Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εάν βάλεις και ντεσιμπελόμετρο στο τηλέφωνο και μας πεις πόσο σου δείχνει, θα είσαι ένας μικρός θεούλης! :P

Εννοείται πως θα το εκανα, ηδη εχει κατέβει η εφαρμογή. Τς τς, λες και δεν με ξερετε κανετε :P

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και η pump μπορεί να σηκώσει πάνω της cpu & gpu!!!

Πάντως αν όντως γίνεται αυτό θα είναι τέλεια.Και φαντάζομαι επειδή έχει μικρή εγγύηση μπορούμε να αλλάξουμε το ψυγείο με ένα μεγαλύτερο 60αρι ας πούμε

Εννοείται πως θα το εκανα, ηδη εχει κατέβει η εφαρμογή. Τς τς, λες και δεν με ξερετε κανετε :P

>Στην "πληρότητα" αγγίζεις το τέλειο στους "υποσχετικούς χρόνους" το χαλάς λίγο..  χοχοχοχο :P

Παρέλαβα κ εγώ το πρωί τελικά απλά δεν έχω μηχάνημα να την βάλω !  :rolleyes:  :lol: 

• Like 1

Νομίζω ο movie με ξέρει καλύτερα απο ολους, χαχαχα! Θα εχω 2 ωρες στην διαθέσιμη μου οταν γυρίσω στις 10μιση,αλλα σίγουρα καποιες εντυπώσεις και στοιχεία θα αναφέρω.

• Like 1

Θερμοκρασία ide !! τεστ 2 λεπτά 74 βαθμους το κουτι δεν εχει θεση για 240 γιαυτο μπηκε κατω (πατεντα) δεν εχω ανεμηστηρες μπρος πισω και αυτοι πανω στο ψυγειο ειναι κατω απο 500rpm  

Sent from my iPhone using Insomnia

gigabyte gaming 5 

4790k

vengeance pro 2400

gtx 780

post-309276-0-86798900-1417730566_thumb.jpg

post-309276-0-07886900-1417730585_thumb.jpg

post-309276-0-02840400-1417730595_thumb.jpg

Μου εκατσε στραβο bracket που μπαινει πισω στην μητρική ρε πουστη μου, ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ειχα παθει με την H100i.Μα γιατι τετοια γκαντεμιά καθε φορα.. Πφφφ.. Αυριο παραλαμβάνει ο φιλος, και μιας και δεν εχει ετοιμο pc ακομα, θα του τσιμπήσω την δικια του. ΞενερΑ γαμω, βαριεμαι ελεηνα να ξαναβαλω την H100i,τα αφηνω όπως ειναι και νεότερα αυριο. :/

• Like 1

Παρηγγειλα και εγω τελικα τη Core (No fans) και προς το παρον η παραγγελια εξελισεται σωστα...

βασικα οποιος το δει και την εχει παρει,

αν δεν την πηρε απο το eshop,

ας πει απο που την αγόρασε

ελα ρε κριμα!! περιμενα και εγω να μας πεις νεα σε σχεση με την h100,για το σημειο που την εβαλα και χωρις φαν μπρος πισω και τα φαν του ψυγειου σχεδον κλειστα νομιζω καλα ειναι..δεν εχω και την εμπειρια οπως μερικους εδω μεσα για να κρινω εγω,γιαυτο σας τα λεω με λεπτομερειες να κρινεται εσεις αν ειναι καλα η οχι! κατι που ξεχασα.. case κ380 coolermaster..ειναι το επομενο που θα κανω αλλαγη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...