geotrian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα Σημερα εγκατεστησα στο parallels τα ubuntu 14.04 αλλα μου βγαζει οτι η βελτιστη αναλυση οθονης ειναι 800χ600 και ειναι ολα πολυ μεγαλα.. γνωριζει καποιος πως μπορω να το βελτιωσω? πρεπει απο καπου να μπορει να αναγνωρισει την αναλυση του macbook.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου θέλω κι εγώ να το εγκαταστήσω αυτές τις μέρες. Ποια έκδοση κατέβασες; Αυτήν που λέει 64bit for Mac ή απλά την 64bit; Σε τι μηχάνημα το τρέχεις; Πόση RAM; Πάει καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 16 ραμ εχει το μηχανημα μου και του εχω δωσει τα 4... μια χαρα παει αρκει να διορθωθει η αναλυση... τα απλα 64αρια εχω κατεβασει.. θα δοκιμασω και τα 64 for mac.. να δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το έβαλα κι εγώ και έχω το ίδιο θέμα με την ανάλυση. Θα το ψάξω και θα σου πω αν προκύψει κάτι νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμάστε να περάσετε τα tools http://download.parallels.com/desktop/v6/docs/en/Parallels_Desktop_Users_Guide/22570.htm που είναι κάτι σαν συλλογή προγραμμάτων/driver για να δουλεύει καλύτερα το κάθε λειτουργικό. (το ότι ρυθμίσατε σωστά την ανάλυση/γραφικά το θεωρώ δεδομένο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 εγω δεν βρηκα ακρη με το parallels και εβαλα τα ubuntu στο vmware και ολα μια χαρα με την αναλυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θα Δοκιμάστε να περάσετε τα tools http://download.parallels.com/desktop/v6/docs/en/Parallels_Desktop_Users_Guide/22570.htm που είναι κάτι σαν συλλογή προγραμμάτων/driver για να δουλεύει καλύτερα το κάθε λειτουργικό. (το ότι ρυθμίσατε σωστά την ανάλυση/γραφικά το θεωρώ δεδομένο) Θα τα τσεκαρω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια, παρατηρησε κανεις το μεγεθος απο το dmg του parallels? Μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν περιπου 350mb, και τωρα ειδα οτι νεα εκδοση ειναι πανω απο 600mb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα