Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά νομίζω αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω

Link.png Site: ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απλα δεν καταλαβαινω πια εκδωση εχει.
Γινονται και παραγγελιες και παραδωσεις αλλού

Γενικα οτι ταχητητας Φανακια θελω βαζω; Οσο πιο γρηγορα τοσο μεγαλητερη απόδωση;

Νομίζω είναι μαζί με τα φανάκια γιατι τα αναφέρει πιο κάτω

Εγώ που θέλω κίτρινο χρώμα????Πώς???

Δημοσ.

Τρεξτε :P

> http://www.e-shop.gr/raijintek-triton-core-watercooling-kit-240mm-no-fans-p-PER.814891

Τελικά νομίζω αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω

Νομίζω είναι μαζί με τα φανάκια γιατι τα αναφέρει πιο κάτω

Εγώ που θέλω κίτρινο χρώμα????Πώς???

Ελάχιστο μπλε κ πράσινο. ?

• Like 1
Δημοσ.

Το παραδειγμα στο video δε λεει κατι, αν εκανε συγκριση και με αλλη ψυκτρα θα ειχαμε μια εικονα...Μπαινω στο πειρασμο γιατι η h75 αν και τα παει αριστα εχει θεμα με θορυβο στην αντλια, οποτε ειναι μια επιλογη η triton μεχρι να γυρισει η corsair απο RMA και μετα να φαει πουλημα...:P

Δημοσ.

Το μόνο που με χαλάει είναι η εγγύηση

Εγώ το σκέφτομαι πολύ γιατί έχει μόνο ένα χρόνο. Δεν νομίζω να δώσω 80
Δημοσ.

Αύριο παίρνω και εγώ χωρίς ανεμιστήρες,υπάρχει και έκπτωση για ανεμιστήρες για όποιον θέλει να πάρει !!! Ξενέρωσα και εγώ με τον ενα χρόνο εγγύηση αλλά καίγομαι γιατί πούλησα h60 και εχω στοκ ψύκτρα τώρα και καίγεται σε παιχνίδι 99-100 φτάνει με κλειστό case 4790κ!!! Άμα δε με ικανοποίηση θα μπει Αγγελία κατευθείαν !!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είναι σχεδόν δέκα χρόνια που θέλω επιτέλους να βάλω υδρόψυξη στο (εκάστοτε) βασικό μου pc.Αλλά κάτι ότι δεν ήθελα να σκάσω 200ρες και 300ρες που χρειαζόταν πιο παλιά, κάτι που δεν ήθελα ναφτιάξω μόνος μου μία, κάτι που οι έτοιμες δε μου πολυγέμιζαν το μάτι, στα πιο οικονομικά τουλάχιστον μοντέλα, έμενα μπουκάλα κάθε φορά με την thermalright 120 που έχω εδώ και πόσα χρόνια... :P

Ετούτη εδώ την triton κάπου την είδα τυχαία πριν λίγο καιρό και μου γυάλισε με τη μία.Πιστεύω πως μάλλον πλησιάζει η ώρα να πλατσουρίσω κι εγώ λιγάκι.Θα περιμένω reviews αλλά μάλλον βρήκα με τι θα κάνω την αρχή. ^_^

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...