FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά οτι έβαλα τιτλο.Μόλις μπήκε η wind μιας και ήμουν σε forthnet.Με forthnet κλείδωνα 8-9 αλλά κατέβαζααπο server amd 900kbps.Σήμερα με wind κλείδωσα 11-12 αλλά κατεβαζω απο amd με 700kbps με το ζόρι.Πως γίνεται αυτό? Να σημειωσω οτι τυχαινει να ειναι ο καιρος σημερα εδω με φουλ ανεμους.Δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Wind ειναι αυτη ολα μπορεί να τα κανει 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εκανα αλλαγη παροχου λογο πολυ πιο φθηνου συμβολαιου με wind και επειδη οσες φορες χρειαστηκα καποια βοηθεια απο forthnet περιμενα στο τηλεφωνο μιση ωρα και στο τελος δε μιλουσα και με κανεναν. Η επεφτε η γραμμη.Απαραδεκτοι. Τελος παντων. Οι διαφορες που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι οτι οι σελιδες π.χ το insomnia ανοιγουν 4 φορες πιο γρηγορα απ οτι με forthnet. Το ρουτερ κλειδωνει στα 12-13 μετα το τελευταιο restart σε αντιθεση με forthnet που ακομα και χθες τελευταια μερα πελατης ειχε κλειδωσει σε μια στιγμη στα 2 και δε φορτωνε ουτε youtube. Στο download μου τα χαλαει ομως η wind και δε ξερω για πιο λογο. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το ρουτερ? Mετρηση AMD με google chrome. Mετρηση microfost με mozilla torrent Aυτο που ειδα ειναι οτι ανεβαινει και κατεβαινει. Παραδειγμα στο τορρεντ που ανεβασα ειχε φτασει στα 1.1mbps και μετα επεσε στα 600 kbps και σχεδον επαιζε εκει απο ταχυτητα. Αν αλλαξω καναλι στο ρουτερ υπαρχει περιπτωση να μην εχω αυτα τα σκαμπανεβασματα?
Limerik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Έπρεπε να τους είχες στείλει στη forthnet μήνυμα στο fb https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και θα σε παίρναν αυτοί τηλέφωνο να σου φτιάξουν το πρόβλημα στην ταχύτητα . όσο για τηλέφωνο όπου και να είσαι δυστυχώς δεν μπορείς να αποφυγείς τις αναμονές
iznodur Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι η Wind αφού πέτυχες και καλύτερη τιμή, θα πρέπει να δοκιμάσεις το router μήπως έχει θέμα αλλιώς ένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση να δεις μήπως πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή προφίλ κλπ.
vrykolakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Έχε υπόψιν σου και ότι μπορεί να είναι θέμα δικτύου (και δικτυακών μηχανημάτων) wind (σε τοπικό επίπεδο), οπότε, δυστυχώς, αν δε σχεδιάζει κάποια αναβάθμιση άμεσα, θ' αργήσεις να δεις βελτίωση. Θυμάμαι η hol είχε ένα τέτοιο πρόβλημα πριν μερικά χρόνια σε μια πόλη της Β. Ελλάδας (στη Δράμα, νομίζω), όπου οι χρήστες ακόμα κι αν συγχρόνιζαν 10+, κατέβαζαν με λιγότερο απ' το μισό.
leonidas_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ βλέπω ότι το iso που κατεβάζεις η ταχύτητα είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Από το torrent τώρα δεν μπορείς να κάνεις εκτίμηση της ταχύτητάς σου, καθώς είναι p2p υπηρεσία. Μπορεί τη μία στιγμή να πιάσεις το max κ την αμέσως επόμενη να πέσει. Επειδή βλέπω κ αναφέρεσαι για κανάλια έχε υπόψιν ότι οι μετρήσεις γίνονται πάντα με καλώδιο κ όχι με wifi. Αν όντως είσαι συνδεμένος με wifi μπορεί τα σκαμπανεβάσματα να οφείλονται σε διαλείψεις που ενδέχεται να μην τις έχεις αν κάνεις δοκιμές με άλλα κανάλια. Οπότε καλώδιο κ μέτρηση. Αν συμβαίνει πάλι το ίδιο δοκίμασε από άλλο pc ή από κινητό, από κάποια άλλη τελοσπάντων συσκευή. Επίσης κάνε δοκιμές με το ρούτερ συνδεμένο απευθείας στην τηλεφωνική πρίζα κ χωρίς καμμία τηλεφωνική συσκευή συνδεμένη σε καμμία πρίζα. Αν μετά από τις δοκιμές αυτές συμβαίνει το ίδιο δοκίμασε άλλο ρούτερ καθώς απ ότι βλέπω πρέπει να έχεις το huawei που είναι gtpk. Αν μετά από όλες τις παραπάνω δοκιμές έχεις το ίδιο το πιθανότερο είναι να συμβαίνει ότι σου είπαν οι από πάνω, αλλά εσύ παρ όλα αυτά ρίξε ένα τηλέφωνο στον πάροχό σου να αναφέρεις το πρόβλημά σου. 1
humanoid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αναζήτησε την αιτία στο router. Για κάθε ενδεχόμενο πάντως κάλεσε στο κέντρο εξυπηρέτησης της Wind. Την τελευταία φορά που χρειάστηκα τη βοήθεια τους με εξυπηρέτησαν άμεσα
iznodur Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως η εξυπηρέτησή τους έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά οτι έβαλα τιτλο. Μόλις μπήκε η wind μιας και ήμουν σε forthnet. Με forthnet κλείδωνα 8-9 αλλά κατέβαζα απο server amd 900kbps. Σήμερα με wind κλείδωσα 11-12 αλλά κατεβαζω απο amd με 700kbps με το ζόρι. Πως γίνεται αυτό? Να σημειωσω οτι τυχαινει να ειναι ο καιρος σημερα εδω με φουλ ανεμους.Δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο. πιταρισμένο dslam . μόλις εφυγες απο forthnet η wind σε εβαλε στο δικό της dslam το οποίο ειναι γεμάτο ή έχουν εφαρμόσει κάποιο traffic shapping με χαμηλότερο ωφέλιμο bandwindth.
jkoukos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κάνε και μια δοκιμή συνδεδεμένος ενσύρματα για να έχουμε πλήρη εικόνα, διότι όπως το έγραψες καταλαβαίνω ότι συνδέεσαι ασύρματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα