veteranos123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Άνετα χωράει (για την coolermaster αναφέρομαι)
selianx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 17.5 εκατοστά μαξ, ξεχνάς το cable management χώρο και το πάχος+αποστάτες στον υπολογισμό σου μάλλον Φυσικά χωράνε, χωράνε και από τις μεγαλύτερες αερόψυκτρες του χώρου.Πιστεύω η καλύτερη αγορά σου θα ήταν η themis. 2
STORM1978 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ μπορείς να βάλεις και γομαρο ψύκτρες τύπου NOCTUA ND-15! 17.5 εκατοστά μαξ, ξεχνάς το cable management χώρο και το πάχος+αποστάτες στον υπολογισμό σου μάλλον Φυσικά χωράνε, χωράνε και από τις μεγαλύτερες αερόψυκτρες του χώρου.Πιστεύω η καλύτερη αγορά σου θα ήταν η themis. Δίκιο έχεις, το έχω και μόλις το μέτρησα και έχει οριακά 18 εκατοστά μέχρι το πλαϊνό χωρίς να μετράω την κούρμπα που κάνει το καπάκι
veteranos123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε την υδρόψυξη της corsair Μέχρι 40€ μπορεί να δώσει.
Luciddream Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 κάτι που δεν ανέφερε κανείς, (αν και οι απαντήσεις ήταν γενικά πολύ καλές) είναι το 109c. με TjMax τα 105c, το να σου δείχνει ένα πρόγραμμα 109c σημαίνει ένα από τα δύο πράγματα. Η χρησιμοποιεί το 109 σαν αριθμό max θερμοκρασίας, ή δεν χρησιμοποιεί το σωστό TjMax το πρόγραμμα, οπότε αν σου λέει 109 μάλλον εννοεί 99. Υποθέτω δηλαδή, αλλά έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. φροντίζω να κρατάω τους επεξεργαστές μου κάτω απο 70-80c οπότε και δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που "τερματίσει" (όσον αφορά το τι δείχνει το πρόγραμμα εννοώ, το τι κάνει ο επεξεργαστής το ξέρω πολύ καλά) με μια γρήγορη ματιά ο κώδικας που το υπολογίζει είναι "αυτός" private float[] GetTjMaxFromMSR() { uint eax, edx; float[] result = new float[coreCount]; for (int i = 0; i < coreCount; i++) { if (Ring0.RdmsrTx(IA32_TEMPERATURE_TARGET, out eax, out edx, 1UL << cpuid[i][0].Thread)) { result[i] = (eax >> 16) & 0xFF; } else { result[i] = 100; } } return result; }
gamer20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ο υπολογιστής δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ,τυχαία κατεβάζω ένα πρόγραμμα (Open Hardware Monitor) για να ελέγξω την θερμοκρασία της CPU&GPU. Παρατηρώ πως η θερμοκρασία της CPU χωρίς να κάνω τίποτα ήταν 70-74°C, με το που βάζω το BF4 η μεγίστη θερμοκρασία φτάνει στους 109°C!! μετά από 20 λεπτά παιχνιδιού. Ανοίγω το PC και παρατηρώ ένα παχύ στρώμα από σκόνη μέσα στο ανεμηστηράκι της CPU . Το καθαρίζω ,κλείνω το PC, και κοιτώ πως οι θερμοκρασίες έχουν πέσει στους 34-38°C και σε βαριά games 70-75°C. Συμφώνα με την Intel η μεγίστη θερμοκρασία του συγκεκριμένου μοντέλου (Intel® Core™ i5-3570K) δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 67.5°C (http://ark.intel.com/products/65520/Intel-Core-i5-3570K-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz ) 1) Μου προτείνετε να αλλάξω το εργοστασιακό cooleraki του επεξεργαστή? Αν ναι τι μου προτείνετε ? (Budget έως 40E ) 2) Υπάρχει περίπτωση να μου εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στο επεξεργαστή αργότερα? 3) Γιατί το PC δεν έκλεισε όταν έφτασε στους 109°C? ( λογικά το καλοκαίρι που είχε ζεστή θα ανέβαζε ποιο ψηλά θερμοκρασίες.) Tι επεξεργαστη εχεις και ποια μητρικη???
Maendanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ο επεξεργαστής είναι Intel® Core™ i5-3570K και η motherboard: gigabyte socket 1155 ga-z77x-ud3h 109 ήταν η μέγιστη θερμοκρασία γενικά κυμαίνονταν 95-100 σε 100% load.
gamer20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Παιζει να χρειαζεται update to bios γιατι και εγω εχω το ιδιο προβλημα και ενα αλλο παιδι ακριβως το ιδιο .Οποτε να υπαρχει προβλημα με την ψυκτρα και την παστα τα αποκλειω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα