Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Πηγα να κανω φορμα ενα λαπτοπ με cd των Windows 7 το οποιο το ειχα χρησιμοποιησει και πριν λιγες μερες σε φορματα σταθερων υπολογιστων με επιτυχια και οταν φτανει στο επεκταση αρχειων των Windows παραμενει στο 0% για ωρες και μετα μου πεταει σφαλμα.Καποια ιδεα;

Δημοσ.

Υποθέτω ότι το laptop είχε άλλο λειτουργικό κι εσύ θέλεις τα 7. Γιατί αλλιώς μπορείς από το recovery partition να τα εγκαταστήσεις χωρίς CD.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι το laptop είχε άλλο λειτουργικό κι εσύ θέλεις τα 7. Γιατί αλλιώς μπορείς από το recovery partition να τα εγκαταστήσεις χωρίς CD.

Ειχε αρχικα τα vista καποιος το περασε τα 7 (δε θυμαμαι ποια καθως δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ) και επειδη δεν ηταν γνησια και εβγαζε διαφορα μηνυματα και κολλουσε γτ ηταν και φορτωμενος και γενικα ειχε προβληματα καθως δεν ηταν αξιοπιστος και πολυ αυτος που το εκανε ειπα να περασω εγω τα 7 Ultimate τα 32bit

Δημοσ.

Δοκίμασε αρχικά και καποιο αλλο δισκάκι μηπως εχει πρόβλημα το συγκεκριμένο , επίσης οταν φτάνεις στο σημείο που επιλέγεις τους δίσκους η κάνε του format σε ntfs ή κάνε τελείως delete και οταν τον βγάλει μετα ασε τα windows να τον διαμορφώσουν μονα τους , κατι αλλο επίσης ψάξε στο bios στους δίσκους για μια επιλογή ide ή ahci και βάλε ide.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε αρχικά και καποιο αλλο δισκάκι μηπως εχει πρόβλημα το συγκεκριμένο , επίσης οταν φτάνεις στο σημείο που επιλέγεις τους δίσκους η κάνε του format σε ntfs ή κάνε τελείως delete και οταν τον βγάλει μετα ασε τα windows να τον διαμορφώσουν μονα τους , κατι αλλο επίσης ψάξε στο bios στους δίσκους για μια επιλογή ide ή ahci και βάλε ide.

Το dvd δεν εχει θεμα καθως πριν 3 μερες εκανα φορματ σε 3 υπολογιστες κανονικα.Τι ειναι το ntfs?

Μπορω να αντιγραψω τα Windows απο το dvd σε usb?Χρησιμοποιησα το wintoflash αλλα δε μου το ανοιγει στον υπολογιστη μου.

Eκανα αυτο με το ide αλλα το ιδιο προβλημα εχω.Νομιζω πως δε διαβαζει σωστα το dvd.

Μηπως ξερετε πως μπορω να δω αν εχω προβλημα ο σκληρος;

EDIT:Ενταξει το εκανα μεσω usb.Κατεβασα το Rufus κι εκανα την δουλεια μου γιατι με το Download tool δεν εκανα καθολου δουλεια.Μαλλον το προβλημα ηταν στο DVD Driver

Επεξ/σία από zizu21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...