Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους ξυπνάει ο κόσμος του αντροιντ και απορρίπτει τις πατσαβουρες της σαμσουνγκ. Πιάστε το s5 στο οποίο προτείνει λιανική τιμή 650 ευρώ και μετά πιάστε το m8 να καταλάβετε τι σημαίνει ποιότητα. Όπως και να το κάνουμε να ζητάει μια εταιρεία κοντά στα 700 ευρώ για πλαστικά που πραγματικά τρίζουν (note 3) είναι κοροιδια κατάμουτρα.

Έβαλε και αλουμίνιο στο Note 4 για να μην τρίζει όπως έτριζε το Note 3. (εδώ γελάνε για το τελευταίο που... τρίζει)

• Like 2
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μακροπροθεσμα δεν θα αντεξει η samsung.απο την μια η Apple και απο την αλλη οι κινεζοι,θα εχει σαν αποτελεσμα την καταρρευση της samsung mobile.

Δημοσ.

Ειναι μεγαλο κριμα να απεμπολουν ειδικα τα μελη μια τεχνολογικης κοινοτητας θεματα τοσο σημαντικα οπως το ο SAR δεικτης.. ακομα και το m8 εχει απαραδεκτα υψηλο στα 0.89 ..οσο για το iphone sta 1.58 ειναι οριακα νομιμο και παντου αν διαβασετε θα δειτε γενικα απο 0.50 και κατω ειναι ασφαλες.. εγω παντως και με τα iphone kai me to htc το αυτακι μου μερα απο 5 λεπτα κλησης δε τη πολυ παλευε.. καποτε ισως υο θεωρπυσαμε φυσιολογικο.. εν ετη 2014 ομως νομιζω οτι δεν ειναι σοβαρο να παιζουμε με την υγεια μας.. εμενα εκτος απο σονυ htc kai apple βεβαια μου γυαλισε και το p6 -7 αλλα με δεικτη sar 1 + δε νομιζω οτι εχει καποιο νοημα.. επισης ξαναλεω καποιοι εχουν μπερδεψει το θεμα της ποιοτητας..το note 3 τριζει? Disney .. το one που ειχα το εδωσα σε εναμιση μηνα ..το s4 το κρατησα εναμιση χρονο ο νοων νοητω αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ...

• Like 4
Δημοσ.

Το ότι βγάζει συνεχώς κινητά με την ίδια σκ@τόφατσα από το πρώτο Galaxy μέχρι και το τελευταίο δεν το παρατήρησε κανείς; Πλέον όταν κάνει και με μια κινεζιά την ίδια δουλειά πιο φτηνά, ο καταναλωτής θα κοιτάξει λίγο και την εμφάνιση. Δεν μιλάω για την ποιότητα των υλικών για να μην ανοίγω flame περί του γνωστού θέματος, αλλά όπως και να το κάνουμε...ένα facelift το θέλουν! 

10000% σωστος αυτό ακριβως μεχει  κουρασει και μενα

• Like 1
Δημοσ.

Αν συνεχίσει η Samsung να κόβει τα updates των παλαιών μοντέλων για να προβεί ο κόσμος να αγοράσει τα νέα μοντέλα που δεν παρέχουν και πολύ νέο πράμα, τότε το χει χάσει το παιχνίδι εδώ και πολλούς μήνες!! Είδαμε τι συνέβη με το S3!! Αρκετός κόσμος απογοητεύτηκε!!

Αυτό ακριβώς! Πρώην κάτοχος s3, ήδη υπήρχαν beta του 4.4 και η sam πάλευε να βάλει το 4.3 ενώ το 4.4 θα το βλέπαμε με μακαρόνι απο κανελόνια.

Δημοσ.

Τι να δεις; Λες στην επίσημη παρουσίαση να μας έκαναν πλάκα και να κυκλοφορήσουν τελικά κάτι άλλο; :blink:

Έχεις πιει βαρύ πράμα λέμε... :P

--------------------

Συμφωνώ ότι οι Κινέζοι έχουν μπει γερά στο παιχνίδι, αλλά το note είναι note.

Και σύμφωνα με αυτά που μας έδειξε το Note 4 δεν έχει αντίπαλο.

:)

Προφανώς και έκανα πλάκα άστοχη όπως και σωστά μου υπέδειξες αλλα ήμουν απο τον ύπνο,που να λειτουργήσει. :P

Δεν νομίζω πάντως να είναι υπερβολικό να θεωρό οτι πριν πούμε κάτι καλό ειναι να το δούμε πρώτα όπως και τι πρόβλήματα θα βγάλει.

Που ξέρεις μπορεί κι αυτό να 'λυγίζει',κάτσε να το δούμε απο κοντά πρώτα.

Δημοσ.

δηλαδη ..τι λετε..οτι εχει προβλημα η.. σαμσουνγκ??! οκ κωμωδια.. αυτη τη στιγμη ειναι πρωτη σε πωλησεις στο κοσμο ..η απλ ακολουθει απλα .. 

Αυτο που γραφεις ειναι λαθος σκεψη και δεν εχει σχεση με το θεμα μας.

Ασε με να σου εξηγησω πως λειτουργει η αγορα των κινητων:

Την αγορα των κινητών παγκοσμίως μπορούμε να την παρομοιάσουμε ως ενα μεγάλο καλάθι με αχλάδια (αχλαδια=λεφτα) και αυτό επειδή τα λεφτά που υπάρχουν στον πλανήτη για αγορά κινητών κάθε χρόνο ειναι περιορισμένα , αλλιώς την αγορα αυτη θα την παρομοιάζαμε ως αχλαδοκαμπο. 

Δεν ειναι λοιπόν αχλαδοκαμπος, αλλά ένα καλάθι με συγκεκριμένα αχλάδια μέσα.

Η Apple σε αυτο το καλάθι εχει απλώσει τα χερια της και εχει μαζέψει το 60% των αχλαδιών αφήνοντας το υπολοιπο 40% για τους υπόλοιπους (κινεζους, γιαπωνεζους, κορεατες κτλ)

Η κινηση που εκανε η Apple και εβγαλε μεγάλο τηλέφωνο θα την κανει να παρει ακομα μεγαλύτερο ποσοστό απο την πίτα των διαθέσιμων χρημάτων για κινητα, με αποτέλεσμα ολοι οι υπόλοιποι να μείνουν με ακομα μικρότερο ποσοστο διαθέσιμων χρημάτων στην αγορά και κατ επέκταση κερδων. 

Οσα εκατομμύρια κινητών και να πουλήσουν οι αλλοι (και η samsung μαζι με αυτους), τα χοντρα λεφτα απο την αγορα των κινητών τα μαζεύει η Apple καθε χρόνο, και αυτο ειναι που μετράει για την βιωσιμότητα μιας εταιρίας.

Επομένως η απάντηση στο ερώτημα αν η samsung θα εχει πρόβλημα ειναι "ναι, εαν συνεχισει με το ιδιο μοντελο" γιατι πλεον υπάρχουν μπρος Κινέζοι και πισω Apple.. (εκ του μπρος γκρεμος και πισω ρεμα)

• Like 4
Δημοσ.

μιλούσα με εναν τυπα στις διακοπες, δουλευε ρεσεψιον και του εκανα παρέα τα βράδια μιας και δεν μπορω να κοιμηθώ πριν της 3-4.

εχει το 4s. και μου ειπε εαν ξερω τι φταίει που οταν ακουμπάει το iphone δηπλα στην tv του, αυτη σβηνει και κανει απο μιση ωρα εως 24 ωρες να αναψει ξανα.

(λεγαμε για διαφορα κουλα που μας εχουν συμβεί με την τεχνολογια)

μονο με αυτο και δεν ειχε δοκιμάσει ποτε του αλλο iphone παρα μονο android δυπλα στην tv.

με τα ματια μου δεν το εχω δει, πάντως ηταν fan της apple ιδικα του 4s και δεν νομιζω να μου ελεγε ψεματα.

Δημοσ.

Αυτο που γραφεις ειναι λαθος σκεψη και δεν εχει σχεση με το θεμα μας.

Ασε με να σου εξηγησω πως λειτουργει η αγορα των κινητων:

Την αγορα των κινητών παγκοσμίως μπορούμε να την παρομοιάσουμε ως ενα μεγάλο καλάθι με αχλάδια (αχλαδια=λεφτα) και αυτό επειδή τα λεφτά που υπάρχουν στον πλανήτη για αγορά κινητών κάθε χρόνο ειναι περιορισμένα , αλλιώς την αγορα αυτη θα την παρομοιάζαμε ως αχλαδοκαμπο. 

Δεν ειναι λοιπόν αχλαδοκαμπος, αλλά ένα καλάθι με συγκεκριμένα αχλάδια μέσα.

Η Apple σε αυτο το καλάθι εχει απλώσει τα χερια της και εχει μαζέψει το 60% των αχλαδιών αφήνοντας το υπολοιπο 40% για τους υπόλοιπους (κινεζους, γιαπωνεζους, κορεατες κτλ)

Αρχικα μιλας "για λεφτά που υπάρχουν στον πλανήτη για αγορά κινητών κάθε χρόνο", δηλαδη για το τι διαθετουν οι καταναλωτες καθε χρονο για κινητα, κοινως τον τζιρο(revenue) που κανει η αγορα των κινητων ετησιως.

Στην συνεχεια λες οτι η apple οτι η apple εχει το 60% αυτου του τζιρου. Δεν ισχυει κατι τετοιο.

Εχει γυρω στο 35% η apple και γυρω στο 30% η samsung.

http://www.counterpointresearch.com/q12014marketmonitorvalue

Δημοσ.

Μπορεί να μιλάει και για τα κέρδη από το itunes (αέρας-νταβατζηλίκι) στα αντίστοιχα οποία δε βγάζει χέρι κανένας κατασκευαστής android και είναι υπόθεση της Google καθαρά, όπως επίσης και η Google βγάζει λεφτά με πολύ διαφορετικό τρόπο από την apple και γενικά όλες τις εταιρείες.

Η Apple υπερτιμολογεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό για μαζικό κατασκευαστή (αφού μπορεί) και στο μαγαζάκι της τα πράγματα είναι απλά, για να μπεις θα της τα σκάσεις καλά και θα το κάνεις γιατί υπάρχει κόσμος με χρήμα στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Οπότε όλοι κερδίζουν εκτός από τον καταναλωτή, που χάνει μεν σε χρήμα, αλλά κερδίζει σε ικανοποίηση (για όποιο λόγο).

Έτσι όλοι είναι χαρούμενοι εκτός από τους haters που δεν αντέχουν το παραλογισμό..

Αλλά αυτούς,τους κερνάει ξυδάκι o bildanos

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ αλλα η apple δεν επρεπε να εχει θεση στο συγκεκριμενο θεμα.
μονο και μονο απο την τιμη,δε γινεται να τα συγκρινετε..

οι κινεζοι ερχονται παντως και ειναι αποφασισμενοι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...