωδικό του δικτύου μου και συνεχώς έχω αποσυνδέσεις με πάντα το αίτημα του κωδικού. Πολύ εκνευριστικό και δεν είχα το πρόβλημα ούτε με την 8.0.1 .Το δοκίμασα και σε άλλα γνωστά δίκτυα και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο 5s εγώ αντιμετοπίζω το εξής: σε σύνδεση με το router όπωτε γυρνάω σπίτι μου ζητάει πάλι εκ νέου τον κωδικό του δικτύου μου και συνεχώς έχω αποσυνδέσεις με πάντα το αίτημα του κωδικού. Πολύ εκνευριστικό και δεν είχα το πρόβλημα ούτε με την 8.0.1 .Το δοκίμασα και σε άλλα γνωστά δίκτυα και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασες να κάνεις Forget το δίκτυο και να ξανασυνδεθείς (ή και Reset Network στο General->Reset)? Θα σου έλεγα να αλλάξεις και channel στο wifi αλλά αφού λες πως το κάνει σε όλα τα δίκτυα δεν έχει νόημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα