Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως η πραγματική επανάσταση θα ήταν να ξανασχεδιαστεί το Android ώστε να μην απαιτεί επεξεργαστές τέρατα για να κάνει τα Αυτονόητα...

Δεν είναι δυνατόν να πατάς το κουμπί τερματισμού κλησης και να περιμένεις πότε θα κλείσει το ρημάδι....ή να σέρνεται το κινητό επειδή εφαρμογές παρέμειναν ανοικτές ενώ πάτησες το quit.....

• Like 3
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισως η πραγματική επανάσταση θα ήταν να ξανασχεδιαστεί το Android ώστε να μην απαιτεί επεξεργαστές τέρατα για να κάνει τα Αυτονόητα...

Δεν είναι δυνατόν να πατάς το κουμπί τερματισμού κλησης και να περιμένεις πότε θα κλείσει το ρημάδι....ή να σέρνεται το κινητό επειδή εφαρμογές παρέμειναν ανοικτές ενώ πάτησες το quit.....

Ή απλά συσκευές με δυνατό hardware να γίνουν φθηνότερες, κάτι που ήδη γίνεται. Για να μπορέσει να λειτουργήσει το android έτσι όπως λες θα πρέπει να του αφαιρέσουμε την φιλοσοφία του και να το κάνουμε ένα ανάπηρο λειτουργικό όπως τα wp ή να γράφεται για μόνο μία συσκευή όπως το Iphone κλειδώνοντας τα πάντα. Τώρα λαγκαρίσματα σε εφαρμογές όπως αυτές της Samsung ή άλλων εταιριών δεν έχουν να κάνουν με το android. Δοκίμασε exdialer και μετά έλα πες μου γιατί ο exdialer ανοίγει ακαριαία και ο samsung dialer καθυστερεί. Λόγω android; Όπως άνοιγε ο exdialer σε ένα κινητό του πεταματού όπως το Sole, το ίδιο γρήγορα ανοίγει και στο Note 3. Επειδή είναι καλογραμμένη εφαρμογή.

• Like 3
Δημοσ.

...

Offtopic: hansaplast παιρνω και απο το φαρμακειο πιο φτηνα :P

Και όμως το S5 έχει πολύ ωραίο κράτημα. Σταθερό και χωρίς να γλυστράει!

Αν συνεχίσει η Samsung να κόβει τα updates των παλαιών μοντέλων για να προβεί ο κόσμος να αγοράσει τα νέα μοντέλα που δεν παρέχουν και πολύ νέο πράμα, τότε το χει χάσει το παιχνίδι εδώ και πολλούς μήνες!! Είδαμε τι συνέβη με το S3!! Αρκετός κόσμος απογοητεύτηκε!!

Πήρε την 4,4 το S3 LTE

μακροπροθεσμα δεν θα αντεξει η samsung.απο την μια η Apple και απο την αλλη οι κινεζοι,θα εχει σαν αποτελεσμα την καταρρευση της samsung mobile.

Και μετά η Microsoft θα αγοράσει την Apple!

Νομίζω ότι οι fans της Apple είναι τόσο κολλημένοι γιατί έχουν ψήνει τον εγκέφαλο τους...

What about headphones?

καλα αυτους τους τιτλους στα αρθρα ποιος τους σκεφτεται;;

http://news.yahoo.com/despite-brutal-attack-apple-samsung-says-mobile-business-223016480.html

Δημοσ.

Όταν ένα κράτος πληρώνει τους ζημιές των εταιρειών του, ώστε αυτές να πουλάνε φτηνά και καλά προϊόντα, σε τιμές που άλλοι κατασκευαστες δε μπορούν να πουλήσουν.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Η απλ πουλάει ιος, η σαμσουνγκ κλπ που πουλάνε αντροιντ, δεν μπορούν να διαχωρισμού και είναι μοιραίο να τους καταπιεί η Κίνα, αν δε γίνουν vfm και δεν εξελίσσονται.

Το μεγαλύτερο σφάλμα όλων, ήταν να μπει η Κίνα στον ΠΟΕ ελεύθερα.

Δημοσ.

η μεγάλη διαφορά apple με τις droid υλοποιήσεις είναι το branding/marketing. Παίρνεις apple/ios γιατι ειναι όμορφα και σταθερά αλλα κυριως αγαπας την Φιρμα  και δεν σε νοιαζει οτι πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα για το αντικείμενο λατρείας.  Παίρνεις samsung γιατι τα τελευταία χρόνια είναι κορυφαία αλλά  αν σου βγάλει κάποιος άλλος ενα γερο σταθερό καλοσχεδιασμενο τουμπανο droid τηλεφωνο @@ κιόλας την εγκαταλείπεις anytime. Ελάχιστοι είναι sammy dedicated, παρότι ακόμα είναι το σημείο αναφοράς που θα ξεκινήσει κανείς τις droid αναζητήσεις του . Ταπεινή μου γνώμη θεωρώ την δεύτερη κατάσταση υγιέστερη.

Δημοσ.

Οταν υπαρχει ανταγωνισμος και μπαινουν και αλλοι στο παιχνιδι αυτο ειναι υπερ του καταναλωτη. Οσο για τη samsung μην υπερβαλετε. Δεν θα κλεισει κιολας. Και αυτο που συζηταμε δεν ειναι ζημιες αλλα μικροτερα κερδη για ενα διαστημα λιγων μηνων.εκει που εβγαζε καπόια δις τωρα επεσε λιγο. Και αυτο ωφειλεται γιατι δεν ξεχωρισε απο τους αλους. Με το note θα ανεβει αρκετα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ενα Android τηλέφωνο να έχει τιμή πώλησης 600+ ευρώ,μόνο ένας.. Υπερκέρδος.

Όχι ότι η "άλλη" πάει πίσω αλλά αφενός έχει μονοπώλιο το ioS + το γεγονός συνεργασίας με τις άλλες apple συσκευές της..

Τόσα χρήματα λοιπόν μόνο για ένα λογότυπο είναι απίστευτα πολλά,όπως και να λέγεσαι..

• Like 1
Δημοσ.

επειδή κάποιοι μίλησαν για μετοχές ορίστε

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231350788

είναι γενικότερο το φαινόμενο και όχι μόνο της samsung.

Λογικά μου φαίνονται όλα αυτά. Η αγορά ωριμάζει σιγά σιγά, και δεν εντυπωσιάζεται όπως στην αρχή. Αυτό ισχύει και για samsung  και για apple. Τώρα για αυτούς που ονειρεύονται μονοπώλια και εταιρείες λες και είναι δικές τους δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες. όσο για την πολιτική του ινσομνια στο θέμα funboy σμου και πως κρατάει τις ισορροπίες είναι όντως κρίμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή η apple/samsung/φτιάχνωοτιδηποτεηλεκτρονικο δεν είναι κινέζικες;

Και θα έρθουν οι κινέζοι να τους κατασπαράξουν;

Πάντως αυτό το θα ανα"κάμψει"..μου χάρισε ένα χαμόγελο..

η μεγάλη διαφορά apple με τις droid υλοποιήσεις είναι το branding/marketing.

Έχεις δίκιο.Η εκμετάλευση της ανθρώπινης βλακείας,έχει πια την δική της επιστήμη.

Δημοσ.

Ειναι μεγαλο κριμα να απεμπολουν ειδικα τα μελη μια τεχνολογικης κοινοτητας θεματα τοσο σημαντικα οπως το ο SAR δεικτης.. ακομα και το m8 εχει απαραδεκτα υψηλο στα 0.89 ..οσο για το iphone sta 1.58 ειναι οριακα νομιμο και παντου αν διαβασετε θα δειτε γενικα απο 0.50 και κατω ειναι ασφαλες.. εγω παντως και με τα iphone kai me to htc το αυτακι μου μερα απο 5 λεπτα κλησης δε τη πολυ παλευε.. καποτε ισως υο θεωρπυσαμε φυσιολογικο.. εν ετη 2014 ομως νομιζω οτι δεν ειναι σοβαρο να παιζουμε με την υγεια μας.. εμενα εκτος απο σονυ htc kai apple βεβαια μου γυαλισε και το p6 -7 αλλα με δεικτη sar 1 + δε νομιζω οτι εχει καποιο νοημα.. επισης ξαναλεω καποιοι εχουν μπερδεψει το θεμα της ποιοτητας..το note 3 τριζει? Disney .. το one που ειχα το εδωσα σε εναμιση μηνα ..το s4 το κρατησα εναμιση χρονο ο νοων νοητω αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ...

Εμενα παλι δεν με ενδιαφερει καθολου το sar  τιποτα δεν ειναι αποδεδειγμενο  μου κανει εμμονη για υποχονδριους .

• Like 1
Δημοσ.

Μολις εχασε το μονο που ειχε να προσφερει σε σχεση με την apple, την μεγαλη οθονη. Οτι και να εχει να προσφερει η samsung η apple μπορει να το αγορασει, το κακο ειναι αυτο που προσφερει η apple δεν ειναι προς πωληση, η samsung δεν προκειται ποτε να αποκτησει ουτε το ios, ουτε το status και brand name της apple και το χειροτερο ειναι οτι θα κολησει με το android που ο καθε κατασκεαυστης το βαζει τσαμπα στο κινητο του.

• Like 1
Δημοσ.

Και πως το πιστεύει αυτό?... με το να μειώνει το προσωπικό της στο τμήμα κινητής.

About 500 software engineers from the company’s mobile unit will transfer to its consumer electronics,  TVs, network, printer and its corporate software R&D divisions.

http://blogs.wsj.com/digits/2014/09/24/samsung-drains-software-power-from-mobile/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...