Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, πρόσφατα αναβάθμισα τη σύνδεση μου από 4 σε έως 24 Mbps. Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής :

Downstream Upstream
SNR Margin:8.3 dB 9.4 dB
Line Attenuation:26.4 dB 11.5 dB
Data Rate:15109 kbps 947 kbps 

ADSL State:Up

Bandwide Down/Up(kbps):15109 kbps / 947 kbps

SNR Margin Down/Up(db):8.5 dB / 9.4 dB

FEC Down/Up:49280 / 105

CRC Down/Up:23311 / 33

HEC Down/Up:24801 / 0

Από το ftp της otenet κατεβάζω με 1.6 mb/s.

Επίσης σήμερα που έκανα reboot το modem router (πρίν 2 ώρες) έχω τα εξής λάθη :

FEC Down/Up:4270 / 1

CRC Down/Up:5 / 1

HEC Down/Up:53 / 0

Είναι εντάξει κατά τη γνώμη σας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

είσαι περίπου 1,8-2km από ΟΤΕ . επειδή  βλέπω λάθη , αποσυνδέσεις δεν έχεις ? Σε πόση ώρα στα βγάζει τα λάθη? Αν δεν έχεις αποσυνδέσεις  ,  τουλάχιστον συχνές , είσαι οκ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, τα λάθη στο τέλος του θέματος έγιναν μέσα σε 2 ώρες. Αποσυνδέσεις για την ώρα δεν έχω αλλά εχθές το βράδυ η ταχύτητα είχε πέσει. Σήμερα το πρωί η ταχύτητα ήταν πεσμένη σαν χθές βράδυ, με το που έκανα reboot στο modem router γύρισε στα φυσιολογικά επίπεδα … . Επίσης σήμερα κατεβάζω από το ftp της otenet με διακυμάνσεις. Έτσι είναι τώρα : 

FEC Down/Up:7287 / 1

CRC Down/Up:9 / 2

HEC Down/Up:76 / 0

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, τα λάθη στο τέλος του θέματος έγιναν μέσα σε 2 ώρες. Αποσυνδέσεις για την ώρα δεν έχω αλλά εχθές το βράδυ η ταχύτητα είχε πέσει. Σήμερα το πρωί η ταχύτητα ήταν πεσμένη σαν χθές βράδυ, με το που έκανα reboot στο modem router γύρισε στα φυσιολογικά επίπεδα … . Επίσης σήμερα κατεβάζω από το ftp της otenet με διακυμάνσεις. Έτσι είναι τώρα : 

FEC Down/Up:7287 / 1

CRC Down/Up:9 / 2

HEC Down/Up:76 / 0

με 26att και 9άρι snr πιάνεις 15mbps . Εισαι πάρα πολύ καλά.

Κοιταξε λίγο εσωτερική καλωδίωση ιδιαίτερα αν ειναι παλια η οικοδομη. Για τα errors το λέω .

Μπορεί να πάς και στα 16 σταθερά και κυρίως με λιγότερα errors.

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το ZTE H108NS με πάροχο ΟΤΕ. Κάτι που παρατήρησα χθες βράδυ … για τις διακυμάνσεις στο κατέβασμα φταίει η wifi κάρτα του Macbook (έψαξα στο internet & πάρα πολοί είχαν τα ίδια θέματα με εμένα (αποσυνδέσεις - πτώσεις ταχύτητας) με  ethernet που το δοκίμασα μετά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα & είδη έχω παραγγείλει ένα Wireless N USB Adapter. Άλλαξα το splitter & πείραξα λίγο τα καλώδια του έκανα reset & τα χαρακτηριστικά είναι αυτά :

up time: 0d:19h:37m:48s

Downstream Upstream 
SNR Margin:8.3 dB 9.4 dB 
Line Attenuation:26.4 dB 11.5 dB 
Data Rate:15109 kbps 947 kbps 

ADSL State:Up

Bandwide Down/Up(kbps):15171 kbps / 947 kbps

SNR Margin Down/Up(db):8.6 dB / 9.4 dB

FEC Down/Up:13607 / 4 (αυτό πρέπει να είναι bug γιατί όταν αλλάζω καρτέλες στο interface μεταβάλλεται διαρκώς πάνω κάτω με τεράστιες διαφορές)

CRC Down/Up:62 / 4

HEC Down/Up:1085 / 0

Τα φώτα σας … !

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...