Hamurabi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα. εχει ο αδερφος μου ipad air και επειδη δουλευει σεκιουριτι σε σκοταδια εχει τερμα χαμηλα τη φωτεινοτητα αλλα και παλι ειναι αρκετα φωτεινο για να του δημιουργει προβλημα οταν κοιταει γυρω γυρω. υπαρχει τροπος να μειωσει κιαλλο τη φωτεινοτητα?
basilis5 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ενδεχομενως με μια ματ μεμβρανη στην οθονη. καποτε ειχα στο τηλεφωνο, και μειωνε ελαφρα την φωτεινοτητα αλλα και την ευκρινεια, αλλα ειχε πιο ωραια αισθηση και δεν αφηνε δαχτυλιες. ας δει τι εναλλακτικο υπαρχει στο εμποριο. αλλιως δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο δραστικο.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθως το αντίθετο πρόβλημα έχουν με τα tablet Υπάρχει περίπτωση να γίνεται με κάποια εφαρμογή?
Hamurabi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν κάποιος ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του
sokinfragoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω γιατί στο minimum της φωτηνοτητας το backlight είναι τόσο όσο πρέπει για να μπορείς να βλέπεις τν οθόνη.δοκιμασε private ζελατίνα.θα έχει διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα