Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Εγώ στο 4s πάντως έκανα downgrade, πολύ lag, δεν υποφέρονταν. Και κρασαρίσματα σε εφαρμογές.

Σωστός και εγώ σε iPad 3 το έκανα χθες και πρόλαβα γιατί σημεραη Apple σταμάτησε το downgrade

Δημοσ.

Τελικά, το πρόβλημα με το πάγωμα του Safari όταν επιχειρούσα να χρησιμοποιήσω τις συντομεύσεις λέξεων που είχα ορίσει (για όποιον ενδιαφέρεται, το περιγράφω σε προηγούμενο μήνυμα), λύθηκε κατά ένα "μαγικό" τρόπο, με την ενεργοποίηση του προβλεπτικού πληκτρολογίου! Μου βγάζει μάλιστα στις επιλογές την πλήρη λέξη!

Να διευκρινίσω ότι τόσο οι συντομεύσεις που έχω, όσο και οι πλήρεις λέξεις είναι με λατινικά γράμματα, και συνεπώς χρησιμοποιώ το αγγλικό πληκτρολόγιο.

Edit: Φτου, ξανακόλλησε :(

Δημοσ.

Στο 5s εγώ αντιμετοπίζω το εξής: σε σύνδεση με το router όπωτε γυρνάω σπίτι μου ζητάει πάλι εκ νέου τον κωδικό του δικτύου μου και συνεχώς έχω αποσυνδέσεις με πάντα το αίτημα του κωδικού. Πολύ εκνευριστικό και δεν είχα το πρόβλημα ούτε με την 8.0.1 .Το δοκίμασα και σε άλλα γνωστά δίκτυα και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο 5s εγώ αντιμετοπίζω το εξής: σε σύνδεση με το router όπωτε γυρνάω σπίτι μου ζητάει πάλι εκ νέου τον κωδικό του δικτύου μου και συνεχώς έχω αποσυνδέσεις με πάντα το αίτημα του κωδικού. Πολύ εκνευριστικό και δεν είχα το πρόβλημα ούτε με την 8.0.1 .Το δοκίμασα και σε άλλα γνωστά δίκτυα και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Δοκίμασες να κάνεις Forget το δίκτυο και να ξανασυνδεθείς (ή και Reset Network στο General->Reset)? Θα σου έλεγα να αλλάξεις και channel στο wifi αλλά αφού λες πως το κάνει σε όλα τα δίκτυα δεν έχει νόημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...