Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την ομορφη παρεα μας :)

ανοιγω το εν λογω topic κυριως λογω αγανακτησης καθως συχνα πυκνα εχω αντιμετωπισει το φαινομενο

" αν το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο skroutzμαγαζο δεν σε καλυπτει η εγγυηση ενω αυτο που δινω εγω ειναι αγορασμενο απο p.....κ.λ.π "

η τουλαχιστον ετσι αναφερουν οσοι εχουν αγορασει το οποιοδηποτε τηλεφωνο απο καποιο μεγαλο

ελληνικο ( ? ) καταστημα....

.................................................................................

οποτε προκυπτει και αγορα ελληνικου ( ? ) τηλεφωνου..........

...........................................................................................

αλλαζω συσκευες πολυ συχνα ( αγορασμενες ολες απο skroutz ) και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα με την οποιαδηποτε εταιρεια καθως ολες με καλυψαν σε οποιοδηποτε θεμα και αν ειχα. Επιπλεον δε εχω κανει και την κινηση να μιλησω προσωπικα και με μεγαλες εταιρειες οπως LG η οποια και παλι με διαβεβεωσε πως δεν παιζει κανενα ρολο το καταστημα που το αγοραζεις...

Απλα ζητανε αποδειξη που αναγραφει τον σειριακο αριθμο η το IMEI της συσκευης και φυσικα η συσκευη να ειναι εισαγωγη απο Ευρωπη....

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΟΙΠΟΝ - Η ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ !!!!!!

και φυσικα...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι κριμα λογω αγνοιας κυριως να γινονται αγορες απο μεγαλα καταστηματα που ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ με την δικαιολογια της φιρμας που φερουν και στη συνεχεια οσοι επεσαν θυματα αυτης της αγνοιας να προσπαθουν να πουλησουν μια μεταχειρισμενη συσκευη εναντι 300 ευρω οταν φυσιολογικα η ιδια συσκευη στο skroutz εχει καινουργια 200 :P

Και βεβαια οσο θελει πουλαει ο καθενας....αλλα ας χωνεψουμε οτι ολο αυτο περι ελληνικων συσκευων και εγγυησης ειναι ΜΥΘΟΣ !!!!!!!!!!!

Και οκ αδερφε...εκανες το λαθος και το αγορασες στη τριπλασια τιμη....αλλα τα λαθη ας γινονται μονο μια φορα για να μαθαινουμε :)

Φιλικα παντα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...