Προς το περιεχόμενο

ASUS MeMO Pad 7 16GB (ME176CX)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα πηρα το εν λογω ταμπλετακι με την προσφορα αλλα με εχει απογοητευσει. στην αρχη πηγαινε σφαιρα μετα οταν βγαινω στο dashboard απο τον browser κανει μια ωρα να εμφανισει τα εικονιδια. μου πεταξε update να κανω το σκεφτηκα μηπως διορθωθει τιποτα. μετα ειδα ομως οτι ρουταρετε με το ROOTzenfone! αμα το ρουταρω εχω καποιο κερδος για το προβλημα που εχω ή να παραμεινω σε official firmware και να κανω το update του κανονικα;

ευχαριστω

Δημοσ.

Όντως, σαν αρχή η καλύτερη λύση είναι αυτή που προτείνει ο kostasfalcon. Άλλος ένας launcher που έχω χρησιμοποιήσει και έχει πολλές επιλογές παραμετροποίησης είναι ο AWD launcher. Μπορείς ακόμη και να ρυθμίσεις πόσο γρήγορα θέλεις να σκρολάρουν οι οθόνες. 

• Like 1
Δημοσ.

Να ειστε καλα παιδια! Εβαλα το nova και μιλαμε για διαφορα οχι αστεια! Θα δοκιμασω και αυτον που αναφερει ο φιλος annorax! Σας ευχαριστω και παλι να ειστε καλα για τη βοηθεια!

• Like 2
Δημοσ.

Kαλησπερα και παλι μηπως ξερετε γιατι το goat simulator το εμφανιζει ετσι και οχι με τα κανονικα του χρωματα; Θεμα talet να φανταστω; Υπαρχει καποια λυση;

post-294780-0-05137700-1411759847_thumb.jpg

Δημοσ.

Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το tablet σου. Σύμφωνα με αυτό το review

http://www.pcper.com/reviews/Mobile/ASUS-MeMO-Pad-7-ME176C-7-Atom-Z3745-Tablet-Review-Bay-Trail-Meets-Android

λογικά πρέπει να πετάει και στην ταχύτητα και στα γραφικά. Τώρα δεν ξέρω μήπως υπάρχουν τίποτα ασυμβατότητες με κάποια παιχνίδια του Android (επειδή είναι Intel), αλλά δε νομίζω. 

Υποθέτω ότι ξέρεις να αποφεύγεις να τρέχουν apps που τρώνε μνήμη (live wallpapers, weather, facebook, gmail, κλπ). Εγώ δε χρησιμοποιώ καμία από αυτές, τα βλέπω όλα μέσω browser (όπως στο pc). Σου τρώνε μνήμη και μπαταρία. 

Αν δεν χρησιμοποιείς τέτοιες apps, τότε θα έπρεπε το ταμπλετάκι να φυσάει. Μήπως πρέπει να το πας εκεί που το πήρες; (αν δεν έχει περάσει η εγγύηση). Γιατί πολλά πράγματα τα τρώμε αδιαμαρτύρητα σαν καταναλωτές και ψάχνουμε για rooting και διάφορες άλλες λύσεις για πράγματα αυτονόητα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπα φιλε μου τιποτα εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μαζι με full format ολων των αρχειων αλλα παλι τα ιδια! Τι να πω μαλλον οπως ειπες επεσα σε ελλατωματικη παρτιδα!

Δημοσ.

Και αν τους πω φιλε οτι εχει θεμα στα παιχνιδια και καμια φορα επισης οταν ανοιγοκλεινω τη φωνη ακουγεται σα να ψιλομπουκωνει το ηχειο! Θα μου το δεχθουν για επισκευη ή αλλαγη ή θα μου πουν οτι δεν ειναι δικη τους ευθυνη;

Δημοσ.

Εξαρτάται αν είναι ακόμα στην εγγύηση. Γενικά, όλοι έχουν μία τάση να αποφεύγουν να αναγνωρίσουν τις ευθύνες τους. Μας πλασάρουν τα προϊόντα τους με τις ελκυστικές διαφημίσεις τους, αλλά από after sales service τι γίνεται; Στον τομέα αυτό δυστυχώς στην Ελλάδα μας αντιμετωπίζουν σαν δεύτερης κατηγορίας πολίτες. Λες και δεν πήραν τα ωραια μας λεφτάκια...

Υπενθυμίζω και σε σένα, όπως το έχω κάνει και σε άλλους σ' αυτό το forum, ότι υπάρχει ο συνήγορος του καταναλωτή http://www.synigoroskatanaloti.gr/.

Αν είναι ακόμα στην εγγύηση, τρίξ' τους λίγο τα δόντια να δούμε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...