oust_alex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Εκανα προσφατα recovery στο VAIO μου και εβαλα παλι απο την αρχη ολο το software...μαζι και το hard disk sentinel...επειδη μου ψιλοκολλουσε το συγκεκριμενο λογσμικο το απεγκατεστησα και εβαλα στη θεση του το crystaldisk info 6.2.1 για smart monitoring.Εχει χαθει ομως το εικονιδιο του σκληρου δισκου C: και στη θεση του ειναι ενα σκετο λευκο.Εχω δοκιμασει να σβησω το autorun.inf αλλα δεν υπαρχει αυτο το αρχειο. Εχει κανεις αποψη?
oust_alex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 vrykolakas σε ευχαριστω, ειναι το μονο που φαινεται να λειτουργει. μηπως εχεις το εικονιδιο? αλλιως απο μια μορφη πως μετατρεπω σε .ico τυπου?
vrykolakas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά, δεν έχω καν 8... Παλιά θυμάμαι έφτιαχνα icons για τους σκληρούς με κάποιο icon maker πρόγραμμα. Δεν είναι δύσκολο.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε με δεξί κλικ στην Επιφάνεια εργασίας->Εξατομίκευση-<Αλλαγή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας (από αριστερά)->Επαναφορά προεπιλογών.
Methos.S Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά windows 7 ultimate μετά από σκάλωμα του HDSentinel....ακολουθώ τα ίδια βήματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα