GTI890 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 με αυτα τα χαρακτηριστικα στην adsl της Hol : Noise Margin (Up/Down) 10/11.3 dBLine Attenuation (Up/Down) 24.1/38.9 dBActual Rate (Up/Down) 848/6629 kbpsAttainable Rate (Up/Down) 1012/7676 kbpsολα αυτα τα εχω με margin 11το ερωτημα μου ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικα που εγραψα παραπανω με adsl της hol, αν βαλω vdsl 30αρα, ποσο θα πιάνω ?? ευχαριστω προκαταβολικα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν στην περιοχή σου δεν έχουν γίνει έργα για οπτικές ίνες και νέες υπαίθριες καμπίνες (ΚΑΦΑΟΥ) τότε δεν μπορείς να βάλεις VDSL γιατί είσαι αρκετά μακρυά από το Αστικό Κέντρο (Α/Κ)
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 με αυτα τα χαρακτηριστικα στην adsl της Hol : Noise Margin (Up/Down) 10/11.3 dB Line Attenuation (Up/Down) 24.1/38.9 dB Actual Rate (Up/Down) 848/6629 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1012/7676 kbps ολα αυτα τα εχω με margin 11 το ερωτημα μου ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικα που εγραψα παραπανω με adsl της hol, αν βαλω vdsl 30αρα, ποσο θα πιάνω ?? ευχαριστω προκαταβολικα! ζητα απο την Hol 6 margin για καλυτερη ταχυτητα.τα υπολοιπα τα ειπε ο thresh.αν δεν εχεις νεα Kv το ξεχνας.εισαι 3 Km μακρυα απο το αστικο κεντρο.το θεμα μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.
jkoukos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Επιπλέον η HOL δεν δίνει VDSL από αστικό κέντρο ακόμη και δίπλα να είσαι, παρά μόνο από υπαίθρια καμπίνα, σε όποιες περιοχές έχει γίνει αναβάθμιση από τον ΟΤΕ.
GTI890 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 περσυ ειχαν γινει κατι στο δρομο, σκαβανε στους δρομους ...δεν ξερω κατι παιζει να βαλανε απο κατω γιατι απο τοτε και μετα οι εταιριες παρειχαν για την περιοχη μου vdsl πιο πριν δεν παρειχαν.... περσυ ειχαν γινει κατι στο δρομο, σκαβανε στους δρομους ...δεν ξερω κατι παιζει να βαλανε απο κατω γιατι απο τοτε και μετα οι εταιριες παρειχαν για την περιοχη μου vdsl πιο πριν δεν παρειχαν.... για να δειχνει στον ελεγχο διαθεσιμοτητας στην περιοχη μου μεσω του site, δεν σημαινει οτι υποστηριζει vdsl??
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν εχουν αλλαξει τα καφαο λογικα soon or late θα εχεις .περιοχη?
GTI890 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν εχουν αλλαξει τα καφαο λογικα soon or late θα εχεις .περιοχη? αγιος δημητριος προς αλιμο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 λογικά μπορείς να βάλεις, αν θυμάμαι καλά έχουμε βάλει νέα KV εκεί, πχ ο Phanispal έχει βάλει... από την στιγμή που δείχνει διαθεσιμότητα VDSL το site της HOL, go for it, μέσω ΚΑΦΑΟΥ είναι αποκλειστικά οπότε θα είσαι μια χαρά...
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω οτι εχουν αλλαξει καποια εκει,.γενικα τα νοτια προαστια εχουν καλυφτει αρκετα.γλυφαδα,ελληνικο κτλ.
GTI890 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 δεν παιζουν ρολο στο vdsl τα χαρακτηριστικα που εγραψα πιο πανω για την adsl??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν παίρνεις από τα ΚΑΦΑΟΥ, όχι...
GTI890 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν παίρνεις από τα ΚΑΦΑΟΥ, όχι... αυτο πως μπορω να το μαθω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν ο έλεγχος διαθεσιμότητας της HOL δίνει ok για VDSL (πρόσεξε γιατί τα λέει μπερδεμένα) τότε έχει ΚΑΦΑΟΥ η γειτονιά... επίσης αν θες ρίχνεις μια ματιά εκεί γύρω για νέα ΚΑΦΑΟΥ http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=107746&d=1353965146&thumb=1
GTI890 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν ο έλεγχος διαθεσιμότητας της HOL δίνει ok για VDSL (πρόσεξε γιατί τα λέει μπερδεμένα) τότε έχει ΚΑΦΑΟΥ η γειτονιά... επίσης αν θες ρίχνεις μια ματιά εκεί γύρω για νέα ΚΑΦΑΟΥ http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=107746&d=1353965146&thumb εναμιση χιλιομετρο απο το σπιτι μου στην καλαμακιου καπου εχω δει ενα τετοιο....τωρα για πιο κοντα δεν εχω προσεξει κατι.....ειναι μακρια 1μιση χιλιομετρο? εννοω με ποια κριτηρια μπορεις να κρινεις ποσο θα πιανεις με 30αρα ας πουμε? εναμιση χιλιομετρο απο το σπιτι μου στην καλαμακιου καπου εχω δει ενα τετοιο....τωρα για πιο κοντα δεν εχω προσεξει κατι.....ειναι μακρια 1μιση χιλιομετρο? εννοω με ποια κριτηρια μπορεις να κρινεις ποσο θα πιανεις με 30αρα ας πουμε? τωρα οσον αφορα το site της hol σαν περιοχη μου βγαζει δεν εχει διαθεσιμοτητα....αλλα οταν βαζω το σταθερο μου μου βγαζει οτι εχω διαθεσιμοτητα....πως γινεται αυτο? εδιτ: τωρα μου βγαζει και με την περιοχη μου οτι παρεχει...τα χει παιξει ε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα