johnienna Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας,χτες δανειστικα 2 ραμ Kingston dual channel απο εναν φιλο μου.Εχω αυστην εδω την μητρικη .Λοιπον οταν βαζω την μια απο τις δυο ραμ το pc δουλευει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα αλλα οταν δοκιμαζω και την αλλη μαζι αρχιζει και κανει πολλα μπιπ μαζι και κανει αυτοματα επανεκκινηση,εχω δοκιμασει να ανεβασω τα βολτ στο bios της ραμ απο 1.5 μεχρι 1.720 αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι,μηπως ξερεται πιο μπορει να ειναι το προβλημα?
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε αρχικά να βάλεις την μια ram και στα 2 slot ωστέ να σιγουρευτούμε οτι δεν εχει κάποιο slot της μητρικής πρόβλημα επίσης δοκίμασε και απο τις 2 ram την κάθεμια μόνο της ωστέ να δούμε και οτι οι μνήμες ειναι εντάξει , κανε και ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής. Δοκίμασε και αλλες μνήμες αν εχεις πρόχειρες
johnienna Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Την εχω δοκιμασει μονη της στο δευτερο σλοτ αλλα εκανε τον ιδιο θορυβο.Δοκιμασα και μια αλλη 2αρα ραμ και εκανε τα ιδια.Εκανα και cmos reset βγαζοντας την μπαταρια για κανα 5λεπτο χωρις καποιο αποτελεσμα
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού δοκίμασες και αλλες τοτε λογικά η motherboard έχει καποιο πρόβλημα η τα slot συγκεκριμένα
johnienna Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Οκαυ ευχαριστω πολυ παιδια.Παρεπιπτοντος εχω μια ραμ 4gb 1600 που δεν κανει σε αυτην εδω λετε να αγορασω αλλη Motherboard η να παρω μια 4αρα που να κανει σε αυτην?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα