Sakiz105 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 περιμενε την fractal.Εβγαλαν teaser trailer.Αποτι ειδα ειναι τοπ ποιοτητα και με αλλαζομενα tubings Πολυ ωραιο φαινεται αλλα βλεπω οτι τα εχουν ανακοινωσει απο Ιουνιο και ακομα δεν πωλουνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν υπήρχε η 360 την χτύπαγα χθές!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 @Allday αφου φαγωνεσαι για 360, γιατι δεν παιρνεις αυτη http://www.tweaktown.com/reviews/6553/thermaltake-water-3-0-ultimate-360mm-aio-cpu-cooler-review/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω 360 για να γεμίσω κάπως το 900d αλλα και για να έχω καλές επιδόσεις.Οχι σαν custom αλλα καλές Στην Ελλάδα δεν υπάρχει νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι απο εξωτερικό θα εκανες εννοείται αγορά, μην τα θες ολα δικα σου Δεν παιζει κατι στις "ανάγκες" σου απο Ελλάδα νομιζω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μωρέ παίζει σε custom αλλα......Να πω την αλήθεια βλέπω και αυτή http://www.eworld.com.gr/products/details/5717αν και 240 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από alldaynews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 No no, ακριβή για αυτα που προσφέρει. Απο θεμα επιδόσεων, εχει περασει 2 φορες απο τα χερια μου η Cm 280L και ειναι πραγματικα τελεια για τις επιδόσεις της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραιο φαινεται αλλα βλεπω οτι τα εχουν ανακοινωσει απο Ιουνιο και ακομα δεν πωλουνται Ειχε ανακοινωθει οτι θα βγει καποια στιγμη Συνηθως οι υδροψυξεις ενα διμηνο μετα την ανακοινωση βγαινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilismart Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδη παιδια ειναι και επιφοβη καθως κινεζοφέρνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν εχω αφησει με τα ποστ μου καποιον να πιστευει κατι τετοιο, ας αλλαξει γνωμη... α) Μεχρι σημερα ουτε ενα σωστο review στο net. β) Ο καιρος θα δειξει για τις αντοχες της. Δε ξερω καν τι γινεται σε περιπτωση που ας πουμε ανοιξει και γεμισει ολο το hardware υγρα...Και κατι καει...Η Corsair δινει υποστηριξη σε τετοιες περιπτωσεις, η συγκεκριμενη εταιρια δε γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι να υπαρχει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα δεν αξιζει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα δεν αξιζει ε? προσωπικη μου γνωμη οχι δεν αξιζει (απο επιδοσεις δεν ξερω αν ειναι καλη ή οχι γιατι δεν ξανα ειχα επαφη με νερο)απλα εγω που εβαλα χρωμα εχασα την εγγυηση ασε που και παλι δινει μονο 1 χρονο, οποτε καλυτερα +30 ευρω παραπανω σε corsair να εχεις και το αναλογο support 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ενα τελευταιο post στο thread και αποχωρω, οπως ακριβως εγινε και με τη ψυκτρα απο το κουτι μου... Ενα περασμα απο intel Extreme Tuning σε cpu stress test mode: 2 περασματα παλι στο ιδιο mod, με τις ιδιες ρυθμισεις αλλα με h75 σε push/pull: Εν ολιγης, οσο χρονο και να εφαγα, να βαζω και να βγαζω τη triton, τι καθετα τι οριζοντια, το αποτελεσμα ηταν ιδιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα