Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα κινεζικά πλέον. Ειναι φοβερά ... Για την τιμη τους!

Το iPhone ειναι, οπως δείχνουν και οι πωλήσεις αλλα και οι συζητήσεις μεταξύ φίλων , αντικείμενο πόθου!

Οποίος το εχει χαίρεται, οποίος δεν το εχει είτε προσπαθεί να το παρει είτε το βρίζει!!!

Στις αγγελίες εδω αυτο απιτυπώνεται με τον καλυτερο τροπο!!!!

Το να εχεις και τα δυο ειναι το τέλειο !!!

Τωρα τα bendgate κτλ για το iPhone περισσότερο απευθύνεται στα χαζόαμερικανακια που ειναι πρόβατα...

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι δεν με ενδιαφερει καθολου το sar  τιποτα δεν ειναι αποδεδειγμενο  μου κανει εμμονη για υποχονδριους .

Better safe than sorry...

ΑΝ είναι αλήθεια, τότε ίσως όταν το διαπιστώσουμε να είναι πολύ αργά και τα αποτελέσματα μη αναστρέψιμα. Από τη στιγμή που δεν είναι αποδεδειγμένο ότι δεν βλάπτει, καλύτερα να είμαστε επιφυλακτικοί.

Δημοσ.

Αυτο που γραφεις ειναι λαθος σκεψη και δεν εχει σχεση με το θεμα μας.

Ασε με να σου εξηγησω πως λειτουργει η αγορα των κινητων:

Την αγορα των κινητών παγκοσμίως μπορούμε να την παρομοιάσουμε ως ενα μεγάλο καλάθι με αχλάδια (αχλαδια=λεφτα) και αυτό επειδή τα λεφτά που υπάρχουν στον πλανήτη για αγορά κινητών κάθε χρόνο ειναι περιορισμένα , αλλιώς την αγορα αυτη θα την παρομοιάζαμε ως αχλαδοκαμπο. 

Δεν ειναι λοιπόν αχλαδοκαμπος, αλλά ένα καλάθι με συγκεκριμένα αχλάδια μέσα.

Η Apple σε αυτο το καλάθι εχει απλώσει τα χερια της και εχει μαζέψει το 60% των αχλαδιών αφήνοντας το υπολοιπο 40% για τους υπόλοιπους (κινεζους, γιαπωνεζους, κορεατες κτλ)

Η κινηση που εκανε η Apple και εβγαλε μεγάλο τηλέφωνο θα την κανει να παρει ακομα μεγαλύτερο ποσοστό απο την πίτα των διαθέσιμων χρημάτων για κινητα, με αποτέλεσμα ολοι οι υπόλοιποι να μείνουν με ακομα μικρότερο ποσοστο διαθέσιμων χρημάτων στην αγορά και κατ επέκταση κερδων. 

Οσα εκατομμύρια κινητών και να πουλήσουν οι αλλοι (και η samsung μαζι με αυτους), τα χοντρα λεφτα απο την αγορα των κινητών τα μαζεύει η Apple καθε χρόνο, και αυτο ειναι που μετράει για την βιωσιμότητα μιας εταιρίας.

Επομένως η απάντηση στο ερώτημα αν η samsung θα εχει πρόβλημα ειναι "ναι, εαν συνεχισει με το ιδιο μοντελο" γιατι πλεον υπάρχουν μπρος Κινέζοι και πισω Apple.. (εκ του μπρος γκρεμος και πισω ρεμα)

αγαπητε το να γραφεις ταινιες φαντασιας δε σημαινει οτι εξηγεις κατι σε καποιον ..η απλ πουλησε 43 εκατομυριαμεχρι το μισο του 2014 και η σαμσουνγκ 85.. πανω απο τα διπλα δηλαδη..σμαρτφονς.. ειναι αστειες οι συγκρισεις ..απλα οι κορεατες εχουν μια νοοτροπια λιγο περιεργη οτι πρεπει να ειναι πρωτοι και τετοια και στα high μοντελα λογω γοητρου .. 

τωρα οσον αφορα το design ..to note 3 ειναι μακραν το ωραιοτερο κινητο αυτη τη στιγμη .. αν καποιος συγκρινει το 6 5.5 με το νοτε και το βρισκει ωραιοτερο νομιζω οτι απλα ειναι προκατειλημμενος ..για ενα κινητο το οποιο ειναι νουμερο ενα απο οθονη και πρωτο στο 3dmark .. και φυσικα εχει κορυφαιο σημα ποιοτητα ομιλιας και 0.29 δεικτη sar .. εναντι του απλα επικινδύνου 1.58 !! εγω φιλε μου εγω καμια 5αρα χιλιαδες φωτος απο iphone μεχρι και το 5.. ημουν χρηστης τουλαχιστον 6 χρονια και οσο και αν πιστευω οτι το ιος ειναι ποιοτικοτερο και το ντηζαιν της απλ κορυφαιο οσον αφορα τα macbook ipad kai iphone mexri to 4 δε μπορω να επικροτω μια εταιρια που βγαζει διπύρηνα με 800 ευρω και δεικτη sar που ψηνεσαι στο ενα μετρο αποσταση .. τα υπολοιπα ειναι απλα κουβεντουλες .. σκεφτητε απλα οτι ακομα εχω ενα 4αρι αιφων και ενω μου αρεσει και θαθελα να το κουβαλαω σα δευτερο σκεφτομαι τα μικροκυματα που βγαζει και δε το κανω .. οπως ειπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Το sar δειν ειναι αποδεδειγμενο?? τοτε γιατι το νομιμο οριο ειναι 1.60?? δε παμε καλα πραγματικα .. εμενα το κεφαλι μου εκαιγε μετα παο κανα τεταρτο ομιλιας με iphone αισθανομουν αρρωστος και απλα θεωρουσα οτι ετσι ειναι με ολα τα κινητα ..δεν ειναι αποδεδειγμενο οτι τα μικροκυμματα κανουν κακο στον ανθρωπινο ιστο??? 

NAI ΟΠΩς ακριβως δεν εχει αποδειχτει οτι το τσιγαρο κανει κακο στον οργανισμο ,,ναι δεν εχει και δε γινεται αρα καπνιστε αφοβα .. συγνωμη αλλα αλλες βλακιες δε μπορω να ακουω

• Like 1
Δημοσ.

.. εμενα το κεφαλι μου εκαιγε μετα παο κανα τεταρτο ομιλιας με iphone αισθανομουν αρρωστος και απλα θεωρουσα οτι ετσι ειναι με ολα τα κινητα ..δεν ειναι αποδεδειγμενο οτι τα μικροκυμματα κανουν κακο στον ανθρωπινο ιστο??? 

Αυθυποβολη λεγεται φιλε μου ,περαστικα ευχομαι .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ενα Android τηλέφωνο να έχει τιμή πώλησης 600+ ευρώ,μόνο ένας.. Υπερκέρδος.

Όχι ότι η "άλλη" πάει πίσω αλλά αφενός έχει μονοπώλιο το ioS + το γεγονός συνεργασίας με τις άλλες apple συσκευές της..

Τόσα χρήματα λοιπόν μόνο για ένα λογότυπο είναι απίστευτα πολλά,όπως και να λέγεσαι..

Γενικά συμφωνώ, αλλά μου έδωσες την αφορμή να τονίσω ότι η Apple δεν συγκρίνεται με την Samsung απευθείας. Η δευτερη έχει μόνο "κατασκευαστικά" κόστη. Το λειτουργικό το κάνει download από την Google.

Η Apple αναπτύσσει λειτουργικό για desktop, λειτουργικό για mobile, software (το δικό της Office, photo editing, video editing), υπηρεσίες (app store, itunes store, iCloud drive, Apple Pay,  κλπ)

Σε μία συσκευή παίρνεις όλο το πακέτο. Είναι σαν να παίρνεις Google + Samsung, Microsoft + Nokia. Οπότε, στην "τιμή" του προϊόντος υπολογίστε τα κέρδη 2 εταιριών, όχι μόνο την κατασκευή της συσκευής.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά συμφωνώ, αλλά μου έδωσες την αφορμή να τονίσω ότι η Apple δεν συγκρίνεται με την Samsung απευθείας. Η δευτερη έχει μόνο "κατασκευαστικά" κόστη. Το λειτουργικό το κάνει download από την Google.

Η Apple αναπτύσσει λειτουργικό για desktop, λειτουργικό για mobile, software (το δικό της Office, photo editing, video editing), υπηρεσίες (app store, itunes store, iCloud drive, Apple Pay,  κλπ)

Σε μία συσκευή παίρνεις όλο το πακέτο. Είναι σαν να παίρνεις Google + Samsung, Microsoft + Nokia. Οπότε, στην "τιμή" του προϊόντος υπολογίστε τα κέρδη 2 εταιριών, όχι μόνο την κατασκευή της συσκευής.

Οι Κινέζοι το ίδιο Android δεν χρησιμοποιούν ? οπότε η διαφορά στην τιμή δεν προκύπτει από την ομολογουμένως μικρή πλέον καλύτερη ποιότητα της sams.

Αλλά κ παλι βλέπεις οτι αποφεύγω να μπω σε σύγκριση Apple - Sams γιατί είναι ακριβός ανόμοια πράγματα,αλλά με τον κινεζο δεν γίνεται να μην μπω.. και επειδή αυτή την σύγκριση την κάνουν όλο και περισσότεροι η sams αν συνεχίσει "να πιστεύει" και όχι "να δει" θα πάει άπατη..

Δημοσ.

Τα αποτελέσματα της Samsung δεν είναι καλά για, νομίζω 3 τρίμηνα;

Μείωση κερδών κλπ.

Δεν θα πάει για κλείσιμο βέβαια, αλλά οι μέτοχοι είναι αμειλικτοι..

Όσο για την 'επίθεση' της Apple με το μεγάλο iPhone, ε, λογικό είναι να ανησυχούν που μπήκε στα χωράφια τους.

Τα NOTE είναι ειδικής κατηγορίας κινητά και όχι ευρείας κατανάλωσης. Τα s είναι η ναυαρχίδα της.

Όλοι έχουν θέμα με τους Κινέζους.

Εγώ έχω το note2, πολύ καλό κινητό, αλλά τα ίδια λεφτά πήρα 2 δικαρτα κινέζικα με παραπλήσια χαρακτηριστικά.

Πέρσι το zopo zp980,

και πριν 1 μήνα το thl5000 για απειρη αυτονομία (5000mamps!!) .

παρόλα αυτα εμείς στο insomnia δεν είμαστε οι μέσοι χρήστες.

Οι μέσοι χρήστες είναι άσχετοι καταναλωτές. Αυτοί λοιπόν, που έχουν και φράγκα είναι Apple fanboys. Άλλοι είναι Nokia fans. Samsung fans δεν θα έλεγα οι περισσότεροι.

Εκεί πέφτει και το χοντρό Budget για διαφήμιση που μειώνει τα κέρδη.

Τόσο απλά.

Βέβαια η Samsung Electronics δεν είναι μόνο κινητά. Από panels μέχρι ιατρικά φτιάχνει!

Δημοσ.

Εμένα μου κάνει πάντα εντύπωση,πως τόσο μεγάλες εταιρίες δεν βλέπουν το προφανές.

Τα τηλέφωνα δεν είναι ποδόσφαιρο να ακολουθείς το "η ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει".

Ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική αγορά στον Πλανήτη,και εσύ ως GEO λες "πιστεύω" ?

Αυτή η άρνηση να δουν,ν' αφουγκραστούν να καινοτομήσουν,πιστεύω σηματοδοτεί την παρακμή τους.

και δεν έχει να κάνει μόνο με την sams,έχει να κάνει με πολλούς "κολοσσούς" που τελικά δεν τους βγαίνει αυτό "το πιστεύω",

και μετά από 1-2 απότομες στροφές βεβιασμένες τύπου ζεϊμπέκικου πωλούνται κ εξαγοράζονται..

Σωστό είναι αυτό που λες οτι δεν είμαστε ο μέσος χρήστης,αλλά είμαστε το start του μέσου χρήστη,κανείς μας δεν θα αφήσει κανέναν "δικό του" να πάει να πάρει Samsung me 600+ ευρώ ακόμα κ αν έχει επιδότηση,

αυτή η αγορά δεν σου προσφέρει πια κάτι,έναντι του ανταγωνισμού και ανταγωνισμό εγώ εννοώ όπως προείπα την ίδια πλατφόρμα.

Ακόμα και οι φανς θέλουν μια μικρή δικαιολογία για να μπορούν να την μεγεθύνουν κ να πατήσουν πάνω σε αυτή,χρειάζονται ενα "γιατί" η ένα "διότι".. ένα λογότυπο δεν αρκεί.

Η Κορέα δεν είναι Αμερική,η Ευρώπη να έχει τεράστιο κατασκευαστικό κόστος,απλά εγκλωβίζονται στο ότι κάποτε ¨τα άρπαξαν" και αρνούνται να δουν το προφανές. είδαμε τι έκαναν με τα laptop τους τα οποία εγώ κιόλας είχα,και τα θεωρώ αξιόλογα.. λάθος επιλογές και εκεί,εκτός Ευρώπης πλέον.. Η καλύτερη διαφήμιση παραμένει Πάντα καλό προϊόν σε καλή τιμή,πόσο μάλλον σ'ενα πλανήτη που η μάζα,ο καταναλωτής κάθε χρόνο είναι και φτωχότερος.

Υ.γ με τους SSD να δεις τι θα γίνει τώρα,από την μια ήταν ενημερωμένη,από την άλλη υποσχετική για 15/10.

Άσε που εγώ βάζω στοίχημα ότι και fix firmware να βγάλουν θα έχει δραματική επίπτωση στις αρχικές ταχύτητες του SSD, άρα εκατομμύρια δυσαρεστημένοι πελάτες ξαφνικά,και κολωτουμπα εκεί που ήταν κυρίαρχη.

Όλα αυτά λοιπόν δεν είναι τυχαία,δεν ξύπνησε ο Θεός στραβά ένα πρωι και είπε οκ θα καταστρέψω την sams,κάτι προδηλωνουν και σίγουρα δηλώνουν "κακές επιλογές".

Δημοσ.
Αυτή η άρνηση να δουν,ν' αφουγκραστούν να καινοτομήσουν,πιστεύω σηματοδοτεί την παρακμή τους.

Πάλι μου δίνεις πάσα :-)

Όσο εμείς μαλώνουμε για τις καινοτομίες της Apple, βγαίνουν ωραία προϊόντα.

Δείτε το νέο πληκτρολόγιο του Blackberry Passport. Φυσικά πλήκτρα + touch κινησεις (double tap, swipe, κλπ.)

200.000 προπαραγγελίες σε 2 μέρες απο την παρουσίαση. Αστρονομικό νούμερο για την Blackberry !

• Like 1
Δημοσ.

Παρ'ολιγο να χρησιμοποιήσω και εγώ το παράδειγμά της  :)

Εγώ δεν μαλώνω πάντως σίγουρα,απλά ενίσταμαι με τον κάλο στον εγκέφαλο τους..

Δημοσ.

το note 4 το φρισμπυ θα την σωσει???αυτο θα ανεβασει τις πωλησεις τους?

αφαιρεστε knox,βγαλτε κι αυτες τις μπουρδες που φορτωνεται το αθλιο touchwiz και τοτε θα δειτε ξανα αερα στα πανια σας.

Δημοσ.

Το iPhone ειναι, οπως δείχνουν και οι πωλήσεις αλλα και οι συζητήσεις μεταξύ φίλων , αντικείμενο πόθου!

Οποίος το εχει χαίρεται, οποίος δεν το εχει είτε προσπαθεί να το παρει είτε το βρίζει!!!

Στις αγγελίες εδω αυτο απιτυπώνεται με τον καλυτερο τροπο!!!!

Μιλα για τον εαυτο σου και τους φιλους σου!

Εδω δεν ειμαστε αμερικη για να λεμε τα smartphones iphone!

Αν θελαμε iphone ολοι οσοι αλλαζουν καθε εξαμηνο ή χρονο τα high end smartphone τους,μπορουν ανετα να παρουν οχι μονο το iphone 6 αλλα ΚΑΙ το iphone 6plus να το εχουν για digital κορνιζα στο σαλονι τους!!! :devil:

Δημοσ.

πριν λιγους μηνες κυκλοφορουσαν αρθρα για τα εκατομμυρια πωλησεις που καναν..τωρα ξαφνικα δεν κανουν πωλησεις...

1oν δεν δεινω δεκαρα για καμμια εταιρεια.ειτε σαμσουγνγκ ειτε αππλε
2ον Απο το s4 αρχισε η κατρακυλα με τις 10εκδοσεις και οτι δεν μπορεσε να κρατησει το κινητο(ναυαρχιδια) ουτε 12 μηνες στην αγορα οπως κανει η αππλε.κανενας δεν θελει να δεινει λεφτα και μετα απο ελαχιστους μηνες να χανει μεταπωλητικη αξια και να το παντρευετε ή να το παραταει σε συρταρι.

Μετα ειπαν να πρωτοτυπησουν και να ¨κλειδωσουν¨την συσκευη με knox δηλ.να σου μπρικαρει η ιδια η εταιρεια εσκεμενα το κινητο.....

Γεμιζουν τα κινητα με απειρες μλκς που δεν γινονται delete χωρις να ναι rooted

τα θελαν και τα παθαν

y.g. για να μην κραζω μονο σαμσουγκ.στο εξωτερικο αυτες οι συσκευες με unlimited παγια ~50$ ειτε s5 ειτε iphone 6 τα παιρνουν με μολις εξτρα 100-200$.Βεβαια το κυριοτερο ειναι οτι εχουν αντ/πους σε αλλες χωρες οχι οπως στην ελλαδα

Δημοσ.

Κάτι που ξεχνάμε όλοι μας.. Η Apple από την στιγμή που φτιάχνει το software το hardware το παίρνει από άλλες εταιρείες (πάνελ, ραμ, cpu, lens) και η σαμσουνγκ τα περισσότερα τα φτιάχνει μόνη της.. Οπότε αν υποθέσουμε ότι το κόστος και των δύο συσκευών είναι 200 δολάρια, ναυαρχιδες μιλάω, και οι δύο είναι κερδισμένοι.. Ίσως και η σαμσουνγκ λίγο περισσότερο γιατί με τις πωλήσεις του iphone πουλάει επιπλέον και η σαμσουνγκ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...