Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το ανοιγμα με τα απο 5 λεπτα αφου μπω στο προγραμμα για τις μετρησεις μου βγαζει αυτες τις θερμοκρασιες..τo pc το εχω 3 μηνες κ δν εχει εμφανισει αντιστοιχο προβλημα

post-283051-0-10488300-1411669867_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον δεν είναι καλά κουμπωμένη η ψύκτρα, Την stock έχεις?  Από σκόνη μέσα πως πάει? Έχεις κάποιον ανεμιστήρα να βάζει αέρα και κάποιον να βγάζει?

Δημοσ.

αν μιλάμε για την στόκ ίσως να είναι και δικαιολογημένες οι θερμοκρασίες.

έχεις πειράξει/μετακινήσει την μονάδα;

όπως είπε και ο βετεράνος δες μηπως έχει ξεκουμπώσει η ψυκτρα.

Δημοσ.

την corsair h60 εχω κ ειναι κουμπωμενη καλα..χθες ειχα θερμοκρασιες cpu 38 με 43  βαθμους..μ κανει εντυπωση κ οι θερμοκρασιες της gpu

Δημοσ.

εχω 2 ανεμιστηρες να βαζουν και 2 να βγαζουν αερα

φταιει το τροφοδοτικο σαυτο?

οχι δν εκανα τιποτα μητρικη gigabyte z87m-d3h και τροφοδοτικο corsair cx750m

Δημοσ.

Η αντλια λειτουργει καλα απο την h60? 

Δεν ξερω αν ειναι καποια λειτουργια αυτη αλλα συνηθως πρεπει να λεει παραπανω :D.(μπορει να ειναι και bug)

Κατσε,ανοιγεις καποιο test και φτανει τοσο η σε idle?

Δημοσ.

πριν 1 μερα κ γενικα ολο αυτο τον καιρο ειχα καλυτερες θερμοκρασιες..τουλαχιστον 10 βαθμους κατω

σε idie κατασταση..μονο browser εχω τωρα

Δημοσ.

Αν μπορεις να την βγαλεις και να ξαναβαλεις thermal paste και να την βαλεις οσο πιο καλα μπορεις.Ειναι παρα πολυ ηψηλες οι θερμοκρασιες.

Αποτι βλεπω στην εδωσε ενας φιλος.Κοιτα αν λειτουργει σωστα αν κανει καποιο θορυβο κτλ.Ποσο καιρο την ειχε?

Δημοσ.

την corsair h60 εχω κ ειναι κουμπωμενη καλα..χθες ειχα θερμοκρασιες cpu 38 με 43  βαθμους..μ κανει εντυπωση κ οι θερμοκρασιες της gpu

Οι θερμοκρασίες της gpu δεν φαίνονται. Πόσο είναι?

Δημοσ.

την ειχε 1,5 μηνα ιδιαιτερο θορυβο δν κανει αλλα τα καλωδια π εχουν το υγρο δν καινε καθολου σε σχεση με αλλες φορες

gpu 60 βαθμους π παντα ειχε 35 με 38

Δημοσ.

Ειναι καλα συνδεμενη με την τροφοδοσια? Αποτι λες ειναι σαν να μην λειτουργει η αντλια.Ξανασυνδεσε την και σε αλλη θυρα αν εχεις και αν κανει τα ιδια μαλλον παρεδωσε πνευμα

Δημοσ.

WTF στα volts

Τροφοδοτικο και μητρικη ποια ειναι? Μηπως εκανες καποιο overclock προσφατα?

Αν αναφέρεσαι στην καρτέλα voltage τότε οι μετρήσεις δεν είναι σωστές λόγο bug των αισθητήρων.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...