vasilismartsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. Έχω μία οθόνη Philips που συνδέετε με HDMI με τον υπολογιστή μου, και έχει μία θήρα για ακουστικά στα πλάγια όπου συνήθιζα να συνδέω τα ηχεία μου και λειτουργούσαν κανονικά. Πήρα όμως πρόσφατα κάτι ακουστικά και τα σύνδεσα στη θήρα της κεντρικής μονάδας, αλλά για να τα κάνω να δουλέψουν απενεργοποίησα την συσκευή αναπαραγωγής Philips από τον πίνακα ελέγχου=>συσκευές αναπαραγωγής και όρισα ως προεπιλογή την επιλογή Speakers. Όταν όμως πήγα να ξαναενεργοποιήσω την θήρα της οθόνης είχε εξαφανιστεί. ΤΙ να κάνω.
cliobaccarra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναπερασε drivers καρτας ηχου. Αλλη φορα μην την απενεργοποιησεις την συσκευη απλα βαλε προεπιλεγμενα τα ακουστικα αν ποτε θες να το αλλαξεις.
infin1tyGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε στη λίστα με τις συσκευές αναπαραγωγής δεξί κλικ (σε κενό χώρο) > Εμφάνιση απενεργοποιημένων συσκευών, ενεργοποίησέ τη και θέσε τη default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα