Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για σας ! εχω εναν υπολογιστή Acer Aspire 5670 που εχει μεσα windows XP. θελω να κανω εκαθαριση δισκου και δεν μπορω να βρω πως να το κανω. το μονο που κανει στην εκκαθαριση δισκου ειναι να μου λεει ποσος χωρος θα ειναι ελεύθερος ΑΜΑ κάνω εκκαθάρισει δίσκου που δεν λεει πως. Άμα ξέρει κανείς να μου πει. Ευχαριστώ προκαταβολικά !
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έναρξη-όλα τα προγράμματα-βοηθήματα-εργαλεία συστήματος-εκκαθάριση δίσκου.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μεχρι την "εναρξη" καλα απο κει και κατω δεν βρηκα τπτ. δεν υπηρχε πουθενα το βοηθήματα. θα προσπαθισω ξανα μπας και βρω τπτ΄.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 βρηκα την εκκαθαριση δισκου στη διαχειριση υπολογιστη. αλλα κανει αυτο που ειχα πει νομιζω... απλα μου δίχνει ποσος χώρος ΘΑ ελευθερωθει αμα διαγραψο τον σκληρο δισκο. αλλα δεν λεει πως να τον διαγραψεις....
PC Booster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Διαλέγεις τα στοιχεία που θες και πατάς ΟΚ. http://1.bp.blogspot.com/_QIwrz7TuJHs/TBBWolU0GTI/AAAAAAAABGg/bCCVpzsn0Q8/s1600/Run+Disk+Cleanup+In+Windows+XP+-+D.PNG
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ok το καταφερα !!! περιμενω τωρα τα αποτελεσματα. Σας ευχαριστω πολυ !!!
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχεις πολύ καιρό να κάνεις, θα πάρει λίγη ώρα. Υπομονή.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον αυτη η διαδικασια δεν εκανε σχεδον τπτ. δεν εκανε ολικη εκαθαριση σκληρου δισκου. εβησε καπια «αόρατα» πραγματα στο υπολογιστη αφηνοντας ομως προγραμματα φακελους και ολα τα αλλα στοιχεια οπως εχουν. δεν αλλαξε τπτ δλδ.
PC Booster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι σκοπός να σβήσει προγράμματα, αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ. Αυτό κάνει ακριβώς αυτό που είπες. Σβήνει αόρατα για σένα αρχεία. Αν θες να σβήσεις προγράμματα θα πας έναρξη->πίνακας ελέγχου->προσθαφαίρεση προγραμμάτων και θα απεγκαταστήσεις όσα δε χρειάζεσαι.
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πέρνα το Wise Care 365 ,κατά προτίμηση το portable αφού είναι λιγουλάκι addware, και πάλι θέλει προσοχή στης επιλογές που σου βγάζει,αλλά καθαρίζει πολύ πράγμα από τον Η/Υ σου. Καρτέλα καθαρισμό συστήματος, κάνεις τα πρώτα 4 διαδοχικά και θα σου καθαρίσει πολύ πράγμα,αφού τελειώσει κάνε και ένα defrag(εκτός και αν έχεις ssd) με το mydefrag επιλογή system disk monthly και ότι βγει.
orion1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 για καλυτερα αποτελεσματα χρησιμοποιησε το www.piriform.com/ccleaner
Ονειρολογίτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παιδια !!! ευχαριστω παρα πολυ !!!!!! :) μια ακομα ερωτιση. τ προγραμματα που μου προτήνατε δεν σβηνουν πολλα πραγματα. εγω θελω να κανω ενα low level format στον C. βρηκα 2 προγραμματα. το HDD Low Level Format Tool 4.40 και το disk wipe. και τα δυο μου ειπα ν αφου ξεκηνισα την εκκαθαριση μετα απο ενα δευτερολεπτο οτι δεν μπορουν να κανουν φορματ εννω δεν εχω κανενα αρχειο ανηχτο..... please καμια βοηθεια ??
ppetr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πως θα φορμαρεις το λειτουργικο, μεσα απ'το λειτουργικο? Ποιος θα οδηγαει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα