Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστησα το καλοκαίρι ένα καινούργιο pc για τη δουλειά μου και μου περίσσεψαν από το παλιό:

Τροφοδοτικό:  Tagan TG 480 (480W)

Επεξεργαστής: Intel Core  i7 CPU 920 @ 2.67GHz

Μητρική:  Gigabyte EX58-UD4P Socket 1366 LGA

http://www.gigabyte....spx?pid=2986#ov

Μνήμες: 12GB DD3 533.0 MHz MF

Ψύκτρα:  Noctua NF-P14

Κάρτα Γραφικών: Palit GTX 260

και 2 σκληροί x 512GB,

Σκέφτομαι να στήσω δίπλα από την τηλεόραση (Samsung 40Α 656) ένα htpc και να καταργήσω το media center. (Άλλωστε από τότε που ο ector7 έγραψε για το popcorn τις περισσότερες σειρές ή ταινίες τις βλέπω πια από εκεί γλιτώνοντας κατεβάσματα).

Οπότε αυτό που ψάχνω πια είναι ένα καλό κουτί για όλα αυτά.

Για να μοιράζομαι το Internet χωρίς καλώδια συνδέομαι με ένα Wifi stick;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν αγοραζεις και ενα καλυτερο τροφοδοτικο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?

Οσο για κουτι τι budget εχεις και επισης δεν νομιζω να μπορεις να βρεις κατι μικρο μιας και εχεις ATX μητρικη

Δημοσ.

Δεν έγραψες budget και αν θέλεις κουτί σε στυλ ενισχυτή ή όχι, οπότε εγώ προτείνω αυτό : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39742&cat=1

Τα τροφοδοτικά tagan απ'όσο ξέρω ήταν καλά, δεν υπάρχει λόγος αλλαγής

Για wifi πάρε ένα τέτοιο : http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn722n-150mbps-high-gain-wireless-n-usb-adapter-p-PER.612420

Δημοσ.

Ειμαι σχεδον σιγουρος πως με τον i7 και την 260 θες τουλαχιστον 500w...

Αν έτρεχε το σύστημα σε full load (prime95 + furmark + defrag) τότε ίσως να τα άγγιζε. Αλλά για ταινίες, ειδικά αφού έχει κάνει underclock τον i7 αποκλείεται. Το πολύ 150w να καίει

Δημοσ.

Κανά μαξ 300-350άρι σε real-world πίεση (gaming stress), τα 400-450 να φτάνει σε synthetics, που δε νομίζω.
Κάπου στα 180 Watt έχει TDP, δηλαδή 15A@12V, λογικά το μοντέλο του PSU έχει χαλάρι 27-28 στη 12άρα, άρα είναι αρκετά και για να δώσει στον επεξεργαστή. Θα το τσιτώνει μόνο σε synthetics, πράγμα που δε πρόκειται να γίνει άρα είναι μια χαρά.

Τώρα αν είναι ποιοτικό το τροφοδοτικό δυστυχώς δε το γνωρίζω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Γύρω στα 70€ είμαι εντάξει. Κουτί δεν έχω πρόβλημα στο σχήμα, εργένικο σπίτι γαρ.

Δεν το βλέπω για τροφοδοτικό. Άλλωστε έτρεχε από 3D μέχρι Crisis μια χαρά (για τη GTX 260)

Δημοσ.

Αν δεν εχεις πρόβλημα στο σχημα τοτε με 30€ πάρε το Bitfenix Neos που θα σε υπερκαλυψει

Α! Απ'οτι είδα το neos ακριβυνε. Γι'αυτο δες το Raijintek Arcadia

• Like 1
Δημοσ.

HTPC με τον 920 θα κάνεις; Είναι υπερβολή από πλευράς αναγκών και σε θέμα idle.Τον έχεις βέβαια και μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν αυτά αλλά και πάλι είναι κάπως.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που πουλάνε πράγματα και στο τέλος απλά θα μαζεύει σκόνη.

Άσε που μπορεί να χρησιμεύσει σαν slave σε renderings.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...