Sakiz105 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Με την θεμις ιδια αποτελεσματα .Raijintek μεινε στον αερα,τα πας περηφημα
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αδυνατο να βρω πως εχετε ιδια αποτελεσματα :S Tα λοιπον,σιγουρα η εμπειρια μεχρι να μπει δεν ηταν και η καλυτερη,η ποιοτιτα ισως αξια για τα λεφτα της,σιγουρα θα επρεπε να ηταν λιγο καλυτερη.Η ετικετα δεν παιζει να σου ακυρωνει την εγγυηση,ετσι πιστευω δλδ,διοτι το προιον το διαφιμιζεις για τους διαφανες σωληνες/αντλια που εχει και του λες οτι για να βαλει το χρωμα που διαφημιζεις θα χασεις την εγγυηση?!?!? Δεν παιζει απλα..επισης διαβασα στις οδηγιες οτι εχεις 2 χρονια εγγυηση απο την εταιρια.. Το Led το περιμενα λιγο πιο φωτεινο.Βιδες για να κανεις push/pull δεν φτανουν.Παμε στο ψητο: Εχει μεσα Υ καλωδιακι οπου μπορεις να βαλεις τα 2x3pin Fans και να συνδεθουν με molex στο τροφοδοτικο σου.Eγω που ειχα PWM?Ακυρο για εμας λοιπον,οποτε τα συνδεση στην μητρικη... Αφου εβαλα τα fans στις 1450Rpm οπως ειχα βαλει και στην H100i,θερμοκρασιες δωματιου 20C και τις δυο φορες,με παστα MX-4 ον μποθ και 10λεπτο stress test απο το AIDA 64 extreme εχουμε τα εξης αποτελεσματα: 3570k 4.8Ghz,1.3V + H100i 3570k 4.8Ghz,1.3V + Raijintek Triton Απο αποψη θορυβου,εβαλα το κινητο με το προγραμμα να τρεχει πανω απο το κουτι οπου και στις 2 περιπτωσεις εδειχνε 70db και απο αποσταση περιπου 30cm εδειχνε 60cm παλι και στις 2 περιπτωσεις...Sooo 2
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Σο μια χαρά,έβαλες ταινία γύρω από τα φανακια να μην έχεις απώλειες ? Τα φανακια πως "τα κάρφωσες" σε αυτές τις στροφές ? Κάποιος (με καλύτερα αγγλικά από τα δικά μου) να στείλει ένα mail στην εταιρία η να μιλήσει μέσω FCB να αποσαφηνιστεί αυτό με την εγγύηση ?
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γυρω απο τα φανακια??ταινιες??γινεσαι λιγο οιο συγκεκριμενος??
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γυρω απο τα φανακια??ταινιες??γινεσαι λιγο οιο συγκεκριμενος?? Οκ άρα σηκώνει μικρή εξέλιξη ακόμα. Εκεί που βιδώνουν τα φαν και εφάπτονται με το ψυγείο,εγώ βάζω περιμετρικά υφασμάτινη ταινία, άρα μηδενίζω τις απώλειες αέρα και υποχρεώνω ότι παράγει το fan να περνάει μέσα από τις κυψέλες του ψυγείου. Νόμιζα το ήξερες.
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Οταν το ειχα ξαναδει απο καπου ουτε να το εχει κανει καποιος Τα fans εμενα τα εβαλα στα pwm fan 1 kai 2 της.μητρικης και μετα με το speedfan αλλαξα τις ταχυτητες του. Ακομα απορω γιατι βγαζω τοσο διαφορετικα αποτελεσματα απο εσας :/
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί είσαι καλός Αγόρι μου !!! χαχαχα Εγώ ακόμα στο κουτί σφραγισμένη την έχω.
Kosvog20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 εγω νομιζω για τα λεφτα της ειναι μια χαρα ...
Zapee995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρταται τι σημαινει για τον καθενα το "το μια χαρα"...Με αυτα που ειδα, παλι στην H75 θα πηγαινα, θηριακι, μικροτερη σε ογκο με πιο ευκολη εγκατασταση, μεγαλυτερη εγγυηση και δοκιμασμενη (σαν εταιρια).
Kosvog20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 συμφωνω μαζι σου,για μενα λεω που ειχα h60 sta 75 ευρω και πηρα αυτη στα 67 εγω διαφορα ειδα αρκετη..για καποιον αλλον ισως να μην ειναι αρκετη σε αυτα τα λεφτα δεν διαφωνω,ουτε στο οτι ειναι κατωτερη ποιοτηκα απο μια corsair!!
Bigi444444 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Στην πράξη αυτές οι υδροψύξεις ακούγονται;Γιατί φεύγοντας από αέρα δεν θα έχεις παράπονο από τις επιδόσεις θεωρώ.Από το θόρυβο όμως; Ρε συ prospector, 70db έχει ένα αυτοκίντο στην καμπίνα του με κόφτη στην 3η....70 έχει και αυτή;Μήπως κάτι δεν μετράει καλά το πρόγραμμα;
Prospector8 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μα ναι αυτο ηθελα να πω οτι δεν ειναι εμπιστο πρόγραμμα το sound meter απο ενα κινητο Και για κατι αλλο που ακομα απορώ ειναι γιατι δεν εχει βγει ακομα κανενα επίσημο review..
Kosvog20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ εχω 2 ermax δεν ακούγεται καθόλου στις 800 μόνο όταν το βάζω τέρμα στις 1650 ακούγεται αλλά δεν χρειάζεται σε παιχνίδι 3 ώρες με 800 στροφές πάει μέχρι 67 βαθμούς !! Νομίζω σε μένα ζεστενεται από την καρτα το μπλοκ μπορώ να κανω κάτι να κόψω εκεί την θερμότητα ; Sent from my iPhone using Insomnia
Zapee995 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Η καρτα σου τι θερμοκρασια εχει under load?
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τα συμπεράσματα δικά σας .. ότι δεν καταλαβαίνετε από τα υπέροχα αγγλικά μου να σας το εξηγήσω. Κατ'αρχην έκανα την ερώτηση δημόσια και ο τύπος έκανε αίτημα φιλίας και ήρθε σε π.μ hello, this is tony from raijintek... you had a question, so please ask.... Why is not my answer to your page that I have done my question; Any way.. my question is > On triton Watercooling What do you mean with this safety film ? How one can add color if you do not remove the tape; In Greece the shops gives one year warranty, do you make RMA to the second year ? 6:23 μ.μ. you can add don't worry... only if you fasten the screw again make sure you will not fasten it too much only like a thumbscrew and make sure the rubber in between is in also and don't overscrew it only by hand and gently (ότι επιμέρους ερώτηση έχετε γράψτε το στα Αγγλικά να του το στείλω αν θέλετε μιας και άφησε την απάντηση μισή κιόλας.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα