Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή ενός UPS. Πάνω σε αυτό θα συνδέσω το PC της υπογραφής μου μαζί με μια LG IPS235V και τα ηχεία Logitech Z323.

Επίσης θα ήθελα με κάποιο Τ για παράδειγμα να συνδέσω πάνω και PS3 + Xbox 360 και στο μέλλον κάποια 42αρα LED TV. Καταρχάς, είναι δυνατό να συνδεθούν όλα αυτά χωρίς αρνητικές συνέπειες σε ένα UPS της τάξεως των 50€? Μπορώ με λιγότερα? Χρειάζομαι περισσότερα? Γενικά δεν έχω ιδέα και για αυτό ζητάω τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Διπλασίασε (τουλάχιστον) το ποσο και πάρε κάτι από 1200VA και πάνω, εκτός αν δεν συνδεσεις τηλεοράσεις, κονσόλες, βιντεο, ψυγεία, οπότε εχεις σαν ελάχιστο τα 1000VA

Δημοσ.

Δεν θα μπορέσεις να συνδέσεις τόσες πολλές συσκευές σε ενα 650VA(τέτοιο παίρνεις με 50 ευρό).

Ή θα βάλεις μονο PC, monitor, ηχεία, ή θα πας σε μεγαλύτερο.

Δημοσ.

Μάλιστα. Ο μεγαλύτερος λόγος που θέλω να πάρω UPS γιατί δεν ξέρω την δύναμη της πρίζας και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημία. Μπορείτε να προτείνετε ένα UPS για pc, οθόνη και ηχεία? Για τα υπόλοιπα θα δω πως θα πράξω.

Δημοσ.

Tι σχεση εχει η "δυναμη" της μπριζας με το ups? Αν δεν κοπει το ρευμα, εξακολουθεις να παιρνεις ρευμα απο την μπριζα. το ups μεχρι εκεινη την στιγμη δεν θα κανει τιποτα, ισως μια μικρη διορθωση στο ρευμα, δεν σου δινει εξτρα ισχυ

Δημοσ.

Tι σχεση εχει η "δυναμη" της μπριζας με το ups? Αν δεν κοπει το ρευμα, εξακολουθεις να παιρνεις ρευμα απο την μπριζα. το ups μεχρι εκεινη την στιγμη δεν θα κανει τιποτα, ισως μια μικρη διορθωση στο ρευμα, δεν σου δινει εξτρα ισχυ

Οκ θα το δοκιμάσω τότε. Για προτείνετε κανένα UPS για PC, οθόνη και ηχεία :). Βασικά το PC με ενδιαφέρει κυρίως να συνδεθεί εκεί. Αν μπορούμε να κόψουμε λίγο από το budget παραμένοντας σε κάτι ποιοτικό απλά για να τροφοδοτεί το PC κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Διπλασίασε (τουλάχιστον) το ποσο και πάρε κάτι από 1200VA και πάνω, εκτός αν δεν συνδεσεις τηλεοράσεις, κονσόλες, βιντεο, ψυγεία, οπότε εχεις σαν ελάχιστο τα 1000VA

+1

τα ups δεν είναι σε watt οπότε πρέπει να διαιρέσεις τα watt του τροφοδοτικού σου με 0,6 για να δεις πόσα VA θα πάρεις

αν θες κάτι φτηνό πάρε καλλίτερα σταθεροποιητή τάσης που κάνει την ίδια δουλειά αλλά δεν θα στον κρατήσει ανοιχτό σε διακοπή ρεύματος.

Δημοσ.

+1

τα ups δεν είναι σε watt οπότε πρέπει να διαιρέσεις τα watt του τροφοδοτικού σου με 0,6 για να δεις πόσα VA θα πάρεις

αν θες κάτι φτηνό πάρε καλλίτερα σταθεροποιητή τάσης που κάνει την ίδια δουλειά αλλά δεν θα στον κρατήσει ανοιχτό σε διακοπή ρεύματος.

Όταν λες σταθεροποιητή τάσης τι ακριβώς εννοείς? Δεν τα έχω ψάξει ποτέ αυτά οπότε είμαι ολίγον άσχετος.  :-D

Δημοσ.

είσαι οριακά στα VA αν θες να βάλεις πάνω όλα αυτά που ανέφερες πάρε κάποιο 2000VA απλά να ξέρεις δεν έχει μπαταρία σαν το ups να σου κρατήσει τον υπολογιστή ανοιχτό αλλά σε προστατεύει και σε υπέρταση και σε υπόταση.

κάνει σταθεροποίηση το ρεύμα και δίνει πάντα 220V 

Δημοσ.

είσαι οριακά στα VA αν θες να βάλεις πάνω όλα αυτά που ανέφερες πάρε κάποιο 2000VA απλά να ξέρεις δεν έχει μπαταρία σαν το ups να σου κρατήσει τον υπολογιστή ανοιχτό αλλά σε προστατεύει και σε υπέρταση και σε υπόταση.

κάνει σταθεροποίηση το ρεύμα και δίνει πάντα 220V 

Πιο πολύ κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει. 2000VA πρέπει να πάρω αν θέλω να βάλω πάνω τα πάντα? Αν θέλω μόνο για το PC κάνει αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...