VaggD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αν η διάθεσή του γίνεται μόνο μέσα από το play store δε νομίζω να έχει κανένα θέμα η Motorola. Μην μιλάς με γρίφους σοφε... Επίσης οι φωτογραφίες είναι ίδιες με το Motorola x καμιά σχέση με με συσκευές nexus.
CarbonFibre Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώην κάτοχος Nexus 4 θα πω ότι οι Nexus συσκευές εκτός από την στοκ έκδοση android και τις άμεσες αναβαθμίσεις λίγα έχουν να προσφέρουν σε άλλους τομείς. Δηλαδή, μέτριες κάμερες, μέτρια μπαταρία ως κακή, όχι sd, μέτριες οθόνες κλπ. Τώρα τα 3GB Ram ,805 snapdragon και τεράστιες οθόνες λίγα μου λένε όταν με 2GB και snapdragon 4 pro έτρεχε νερό το Nexus 4 και μπορούσα να το δουλέψω άνετα με ένα χέρι. Εγώ προσωπικά φεύγω από LG G2 για Sony Ζ3c.
Radiatedsoul Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το μεγεθος της οθονης και της συσκευης το καταλαβαινω. Τετοιες συσκευες βολευουν αυτους που θελουν και τηλεφωνο και ταμπλετ σε ενα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το QHD σε τοσο μικρη οθονη. Μπορει καποιος να εξηγησει τον λογο? 1
belkin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 παιδες οι εταιριες πριν βγαλουν κατι κανουν και την ερευνα τους, δεν βγαζουν ετσι. εγω παντως το 5 δεν θα το αλλαξω ουτε φετος και παμε με το καλο για το nexus 7 που θα εχει επιτελους 64bit επεξεργαστη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μην μιλάς με γρίφους σοφε... Επίσης οι φωτογραφίες είναι ίδιες με το Motorola x καμιά σχέση με με συσκευές nexus. Εννοώ πως η σειρά nexus εως τώρα πωλούνταν μόνο από το κατάστημα της Google και σε ειδική τιμή (ας πούμε με ένα είδος επιδότησης από την Google) και όχι από την κατασκευάστρια εταιρία. Όπως και με το Nexus 5 που το έφτιαχνε η LG αλλά δεν το πουλούσε ακριβώς η ίδια και έτσι δεν ερχόταν σε άμεση σύγκρουση με τα άλλα της μοντέλα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το νέο από την Motorola. Μπορεί να ειναι το ίδιο σχεδιαστικά με το X (αν και πιο μεγάλο) αλλά να μην μπορεί να το πάρει κάποιος από την ίδια, παρά μόνο από το Google Store. Αν παρόλα αυτά αλλάξει το μοντέλο πώλησης και το δίνει και η ίδια η Motorola, είναι σίγουρο πως θα δεις μια πολύ υψηλή τιμή (θα τολμούσα να πω 700+)! 1
Grey Warden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα θα βγει συσκευή στις 5,2 ίντσες. Αν θα βγει κι άλλη στις 5,9 είναι άλλο θέμα.
alex1_kgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν θυμάστε όταν άρχισαν να βγαίνουν τα 5ιντσα δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι θα το πάρει... Όλοι λέγατε ότι είναι παντόφλες...Δείτε τι έχετε τώρα... Αν και 6 ίντσες είναι πολλές για λειτουργία με ένα χέρι μπορώ να πω ότι θα το έπαιρνα.Έχω το G2 και πολλές φορές λέω αχ να ήταν μεγαλύτερο, ίσως βέβαια να το λέω λόγω δουλειάς.
VaggD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοώ πως η σειρά nexus εως τώρα πωλούνταν μόνο από το κατάστημα της Google και σε ειδική τιμή (ας πούμε με ένα είδος επιδότησης από την Google) και όχι από την κατασκευάστρια εταιρία. Όπως και με το Nexus 5 που το έφτιαχνε η LG αλλά δεν το πουλούσε ακριβώς η ίδια και έτσι δεν ερχόταν σε άμεση σύγκρουση με τα άλλα της μοντέλα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το νέο από την Motorola. Μπορεί να ειναι το ίδιο σχεδιαστικά με το X (αν και πιο μεγάλο) αλλά να μην μπορεί να το πάρει κάποιος από την ίδια, παρά μόνο από το Google Store. Αν παρόλα αυτά αλλάξει το μοντέλο πώλησης και το δίνει και η ίδια η Motorola, είναι σίγουρο πως θα δεις μια πολύ υψηλή τιμή (θα τολμούσα να πω 700+)! Αυτό που λες το ξέρω απλά δεν νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο, δηλαδή αν κάποιο θέλει νεα συσκευή και δει την διαφορά στην τιμή και στα specs σε συσκευή από την ίδια εταιρία..
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα.. Θα πηγαινα στο 6 απο το 5 το ερχομενο καλοκαιρι αλλα δυστυχως η ευτυχως, ταμπλετακι εχω... Επρεπε να ειχαν ορια στις ιντσες... ( απο 4-5 ειναι ανεκτό, απο κει και μετα παμε σε ταμπλετ..)
makridis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, το "nexus 6" είναι το "nexus x" της motorola. Απ' ότι φαίνεται οι φήμες που έλεγαν ότι η google σκοτώνει το brand "nexus κάτι" επαληθεύονται. Ίδωμεν!
Antonis_V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστεύω ότι είναι πάνω από 5", συμφέρει μόνο όταν σκοπεύεις να κουβαλάς μόνο ένα εργαλείο μαζί σου, αντί να έχεις Tablet + Smartphone. Από εκεί και πέρα, 4-5" είναι ικανοποιητικά για μένα. Bigger is not Always Better.
jimex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι αποκλειστική είδηση του 9to5mac για το επόμενο... Nexus. Από εγκυρότητα άλλο τίποτα, για ένα προϊόν που φυσικά στις 6" έρχεται να καλύψει το τεράστιο κενό που υπάρχει μέχρι τη μία ίντσα παραπάνω στο nexus tablet...
azuli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 πηρα το πρωτο μου κιν με 5αρα οθονη μετα απο 4αρα που ειχα και ρε παιδια ειναι ηδη αβολο.Πολλα πραγματα απλα δεν γινονται με το εμα χερι.Τι 6 ιντσες..Εδω βλεπω καμια φορα στο τρενο κανεναν με 6ιντσο και ειναι σα να μιλαει σε tablet.Ειναι λιγο αστειο βασικα.Βεβαια..γουστα ειναι αυτα,αλλα πιστευω οτι 4,5 - 4,7 ειναι στα ορια της φορητοτητας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα