Προς το περιεχόμενο

EI END και Αρτέμης Σώρρας (600 Δις κατατέθηκαν στο όνομα τις Ελληνικής Δημοκρατίας)

retsel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καλησπέρα σε όλους

Έχω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας σχόλια και απόψεις που αφορούν όλοι την προσπάθεια που κανούν εδώ και 3 πλέον χρόνια ο οργανισμός E.N.D (END NATIONAL DEBT) και ο Αρτέμης Σώρρας.

Πρώτα απ'ολα όμως θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κάθε άποψη αρνητική η θετική θα πρέπει περιέχει και στοιχεία όπου αντλεί ο καθένας την γνώση σου και να γίνει μια κουβέντα με ανοιχτό μυαλό από όλους μας ώστε όλοι μας να βγούμε κερδισμένοι.

Δεν υπάρχει χώρος για αντιπαραθεσης ανούσιες και προσωπικούς χαρακτηρισμους σε αυτό το post.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε την όποια εφυοια διαθέτουμε και να καταλήξουμε να ελευθερώσουμε το πνεύμα μας από τα χρόνια δεσμά της αμάθειας και του εγωκεντρισμου που μας έχει ποτίσει το καθεστος!

Πιο σοβαρη συζητηση θα ηταν να μαθουμε αν ψηφιζεις εσυ και οι υπολοιποι που τον πιστευουν ΑΚΟΜΗ και θεωρουν το θεμα αξιο "σοβαρης συζητησης".

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενδιαφέρον στην κουβέντα ειναι αλλού...

Ποιοι  οι σκοποί του σώρρα; εννοώ γιατι μπήκε στην όλη διαδικασία να μαζεύει κόσμο κτλ και να κάνει τέτοιες δηλώσεις.. γιατι οκ αποκλείεται να ειναι απλά ενας "ΕΛ" "ψεκασμένος" γιατι αν ήταν δεν θα μπορούσε να στίσει ενα τόσο μεγάλο δίκτυο απο ακολούθους και ας αποτελούνται αυτοί οι ακόλουθοι κυρίως απο "ψεκασμένους" ...

Ούτε το ο ίδιος σίγουρα πίστευε ότι το ελληνικό δημόσιο (ειδικά ως μαριονέτες ξένων συμφερόντων αλλα ας υποθέσουμε ότι δεν είναι ) θα τον υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες....

Άρα ΓΙΑΤΙ όλα αυτά; Ποιον σκοπό εξυπηρετούν; 

What are you trying to achieve mister sorras? οεο?   :P 

"Why is the power" find the why and you find the power

*The Colonel flies away* 

Επεξ/σία από The_Colonel

Απο τι ειχα ακουσει ο συγκεκριμενος ηταν ενας Πατρινος μικροαπατεωνας που ετρωγε λεφτα.

Μονο στην Ελλαδα των ηλιθιων κυκλοφορουν τετοιοι ανθρωποι ελευθεροι...

:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα ρε φίλε, δηλαδή τι να συζητήσουμε τώρα με μυαλό κτλ? Άσε που το συγκεκριμένο έχει ξανασυζητηθεί εδώ προ 2ετιας.

Η είδηση είναι μούφα 100% κι ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει περιουσία 77 δις εκ της οποίας το μεγαλύτερο μέρος ακίνητη και το μικρότερο σε μετρητά. Ποιος έλληνας τώρα με 600 δις και μάντολες.

Αυτο ακριβως .Ειναι ενθαρυντικο παντως οτι  εχει την αντιμετωπιση που αρμοζει  το θεμα  και η μαζικη αποβλακωση ειναι αναστρεψιμη.  Διοτι πριν 4 χρονια το ποσοστο των απελπισμενων -φαντασιοπληκτων -ψεκασμενων-συνομωσιολογων ηταν μεγαλυτερο .

Επεξ/σία από Fotis13

Απο τι ειχα ακουσει ο συγκεκριμενος ηταν ενας Πατρινος μικροαπατεωνας που ετρωγε λεφτα.

Μονο στην Ελλαδα των ηλιθιων κυκλοφορουν τετοιοι ανθρωποι ελευθεροι...

:-D

Για να λέμε του στραβού το δίκαιο στα βίντεο που έβαλες δεν βλέπω να αποδέχεται διαστημόπλοια και 600 δις αλλά να τα αρνείται καταφατικά... οπότε ποιό το νόημα που τα έβαλες; δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μπορεί και να τα έιπε αυτά αλλά το σωστό ειναι να σηκώσεις βίντεο που να τα λέει, βίντεο στα οποία τα αρνείται δεν εξυπηρετούν την θέση που πας να υποστηρίξεις (ή τουλάχιστον αυτή που κατάλαβα εγώ ότι έχεις αποκαλώντας τον απατεώνα) 

Αλλά πάλι βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος.. γιατι να τα κάνει όλα αυτά; εκει ειναι η απάντηση πιστεύω. 

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει περιουσία 77 δις

Μη με ρίχνεις, σε παρακαλώ πολύ! Έχω πολύ περισσότερα...

Άνθρωπος που έχει 600 δις και έχει χαλασμένα δόντια?

Μπορεί να φοβάται τούς οδοντιάτρους, ρε μυστήριε κι εσύ! 

• Like 3

https://www.youtube.com/watch?v=KzyryXZf9t8 :P

Αν γίνονται πάντως κάποιες Διονισιακές τελετές με την αριστερή εγώ μέσα είμαι :P

Δώσε! Πάντα πολον κοιράς... (στο τέλος, αφού δεν μπορούσαν να επαναλάβουν κάμποσες σειρές πετάγεται ένας χαρούμενα και φωνάζει ΓΕΝΙΤΟ! ) χαχαχαχα

Μόνο να κάνει τις πίπες που λέει video game ξεχρεώσαμε, εγώ 3 collectors editions θα κάνω preorder. Turn Based όμως , μην δω καμμιά action πατάτα skyrim witcher και λοιπές αηδίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...