Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ παίδες ,

Θέλω λίγο να μου πείτε την γνώμη σας για το μηχανηματάκι μου και τι προτείνετε να αλλάξω

Τον χρησιμοποιώ για gaming αλλά όχι πολλά πολλά . Το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω βάλει είναι call of duty modern warfare 2 kai to shogun 2

Στο shogun ανεβάζει κάτι θερμοκρασίες αλλά με μέτρια γραφικά αντέχει παραπάνω δεν...ζορίζεται...

Πάμε στο ζουμί...

windows vista

τροφοδοτικό : turbo-x 650w value series II (είχα 550w αλλά μετά από αλλαγή της κάρτας γραφικών έκαψε φλάτζες)

επεξεργαστής : intel core2 quad q8400 , 2.66 ghz

μητρική : δεν με αφήνει να δω :blink: το everest γράφει unknown στη μητρική

ram : 4 gb (32 bit)

κάρτα γραφικών : ati radeon hd 5670

σκληρός : 700 gb (χρησιμοποιούνται σχεδόν τα μισά)

οθόνη : syncmaster 2033hd analog 19''

το καπάκι το έχω βγάλει για να παίρνει αέρα , η κάρτα γραφικών δεν έχει ανεμιστηράκι μόνο ψύκτρα αλλά έχω προσθέσει ένα 12 αυτοσχέδιο να την χτυπάει

Δημοσ.

Χαιρετώ παίδες ,

Θέλω λίγο να μου πείτε την γνώμη σας για το μηχανηματάκι μου και τι προτείνετε να αλλάξω

Τον χρησιμοποιώ για gaming αλλά όχι πολλά πολλά . Το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω βάλει είναι call of duty modern warfare 2 kai to shogun 2

Στο shogun ανεβάζει κάτι θερμοκρασίες αλλά με μέτρια γραφικά αντέχει παραπάνω δεν...ζορίζεται...

Πάμε στο ζουμί...

windows vista  --> WINDOWS 7 64BIT

τροφοδοτικό : turbo-x 650w value series II (είχα 550w αλλά μετά από αλλαγή της κάρτας γραφικών έκαψε φλάτζες) Άλλο τροφοδοτικό !! Αυτό είναι για πέταμα ! Κάτι σε XFX 550, SUPERFLOWER 550Watt,

επεξεργαστής : intel core2 quad q8400 , 2.66 ghz

μητρική : δεν με αφήνει να δω :blink: το everest γράφει unknown στη μητρική  Δες την μητρική στο CPU-Z

ram : 4 gb (32 bit)  ???? Τι είναι DDR3 ή DDR2 ? Πόσα ντιμάκια ?????

κάρτα γραφικών : ati radeon hd 5670  ---> SAPPHIRE RADEON R9 270X

σκληρός : 700 gb (χρησιμοποιούνται σχεδόν τα μισά)  + SANDISK SSD 128GB SATA III (για λειτουργικό + εφαρμογές)

οθόνη : syncmaster 2033hd analog 19''

το καπάκι το έχω βγάλει για να παίρνει αέρα , η κάρτα γραφικών δεν έχει ανεμιστηράκι μόνο ψύκτρα αλλά έχω προσθέσει ένα 12 αυτοσχέδιο να την χτυπάει

Πόσα δίνεις ?

Δημοσ.

Turbo-x είναι

Το τροφοδοτικό που προτείνεις λέει 550w με 80% απόδοση κι αυτό που έχω είναι 650w με 60% (τουλάχιστον έτσι λένε)

ram DDR2 είναι 2 Χ 2 gb

μητρική : asus p5kpl-am epu

γενικά ναι για αυτά που θέλω (πλέον) είμαι οκ βέβαια κάτι παραπάνω να σήκωνε θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος , να παίζει δηλαδή και καινούργια παιχνίδια χωρίς να κάθεσαι να τα τρέχεις τα γραφικά σε low . Το καλοκαίρι έχει θέματα με θερμοκρασίες . Πολύ ζέστη , ανοιχτό πολλές ώρες , του βάζεις ένα παιχνίδι και την κάρτα γραφικών δεν μπορείς να την αγγίξεις καν . Απλά επειδή είναι αρκετών χρόνων το pc όσο να ναι κολάει λίγο είτε αργεί αλλά όχι σημαντικά πράγματα . Θέλω να μου πείτε πως το βλέπετε το μήχανημα γενικά πρώτα από όλα και που υστερεί και θεωρώ 4gb ram με 32 bit πχ κι vista αυτά πιστεύω πρέπει να αλλαχτούν πρώτα από όλα

Γενικά αν ήταν να δαπανήσω κάτι θα ήταν στην τιμή 100-150 άντε 200 όχι παραπάνω .

Δημοσ.

Turbo-x είναι

Φαίνεται  :)

Ξεκίνα από τροφοδοτικό πρώτα από όλα.Γενικά παίρνει πολλές αλλαγές το σύστημα.

Με το καπάκι έτσι παίρνει σκόνη.

Δημοσ.

Με 120-130 ευρώ παίρνεις ssd και τροφοδοτικό. Μνήμη δε μπορείς να προσθέσεις παραπάνω οπότε θα σου έλεγα να μαζέψεις λίγα παραπάνω και να αλλάζεις πλατφόρμα σιγά σιγά να πας σε κάτι πιο καινούριο, ή παίρνεις τώρα ssd και τροφοδοτικό και όταν έχεις ξανά 200-250 ευρώ αλλάζεις και το υπόλοιπο σύστημα.

Δημοσ.

βλέπω γενικά ότι οι ssd αρχίζουν και κατακτούνε τα πάντα :)

αλλά όταν έχεις τόσα χρόνια έναν σκληρό (γερασμένο, πάνω από 14000 ώρες) έχεις πράγματα που τα θες και άντε να τα μεταφέρεις όλα αυτά...

Απλά αν μπορείτε επειδή είμαι νεούδι :P να μου εξηγείτε κιόλας γιατί το ένα και γιατί το άλλο . Ας πούμε οθόνη που υστερεί ;

Όσο για το τροφοδοτικό δεν μου κάνει εντύπωση ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά ΑΝ το αφήσω το πσ όπως έχει είναι καλό να αλλάξω τροφοδοτικό ή να αλλάξω μόνο με προοπτικές αναβάθμησης ; Επίσης τα τροφοδοτικά που προτείνει ένας φίλος πιο πάνω αλλά και ο μιλλεννιουμ τι συν έχει μπροστά σε αυτό που έχω τώρα ;

Ίσως να γίνομαι κουραστικός αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα όποιος έχει την όρεξη εξηγεί

Δημοσ.

Τα καλα τροφοδοτικα οταν χαλανε απλα σβηνουν και πολυ σπανια να καψουν κατι.Κατι τροφοδοτικα στυλ τουβλοξ μπορει να σκασουν κιολας και να μην αφησουν τιποτα μεσα

Δημοσ.

Ότι σου πε ο από πάνω για το τροφοδοτικό.Είναι από τα βασικότερα σε ένα σύστημα.Η οθόνη σου είναι παλιότερη,μικρή με χαμηλή ανάλυση και με χαμηλής ποιότητας panel.Αν την αλλάξεις με καμμιά καλή σύγχρονη θα βρεθείς σε καινούριο κόσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...