Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω purity rom με elemental kernel, αλλά μιλάω για nexus 7 fhd Κινητό δεν έχω πλέον nexus, πήγα σε άλλο κατασκευαστή και το έχω αφήσει τελείως stock, βαριέμαι να ασχολούμαι αυτή τη περίοδο, έχω μόνο το tablet για να παίζω και να χαζεύω την εξέλιξη του λειτουργικού Η purity στο nexus 5 δεν μου "εκατσε" καλά. 1 μέρα μόνο την κράτησα.
LongTom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτοχος,και εξαιρετικά ευχαριστημένος πελάτης του Nexus 4,που πιστεύω ότι εάν αποδειχτεί ότι είναι στις ~5" το παίρνω πάραυτα,μεγαλύτερο όμως δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν χρειάζομαι phablet,αλλά smartphone.
qsis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η purity στο nexus 5 δεν μου "εκατσε" καλά. 1 μέρα μόνο την κράτησα.Κι εμένα χωρίς τον kernel που της έχω δε με τρελαίνει, ο kernel κάνει τη δουλειά στην αμεσότητα και την ομαλότητα + ότι έχει και κάποια καλούδια όπως double tap to wake & swype to sleep/wake ή fastcharge κτλ.. που θα ενεργοποιείς αν θες κατά την εγκατάστασή του. Τη rom την έχω μόνο για τις επιπλέον επιλογές στο ui, αυτή είναι "βασική" άλλωστε για custom (η στοκ είναι δηλαδή, με κάποια επιπλέον shortcut και τον google now launcher του 5 που κανονικά δεν έχουν τα άλλα nexus) απλά έχει όλα τα απαραίτητα που θες για να είναι λειτουργική και να γλιτώνεις χρόνο Δεν έχει τις 741234567235 επιλογές που έχουν άλλες και χάνεις τη μπάλα ώρες ώρες Επίσης αυτοί όταν σταματάει η επίσημη υποστήριξη σταματούν και τη δική τους, δε προσπαθούν να το τραβήξουν από τα μαλλιά για να σου δώσουν εκδόσεις πέραν της google και η συσκευή σου να γίνει κώλος.. Δεν είναι τυχαίο που στο παλιό μου galaxy nexus καμιά kit kat δε δουλεύει εξίσου καλά με αυτές τις rom που σταμάτησαν στη 4.3 όπως η google. Έφτασαν τη συσκευή στο τέλειο που μπορούσε να φτάσει δουλεύοντας με τους στοκ driver. Όσοι πήγαν να βγάλουν δικούς τους για kk κατέληξαν να κάνουν τη συσκευή να λαγκάρει σε βαθμό που έγινε δύσχρηστη, έκανα το λάθος να βάλω τέτοιες και μόνο που δεν έκλαψα, μόνο τηλέφωνα έπαιρνα εκείνες τις μέρες (και εκεί ακόμα κόλλαγε )
hgemwn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η purity στο nexus 5 δεν μου "εκατσε" καλά. 1 μέρα μόνο την κράτησα. δως της και αλλη ευκαιρια...οχι μια μερα!αστην 2 ημερες και θα δεις μετα ποσο σταθερη ,smooth και πολυ καλη μπαταρια...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 δως της και αλλη ευκαιρια...οχι μια μερα!αστην 2 ημερες και θα δεις μετα ποσο σταθερη ,smooth και πολυ καλη μπαταρια... no no no! Back 2 stock και ηρέμησα (με ART).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ε πες και καμια παραπανω λεπτομέρεια να καταλάβουμε όλοι. Και κυρίως πότε επιτέλους θα δούμε καμιά πιο λειτουργική έκδοση του L με τα apps μαζί κλπ.
nickelodeon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η πάνω φωτογραφεία παίζει εδώ και μέρες ως Nexus αλλά δεξιά έχει σβηστεί το σηματάκι της Motorola κάτω είναι η ίδια φωτογραφία με σηκωμένη στον θεό την φωτεινότητα, φαίνεται ξεκάθαρα το logo της motorola το οποίο αφαιρέθηκε για να πλασαριστεί η φωτογραφία από αυτόν που την πρώτο δημοσίευσε ως Nexus
tpanoulakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μακάρι να είναι 5.9... Sent from my RM-937_eu_italy_9994 1
nickelodeon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Android Police This Is The Motorola Nexus 6: A 5.9" QHD Display, 3200mAh+ Battery, Dual Front-Facing Speakers, And More Επιγραμματικά το άρθρο αναφέρει ότι είναι σχεδόν βέβαιοι οτι αυτό είναι το Nexus 6, εκφράζει κάποια επιθυμία να υπάρχει και μικρότερη έκδοση του κινητού αλλά αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία διαρροή για Nexus στις 5,2'' ενώ από την άλλη υπάρχουν πολλές αναφορές και διαρροές για 5,9''. Επίσης αναφέρει ότι θα μοιράζεται τον ίδιο φορτιστή turbo charging με το moto X, ο οποίος δίνει στο moto Χ 8 ώρες ζωής με 15 λεπτά φόρτισης.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ε Όχι ρε γαμώτο 6ιντσο...πάνω που το ζαχάρωνα
faronas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Πολύ μεγάλο . αυτό για να το κουβαλήσεις θες τσάντα
nickelodeon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νέες φωτογραφίες. Εξακολουθεί να έχει στην πάνω αριστερή γωνία σβησμένο το logo, πιθανόν της Motorola, αλλά δεν μου φαίνεται για 6 ίντσες οθόνη αυτό και έχει και θήκη που μεγαλώνει και κρύβει τις πραγματικές διαστάσεις. (Κόψε κάνα νύχι ρε μ@λ@κα, όλος ο πλανήτης σε βλέπει) ποιο κοντά στο Moto X το βλέπω και μάλλον είναι ένα Moto X καμουφλαρισμένο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από nickelodeon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα