Προς το περιεχόμενο

Overclock GTX 770 Asus

BabisClooney206cc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα μάγκες.

Έχω την Asus GTX 770 κσι θα ήθελα να ξέρω αρχικά αν γίνεται OC στη συγκεκριμένη κάρτα και 2ον αν είναι ασφαλές, τι αύξηση ισχύος έχω και τι μείωση ζωής της κάρτας;

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα μάγκες.

Έχω την Asus GTX 770 κσι θα ήθελα να ξέρω αρχικά αν γίνεται OC στη συγκεκριμένη κάρτα και 2ον αν είναι ασφαλές, τι αύξηση ισχύος έχω και τι μείωση ζωής της κάρτας;

Sent from my iPhone using Insomnia

Γεια σου φίλε μου,

Εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις με προσοχή όμως αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα σου πρότεινα να το ψάξεις καλά πριν το ξεκινήσεις:https://www.youtube.com/watch?v=4uYEJuLA8os. Αν υπάρξουν απορίες εδώ είμαστε και καλώς ήρθες κιόλας στο forum.

Άστο έτσι όπως είναι γιατί από ότι φαίνεται δεν είσαι γνώστης και θα την κλαίς την καρτουλα!!

Φίλε Peleus17 καλό θα ήταν αν θέλεις απλά να μαζέψεις μηνύματα να λες μια ολοκληρομένη γνώμη και όχι να αποθαρρύνεις κάποιον ο οποίος ζητάει τη βοήθεια μας σε αυτό το forum. Αν δεν θέλεις να βοηθήσεις μην απαντάς καθόλου , αλλά δεν είναι απάντηση το άστο καλύτερα γιατί δεν είσαι γνώστης και θα τη κλαις, ούτε το google.com που απάντησες σε άλλο μέλος του forum. Δε νομίζω να γεννήθηκες και να ήξερες να κάνεις O/c στη κάρτα γραφικών σου, προφανώς και πειραματίστηκες και σίγουρα όσο ψάχνεσαι μαθαίνεις μην αποθαρρύνεις λοιπόν κάποιον που απλά ζήτησε μια βοήθεια.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...