Kosvog20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το βράδι θα σας πω νέα μόλις παρέλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Την παρέλαβα και εγω την core, νεα θα σας παω το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Prospector θέλουμε ένα πρόχειρο συγκριτικό με την h100i έτσι για τα μάτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ναι παιδιά πείτε τις εντυπώσεις σας να ξέρουμε τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ολα θα τα δειξω το βράδυ, do not worry. Ιδιες θερμοκρασιες χωρου, ιδια rpm τα fans, ιδιο τεστ (Aida θα χρησιμοποιησω) κτλπα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εάν βάλεις και ντεσιμπελόμετρο στο τηλέφωνο και μας πεις πόσο σου δείχνει, θα είσαι ένας μικρός θεούλης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εάν βάλεις και ντεσιμπελόμετρο στο τηλέφωνο και μας πεις πόσο σου δείχνει, θα είσαι ένας μικρός θεούλης! Εννοείται πως θα το εκανα, ηδη εχει κατέβει η εφαρμογή. Τς τς, λες και δεν με ξερετε κανετε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Είμαστε κρεμασμένοι απο τα μονιτορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Και η pump μπορεί να σηκώσει πάνω της cpu & gpu!!! Πάντως αν όντως γίνεται αυτό θα είναι τέλεια.Και φαντάζομαι επειδή έχει μικρή εγγύηση μπορούμε να αλλάξουμε το ψυγείο με ένα μεγαλύτερο 60αρι ας πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εννοείται πως θα το εκανα, ηδη εχει κατέβει η εφαρμογή. Τς τς, λες και δεν με ξερετε κανετε >Στην "πληρότητα" αγγίζεις το τέλειο στους "υποσχετικούς χρόνους" το χαλάς λίγο.. χοχοχοχο Παρέλαβα κ εγώ το πρωί τελικά απλά δεν έχω μηχάνημα να την βάλω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ο movie με ξέρει καλύτερα απο ολους, χαχαχα! Θα εχω 2 ωρες στην διαθέσιμη μου οταν γυρίσω στις 10μιση,αλλα σίγουρα καποιες εντυπώσεις και στοιχεία θα αναφέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Θερμοκρασία ide !! τεστ 2 λεπτά 74 βαθμους το κουτι δεν εχει θεση για 240 γιαυτο μπηκε κατω (πατεντα) δεν εχω ανεμηστηρες μπρος πισω και αυτοι πανω στο ψυγειο ειναι κατω απο 500rpm Sent from my iPhone using Insomnia gigabyte gaming 5 4790k vengeance pro 2400 gtx 780 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μου εκατσε στραβο bracket που μπαινει πισω στην μητρική ρε πουστη μου, ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ειχα παθει με την H100i.Μα γιατι τετοια γκαντεμιά καθε φορα.. Πφφφ.. Αυριο παραλαμβάνει ο φιλος, και μιας και δεν εχει ετοιμο pc ακομα, θα του τσιμπήσω την δικια του. ΞενερΑ γαμω, βαριεμαι ελεηνα να ξαναβαλω την H100i,τα αφηνω όπως ειναι και νεότερα αυριο. :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilismart Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Παρηγγειλα και εγω τελικα τη Core (No fans) και προς το παρον η παραγγελια εξελισεται σωστα... βασικα οποιος το δει και την εχει παρει, αν δεν την πηρε απο το eshop, ας πει απο που την αγόρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ελα ρε κριμα!! περιμενα και εγω να μας πεις νεα σε σχεση με την h100,για το σημειο που την εβαλα και χωρις φαν μπρος πισω και τα φαν του ψυγειου σχεδον κλειστα νομιζω καλα ειναι..δεν εχω και την εμπειρια οπως μερικους εδω μεσα για να κρινω εγω,γιαυτο σας τα λεω με λεπτομερειες να κρινεται εσεις αν ειναι καλα η οχι! κατι που ξεχασα.. case κ380 coolermaster..ειναι το επομενο που θα κανω αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα