Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kosvog20, δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες για τις θερμοκρασίες.Βάρεσες 74 βαθμούς στον επεξεργαστή μετά από δύο λεπτά στρεσαρίσματος;Με ποιό πρόγραμμα τον στρέσαρες;Σαν ψηλή δεν είναι; :P

Οκ, δεν ξέρω πόσο μπορεί να επηρεάζουν τα υπόλοιπα που λες, αλλά πολλοί μου ακούγονται όπως και να έχει.

Prospector, σε ματιάσαμε ρε! ^_^

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα ρε κριμα!! περιμενα και εγω να μας πεις νεα σε σχεση με την h100,για το σημειο που την εβαλα και χωρις φαν μπρος πισω και τα φαν του ψυγειου σχεδον κλειστα νομιζω καλα ειναι..δεν εχω και την εμπειρια οπως μερικους εδω μεσα για να κρινω εγω,γιαυτο σας τα λεω με λεπτομερειες να κρινεται εσεις αν ειναι καλα η οχι! κατι που ξεχασα.. case κ380 coolermaster..ειναι το επομενο που θα κανω αλλαγη :)

αν ψαχνεις για θηκη παντος τσεκαρε την NZXT source 340 εγω σε αυτην κατεληξα οικονομικη και ευριχωρη βεβαια παιζει να μην εχει χωρο για cd driver (δεν ειμαι σιγουρος δεν με ενδιαφερει).Απο eshop  τoν πηρες τον triton;

Δημοσ.

Ναι ανεβάζει πριν πήγαινε 100 σε δευτερόλεπτα me to Aida ο συγκεκριμένος cpu ειναι πολύ ζεστός γενικά είχα και απλο 4790 και όλα καλα ήταν ναι από eshop

Δημοσ.

@Kosvog20: Οι 500 στροφές στους ανεμιστήρες του ψυγείου μου ακούγονται πολύ λίγες. Επίσης απ'ό,τι καταλαβαίνω έχεις το Κ380 το οποίο έχει θέση μόνο για ένα 120mm ανεμιστήρα στο κάτω μέρος, άρα το μισό ψυγείο "βλεπει" λαμαρίνα και όχι διάτρητη θέση για ανεμιστήρα, σωστά; Οι μετρήσεις σου είναι μάλλον μακρυά από τις δυνατότητες του cooler.

• Like 2
Δημοσ.

Μου εκατσε στραβο bracket που μπαινει πισω στην μητρική ρε πουστη μου, ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ειχα παθει με την H100i.Μα γιατι τετοια γκαντεμιά καθε φορα.. Πφφφ.. Αυριο παραλαμβάνει ο φιλος, και μιας και δεν εχει ετοιμο pc ακομα, θα του τσιμπήσω την δικια του. ΞενερΑ γαμω, βαριεμαι ελεηνα να ξαναβαλω την H100i,τα αφηνω όπως ειναι και νεότερα αυριο. :/

βρε άσχετε μήπως τα στραβώνεις μόνος σου ? :lol: :lol:

παρακαλείται ο Γκαντέμης ν'αποχωρησει απο το Νήμα  :P

Θα με βάλετε να λύσω 3 ημερών Pc και mini itx κιόλας τελικά ? :lol: :P

Δημοσ.

Τπτ δεν πειραξα!! Κοιτάζω σε καποια φαση οπως τσέκαρα πως να μπει το bracket, και λεω κατι δεν μαρεσει. Ε και ηταν θεοστραβες οι ακρες -.- Επρεπε να ειχα παρει τις ροδελες που ελεγα να παρω τοτε για την H100.

Τελος δεν ξανα υπόσχομαι τπτ, αυτοματιαζω την κατάσταση μονος μου καθε φορα. Οποτε guys, when its ready :P

• Like 1
Δημοσ.

Τπτ δεν πειραξα!! Κοιτάζω σε καποια φαση οπως τσέκαρα πως να μπει το bracket, και λεω κατι δεν μαρεσει. Ε και ηταν θεοστραβες οι ακρες -.- Επρεπε να ειχα παρει τις ροδελες που ελεγα να παρω τοτε για την H100.

Τελος δεν ξανα υπόσχομαι τπτ, αυτοματιαζω την κατάσταση μονος μου καθε φορα. Οποτε guys, when its ready :P

Αν ειναι απο την πολη σου το καταστημα μπορεις να το επιστρεψεις, αλλιως δεν αξιζει με τα μεταφορικα και την αναμονη ξανα..

Δημοσ.

Ναι μωρέ απο eshop του Περιστεριου το πηρα, 10λεπτα με το αμάξι απέχει. Θα βολευτώ με του φίλου, και μέχρι να ολοκληρωθεί το νεο pc του φίλου, θα έχει γινει η οποια αλλαγή χρειαστεί.

Δημοσ.

Πρωτες εντυπωσεις....

Το backplate ειναι της πλακας αλλα και γενικα το ολο συστημα στηριξης του block...Δεν εντυπωσιαστηκα βεβαια αφου με τα 80 ευρω δε περιμενα κατι παραπανω...

Το block ειναι ολοκληρο γομαρι και βαρυ, θα το θελα αλλιως, εδω κερδιζει για εμενα η swiftech h220x. Επισης θα ηθελα το ψυγειο πιο "στιβαρο", αυτο ειναι εντελως της πλακας.

Τελος η τιμη ειναι χαμηλη για αυτο που φαινεται αλλα οχι για αυτο που ειναι....1 χρονο εγγυηση and guess what, κανενας δεν το ανεφερε και μου εκανε εντυπωση...

Πανω στη ταπα που εχει για τη προσθηκη χρωματος/αλλαγη υγρων, υπαρχει προστατευτικη ταινια οπου αναφερει οτι βγαζοντας την, χανεται η εγγυηση....ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑ??? WTF??Πουλανε τρελα???

Τελος, σε επιδοσεις τα παει ισα μεχρι στιγμης με την H75 σε push pull, θα περιμενω να στρωσει η παστα και βλεπουμε...Γενικα αν εξαιρεσεις το cool look για καποιους waterblock, ολη η κατασκευη θυμιζει κινεζια.

• Like 6
Δημοσ.

εγω τελικα δεν το ειχα βαλει καλα και δεν πατουσε καλα,ειχα μια h60 την πουλησα 55 και πηρα αυτη μονο για τα διαφανες σωληνακια..γενικα οπως λεει και ο φιλος ακομα και η60 ειναι πιο ποιοτηκη σε οτι αφορα το υλικο,απο αποδοση ειναι καλυτερη αυτη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...