ToxicJee Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 λοιπον εχω ενα ρουτερ της ΟΤΕ το οποιο νομιζω ειναι 24 mbs(οπως λεγετε τελως παντων) και θελω ενα switch / switcher (οπως λεγετε τελως παντων) σε αυτο θα ενονονται στην αρχη 2 pc και αργοτερα ακομα 1 ... οποτε ειναι καλο ενα με 8 ports (μηπως και συνδεθουν και αλα pcια) θα ηθελα ενα με περιπου 30-40€ (οχι περισοτερα).... και επισης οπου και αν εχω μπει δεν μπορω να βρω την συνδεση του οποτε μπορειτε να με φωτησετε ;;;; εσεις (για επιλογη αγορας και συνδεσμολογια)
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κατέλαβα τίποτε !!! Ο ρουτερ του οτε δεν εχει Ethernet ports
black adder Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πεθαίνει κανένας .... ανασταίνεται κανένας.
ToxicJee Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 το ρουτερ του οτε εχει ports αλλα επειδη το ρουτερ ειναι στον κατω οροφο απο το σπιτι μου εγω θελω να βαλω ενα switch πανω και να ενωσω τα 3 pc (για συνδεσμολογια βρηκα) αλλα εναν βοηθω αγορα του switch
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Οτι switch και να πάρεις θα κανεις την δουλειά σου Πχ http://www.skroutz.gr/s/2797527/NetGear-FS208.html 1
jkoukos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως γράφει και ο Νίκος από πάνω, σου κάνει οποιοδήποτε switch. Από εκεί και πέρα συνδέεις με ένα καλώδιο δικτύου οποιαδήποτε θύρα LAN του modem/router σε μια θύρα του switch και στις υπόλοιπες τις συσκευές του πάνω ορόφου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα