koproskilara Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα.Εχω προβλημα με την προβολη μιας ταινιας σε smart tv.Λοιπον εχω smart tv και θελω να δω μια ταινια με υποτιτλους.Η τηλεοραση δεχεται υποτιτλους srt και εγω τους κατεβασα αλλα δεν παιζουν.Επισης δεν παιζουν ουτε με vlc στο pc(στο vlc βγαινουν κατι κινεζικα).Κατεβασε περιπου 5 διαφορετικα αρχεια υποτιτλων αλλα παλι τα ιδια.Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! *Η ταινια παιζει μια χαρα
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα.Εχω προβλημα με την προβολη μιας ταινιας σε smart tv.Λοιπον εχω smart tv και θελω να δω μια ταινια με υποτιτλους.Η τηλεοραση δεχεται υποτιτλους srt και εγω τους κατεβασα αλλα δεν παιζουν.Επισης δεν παιζουν ουτε με vlc στο pc(στο vlc βγαινουν κατι κινεζικα).Κατεβασε περιπου 5 διαφορετικα αρχεια υποτιτλων αλλα παλι τα ιδια.Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! *Η ταινια παιζει μια χαρα Άνοιξε τους υπότιτλους με το σημειωματάριο και όπως είναι πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως και επέλεξε στην κωδικοποίηση Unicode. Σώσε πάνω στο ίδιο αρχείο και ξαναδοκίμασε. Αν πάλι δεν παίζουν βάλε ansi. @mdhatzis Δε χρειάζεσαι να γίνεσαι καυστικός φίλε και να τον θάβεις σε όλο το forum.
kropilack Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Κατεβαζω υποτιτλους απο ttp://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-ell και ενω οταν τους ανοιγω με εγγραφο κειμενου τους διαβαζω κανονικα.. δεν παιζουν με κανεναν payer. Γιατι?..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα, δοκιμασε να κατεβασεις υποτιτλους απο το bsplayer και μετα δες αν παιζουν με τα υπολοιπα προγραμματα και στη τηλεοραση...
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα, δοκιμασε να κατεβασεις υποτιτλους απο το bsplayer και μετα δες αν παιζουν με τα υπολοιπα προγραμματα και στη τηλεοραση... Το bs κατεβάζει από το opensubtitles και βάζει τους υπότιτλους σε υποφάκελο subs (εκτός αν αλλαχτεί από τις ρυθμίσεις), οπότε δεν θα παίξει σε άλλο πρόγραμμα ή σε tv. Κατεβαζω υποτιτλους απο ttp://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-ell και ενω οταν τους ανοιγω με εγγραφο κειμενου τους διαβαζω κανονικα.. δεν παιζουν με κανεναν payer. Γιατι?.. Τους βάζεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία; Το αρχείο έχει το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία; Δοκίμασες να πετάξεις το srt στον Player την ώρα που παίζει η ταινία; Στους περισσότερους Players αν το κάνεις έτσι αναγνωρίζει τους υπότιτλους και τους παίζει. Υ.Γ. Από τον topic starter ακόμα κανένα νέο...
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αλλιώς αφού θες να παίξουν σε τηλεόραση μπορείς να τους ενσωματώσεις με format factory
kropilack Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον.. Το πρωι που δοκιμασα και κατεβασα το HOMELAND (πριν βγει στα αλλα site), ειχα το προβλημα που προανεφερα. Το ιδιο οταν δοκιμασα και με το THE STRAIN. Τωρα που ξαναδοκιμασα τους ειδα κανονικα. Να σημειωσω οτι στο ενδιαμεσο (για λογος που δεν εχουν σημασια να σας τους πω, ισως δεν χρειαζοταν κιολας), εκανα επαναφορα συστηματος, μια μερα πριν. Υ.Γ Πριν 10 μερες εκανα φορματ και ξαναπερασα τα windows. "Τους βάζεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία;" NAI. "Το αρχείο έχει το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία;" NAI. "Δοκίμασες να πετάξεις το srt στον Player την ώρα που παίζει η ταινία;" Αυτο δεν το ειχα κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα