Hamurabi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Πέρασαν έξω από το σπίτι μου οπτικές ίνες. Τι παίζει με αυτό; μπορεί να μου χρησιμεύει σε κάτι;
makfil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Πέρασαν έξω από το σπίτι μου οπτικές ίνες. Τι παίζει με αυτό; μπορεί να μου χρησιμεύει σε κάτι; Εξαρτάται από την εταιρεία που το εγκατέστησε και τα σχέδιά της. Εάν είναι του ΟΤΕ, θα πρέπει να είχες παρατηρήσει, πριν από την τομή στην άσφαλτο για την οπτική, την αντικατάσταση των παλαιών KV (ΚΑΦΑΟΥ) με νέες καμπίνες, που σημαίνει ότι η περιοχή σου έχει ενταχθεί στην επέκταση του νέου δικτύου του ΟΤΕ και όταν ενεργοποιηθεί θα μπορείς να βάλεις vdsl. Εάν είδες μόνο μία τομή χωρίς νέες καμπίνες, τότε πρόκειται για έργο σύνδεσης της συγκεκριμένης τηλεφωνικής εταιρείας (στα φρεάτια βάζουν καπάκια στα οποία αναγράφεται η εταιρεία που το κατασκευάζει) από ένα ΑΚ σε ένα άλλο γειτονικό. Σ' αυτή την περίπτωση δεν έχεις κανένα άμεσο όφελος. 1
tarantules Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε λίγα μέτρα καλώδιο οπτικής ίνας από ένα κατάστημα , βγες έξω από το σπίτι, βρες το σημείο που περνάει η οπτική ίνα και κάνε μια μάτιση με το καλώδιο που πήρες. Απλά να το κάνεις βράδυ μην σε πάρει μάτι κανείς και έχεις τρεχάματα... 1
arc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε λίγα μέτρα καλώδιο οπτικής ίνας από ένα κατάστημα , βγες έξω από το σπίτι, βρες το σημείο που περνάει η οπτική ίνα και κάνε μια μάτιση με το καλώδιο που πήρες. Απλά να το κάνεις βράδυ μην σε πάρει μάτι κανείς και έχεις τρεχάματα... χαχαχα και απο πάνω λίγη μονωτική (εστω σελοτέιπ) για να μη περνα υγρασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα