sils Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 6αρι ηχεια πανω κατω βλεπω ......μπραβο φιαξεμε...... τελικα το note κανει κακο αν το παρεις μετα οτι δεις με μικροτερη οθονη δεν σου κανει......
hackerW32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 πριν απο δυο χρονια ειχα ταμπλετ στις 4.3" what the fuck happened
dieccast Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δυνατο κομματι! Της μοτορολα εε? Καταλαβα τα volume kai power buttons θα ειμαι ετοιμα να σπασουν!
dinosz750 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και οι περισσότεροι βολεύονται στις μέχρι 5 ίντσες πλέον που τα bezel έχουν μικρύνει, δεν νομίζω να ρισκάρει να χάσει αυτό το μερίδιο αγοράς και να πάει στις 6. Δεν λεω, ωραίο να εχεις μεγαλη οθονη, αλλά το χέρι κ η τσέπη του μέσου άνθρωπου, δεν βολεύεται με κινητό που είναι πάνω από 5-5,2 ίντσες. Μάζευα λεφτά για να πάρω το nexus 6 αλλά αν παίξει σ αυτό το μέγεθος, μάλλον θα περιμένω για κάτι άλλο. Ίσως βγάλουν δυο εκδόσεις μια 5 και μια 6 ίντσες. Θα μάθουμε σύντομα...
Crystallization Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το ηχείο και το μικρόφωνο να είναι τόσο μεγαλο και διαφορετικό χρωμα απο την συσκευή. Το Nexus 5 είναι φοβερό total black όταν είναι κλειστή ο οθόνη του. Όσο για τις 6", δεν μπορω να το πιστέψω. 5.2" το έχει το gsmarena και λογικά τόσο θα βγει. Υπάρχει λογος που "well known" εταιρίες δεν παίζουν σε 6" και μάλιστα με τόσο μεγαλα bezels όσο της Motorola.
stevengreeceGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Τα επομενα nexus δηλαδη? Δεν εχει μηνει κανενα ονομα. Εφτιαξαν. Nexus 4,5 και ταμπλετ 7. Τωρα θα φτιαξουν το 6 και ταμπλετ 8. Δηλαδη το μεθεπομενο nexus πως θα λεγεται 3 με 3 ιντσες ή 7 με 7 ιντσες;
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 πριν απο δυο χρονια ειχα ταμπλετ στις 4.3" what the fuck happened Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν tablet. Αν στο πούλησαν ως τέτοιο σε κορόιδεψαν. 2
VaggD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μου κάνει εντύπωση που η Google θα κυκλοφορήσει το tablet με 64bit cpu και το κινητό με 32bit cpu. Ίσως η Google να περιμένει να περιμένει τον snapdragon 808-810? 1
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν tablet. Αν στο πούλησαν ως τέτοιο σε κορόιδεψαν. μην το λες, και εγω εχω δύο 4ιντσα tablet: οι ιντσες αυξανονται, το τι μπορει να κανει ενα tablet με το λειτουργικο του μειωνεται..
shadowfax-1- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Με πρόλαβε ο απο πάνω.Λογικό να του βάλεις τον 808(αντί του πιο δυνατού 810 που ίσως κυκλοφορήσει η moto το δικό της κινητό).Αλλά να βγάζεις "νέα" έκδοση 64ρα και ο επεξεργαστής να είναι 32ρης...Εγώ νομίζω ότι καλό Γενάρη με 808 θα βγει το νέο nexus. Ίντσες κτλ δε με απασχολούν.
nickelodeon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ νομίζω ότι καλό Γενάρη με 808 θα βγει το νέο nexus. Ίντσες κτλ δε με απασχολούν. Τέλη Νοεμβρίου θα έχει φτάσει στα πρώτα σκρουτζομάγαζα, τέλη Ιανουάριο θα έχει διορθωμένη τιμή γιατί θα το έχουν φέρει σχεδόν όλοι, τουλάχιστον με το προηγούμενο κάπως έτσι έγινε.
qsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μακάρι να είναι 5.2 με 3200mAh Αυτό μη το περιμένεις από nexus δυστυχώς.. Άσχετα με το τι μπαταρία θα ανακοινώσουν οι συσκευές αυτές πάντα είχαν πολύ κακό ιστορικό σε θέματα αυτονομίας για αυτό και εγώ αποφάσισα να εγκαταλείψω τη σειρά.. Ακόμα και το nexus 7 μου που είναι tablet (και είναι μάλλον και το πιο ποιοτικό nexus) και δεν είναι 3g έχει χειρότερη αυτονομία σε σχέση με τις ναυαρχίδες με μεγάλες μπαταρίες. Μέχρι και το τηλέφωνο μου έχει καλύτερη αυτονομία από το n7, πράγμα παράδοξο (και απαράδεκτο) Ακόμα και αν με το android L η κατάσταση βελτιωθεί δραματικά όπως υπόσχονται, σε άλλες ναυαρχίδες με L θα βλέπεις ακόμα καλύτερα νούμερα
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μην το λες, και εγω εχω δύο 4ιντσα tablet: οι ιντσες αυξανονται, το τι μπορει να κανει ενα tablet με το λειτουργικο του μειωνεται.. Τα Ν800/Ν810 δεν κυκλοφόρησαν πριν 2 χρόνια όμως. Τότε ελάχιστα κινητά είχαν τέτοιου μεγέθους οθόνη. Ακόμα και έτσι όμως το ότι είχαν στο όνομα τη λέξη tablet δεν σημαίνει πως το εννοούσαν όπως τώρα. Και εγώ τότε είχα ένα τέτοιο: Να λέω πόσο μεγάλωσαν τα tablets με Windows? :P
Craven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά είναι.... εδώ σκεφτόμαστε να πάμε απ την 5άρα στην 4,6 του z3 compact και οι εταιρίες νομίζουν πως όλοι οι χρήστες πλέον θέλουν κουπιά για κινητά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα