Προς το περιεχόμενο

Oneplus one earphones vs Xiaomi Pistons vs Razer Hammerhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες,
θέλω τα φώτας, θέλω να πάρω ακουστικά (hands free) για το κινητό μου (oneplus one) και είδα πως η εταιρία θα λανσάρει τα δικά της. Δεν ξέρω αν σαν κατοχος του κινητού υπάρχει καμια πιθανότητα να μου στείλει τα ακουστικά δωρεάν  :-D (πραγμα απιθανο). Επειδή, έχω δει αρκετά earphones-hands free όπως τα xiaomi pistons (σχέδον 20 ευρω)  ψηθηκα να τα πάρω αλλά και της oneplus είναι ωραία.Είδα τα χαρακτηριστήκα τους και τα συγκρινα και με τα razer hammerhead(πλ πιο ακριβά) αλλά δεν είμαι γνώστης και δεν κατάλαβα τις διαφορές.Ποια είναι η αποψή σας και τι άλλο μου προτείνεται για αυτά τα λεφτά (μεχρι 20 ευρώ).

Το link για τα earphones του oneplus είναι:

Τα xiaomi pistons :

Τα razer hammerhead:

Επεξ/σία από MrGeo
  • Like 1
Δημοσ.

Τα pistons παντως παιζουν πολυ καλα με το Oneplus (τα εχω και τα 2)

Γενικα εχω διαβασει (και εδω) καλα λογια για τα pistons απλα ηθελα να μαθω ,βαση των τεχνικων τους χαρακτηριστικων , ποια ειναι καλυτερα. Για αυτο το λογο εβαλα και τα hammerhead που εχουν 3πλασια τιμη..

Δημοσ.

Τα xiaomi pistons ver 2.0 τα έχω πάρεις γιατί έχω σαν κινητό ένα xiaomi mi3w. Το mi3 έχει ειδική ρύθμιση για καλύτερη απόδωση. Στο oneplus one δεν ξέρω πως θα είναι, αλλά σε μένα είναι φανταστικά!

Δημοσ.

Τα xiaomi pistons ver 2.0 τα έχω πάρεις γιατί έχω σαν κινητό ένα xiaomi mi3w. Το mi3 έχει ειδική ρύθμιση για καλύτερη απόδωση. Στο oneplus one δεν ξέρω πως θα είναι, αλλά σε μένα είναι φανταστικά!

Δηλαδη αν τα κουμπωσεις σε μη xiaomi τα pistons δεν αποδιδουν στο full?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...