koproskilara Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα.Εχω προβλημα με την προβολη μιας ταινιας σε smart tv.Λοιπον εχω smart tv και θελω να δω μια ταινια με υποτιτλους.Η τηλεοραση δεχεται υποτιτλους srt και εγω τους κατεβασα αλλα δεν παιζουν.Επισης δεν παιζουν ουτε με vlc στο pc(στο vlc βγαινουν κατι κινεζικα).Κατεβασε περιπου 5 διαφορετικα αρχεια υποτιτλων αλλα παλι τα ιδια.Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! *Η ταινια παιζει μια χαρα
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οι υπότιτλοι έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία; (κατάληξη srt εννοείται)
rnd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε πάλι μια από τα ίδια. Η αναζήτηση δεν βλάπτει. Δες εδώ και εδώ. Εάν θέλεις να δεις την ταινία από συσκευή USB, χρειάζεσαι ενσωματωμένο media player, δεν παίζει κανένα ρόλο εάν η τηλεόραση είναι smart ή όχι. Για να βοηθήσουμε, καλό είναι να μας πεις ποιο ακριβώς μοντέλο τηλεόρασης χρησιμοποιείς. Διάβασε τα αντίστοιχα θέματα, και εάν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, πες μας ακριβώς που δημιουργείται το θέμα. 1
blackhill66 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 κατεβαζεις το subtitle workshop,πετας μεσα το srt αρχειακι paw save as ....sami το βαζεις στον ιδιο φακελο με την ταινια ιδια ονομασια ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ TELOS
cabdik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα.Εχω προβλημα με την προβολη μιας ταινιας σε smart tv.Λοιπον εχω smart tv και θελω να δω μια ταινια με υποτιτλους.Η τηλεοραση δεχεται υποτιτλους srt και εγω τους κατεβασα αλλα δεν παιζουν.Επισης δεν παιζουν ουτε με vlc στο pc(στο vlc βγαινουν κατι κινεζικα).Κατεβασε περιπου 5 διαφορετικα αρχεια υποτιτλων αλλα παλι τα ιδια.Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! *Η ταινια παιζει μια χαρα δεν μας ενδιαφερει αν ειναι SMART ή οχι η τηλεοραση σου. ουτε αν ειναι 3D, ουτε 1000ΗΖ ..! αυτο που ενδιαφερει στην περιπτωση σου, ειναι το ακριβες μοντελο της τηλεορασης σου, ωστε να δουμε, γιατι μπορει να συμβαινει αυτο....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα