Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα το λαπτοπ μου παγωνει κατα την εκινηση του δηλαδη πριν καν bootαρει παγωνει 
αφου ανοιξω και κλεισω τον υπολογιστη καμια 10αρια φορες τοτε παει να bootαρει τα windows και μου σβηνει καθως τα bootαρει αυτο γινεται κανα 2 φορες και μετα στρωνει και ανοιγει φυσιολογικα!
απ οσο εψαξα στο internet διαβασα οτι πιθανον φταινε οι ραμ τους αλλαξα θεση και παλι τα ιδια, εβγαλα την μια και υπολογιστης δουλεψε για 2 μερες μια χαρα και ετσι συμπερανα οτι εχω καμενη την μια ραμ.
Σημερα ομως μου εκανε το ιδιο προβλημα με την μια ραμ οποτε αγορασα μια νεα να δω μηπως ειναι καμενη και αυτη αλλα παλι τα ιδια..
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταει?

(εκανα λαθος και το εβαλα στα γενικα θεματα αν μπορει καποιος moderator να το μεταφερει στα λαπτοπ)

Δημοσ.

Λοιπον εκανα τεστ στον σκληρο με το hdsentinel και ολα δειχνουν καλα.
οι ραμ δεν φταινε ο σκληρος δεν φταιει οποτε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι ειναι κατι πιο σοβαρο!

Δημοσ.

και εγω σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι η μητρικη, το περιεργο ειναι οτι ανοιγει  και εφοσον ανοιξει λειτουργει φυσιολογικα για ωρες!
το πιο πιθανο ειναι να παω σε καποιον ειδικο να το κοιταξει.. 

Δημοσ.

Nα μπουτάρεις ένα linux live,να δεις αν είναι από λειτουργικό το πρόβλημα.

Μητρική που μια ανοίγει και μια κλείνει,δεν μου έχει κάτσει.

Κολλάει πριν το post ή μετά;

Δημοσ.

Nα μπουτάρεις ένα linux live,να δεις αν είναι από λειτουργικό το πρόβλημα.

Μητρική που μια ανοίγει και μια κλείνει,δεν μου έχει κάτσει.

Κολλάει πριν το post ή μετά;

τι εννοεις αν κολλαει πριν το post ή μετα?

το περιεργο ειναι οτι εφοσον ανοιξει το λαπτοπ δεν εχω καποιο προβλημα μετα..

επισης αν κανω restart ανοιγει απευθειας χωρις κανενα προβλημα οπως επισης και αν κανω shut down και το ανοιξω συντομα δεν μου το κανει αυτο.

αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι κανει μετα απο πολλες ωρες που ειναι κλειστο ή αδρανοποιημενο.

Δημοσ.

Post..όταν ανοίγει ο υπολογιστής ,πριν αρχίσει να φορτώνει το λειτουργικό του,βγάζει κάποιες πληροφορίες.

sys3.jpg

Το περνάει αυτό το σημείο και μετά κολλάει,ή μένεις να κοιτάς μια μαύρη οθόνη;

Δημοσ.

τον ανοιγω κολλαει σε μια μαυρη οθονη αφου τον ανοιξω και τον κλεισω αρκετες φορες παει στην η εικονα τις samsung περνανε 2 δευτερα και  παει στο σημειο που επιλεγω τι θα bootarw windows ή ubuntu αφου επιλεξω τα windows μου σβηνει 1-2 φορες ενω τα bootαρει ,μετα τα φορτωνει κανονικα και μενει ανοιχτος ολη μερα..

Δημοσ.

τον ανοιγω κολλαει σε μια μαυρη οθονη αφου τον ανοιξω και τον κλεισω αρκετες φορες παει στην η εικονα τις samsung περνανε 2 δευτερα και  παει στο σημειο που επιλεγω τι θα bootarw windows ή ubuntu αφου επιλεξω τα windows μου σβηνει 1-2 φορες ενω τα bootαρει ,μετα τα φορτωνει κανονικα και μενει ανοιχτος ολη μερα..

Σημεία στίξης.Τα χρησιμοποιείς για να μην διαβάζω/ούμε 10 φορές, 2 γραμμές κείμενο για να καταλάβουμε τι εννοείς.

ΑΝ κατάλαβα σωστά λοιπόν.

1.Δεν φτάνει στο ποστ

2.Πάει στο ποστ και μετά από 2 δεύτερα στο boot menu

3.Στο boot menu επιλέγεις windows,και σβήνει η οθόνη δύο φορές ενώ bootάρει,γιατί να σου σβήνει ο υπολογίστης και να bootάρει χλωμό.

Για να μην μαντεύω πάλι,απάντηση σε μία γραμμή ανά ερώτηση.

1.Linux έτρεξες καθόλου;Σου έκανε το ίδιο όσο bootαρε;

2.Ποιο λαπτοπ έχεις;Πόσο καιρό το έχεις;

3.Το dimm από τη ram που άλλαξες..έβαλες πάλι δύο;Εκκίνηση με 1 μόνο έκανες;Και στις δύο θέσεις;

4.Όταν εγκατέστησες τα ubuntu,που τα έτρεξες από στικάκι φαντάζομαι,είχες κάποιο παρόμοιο θέμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...