coniste Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω σκεφτομαι να την αντικαταστησω με την ereboss για τον ιδιο ακριβως λογο που λεει και ο trilobyter,δεν ειμαι σιγουρος για το κουτι αμα μπορει να την χωρεσει στο πανω μερος. Αυτην την στιγμη εχω 2 120ρηδες στο top αμα τους εβγαζα θα κουμπωνε το radiator? το κουτι ειναι tt commander ms-i, τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Λογικα ειδη βλεπεις οτι τα fans σου ειναι οριακα πανω στη mobo, οποτε ακατορθωτο το να χορεσει και ενα ψυγειο εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 με ενημερωσαν οτι σημερα θα την παρω!! περιμενω την κουριερ να μου την φερει!! δυστυχως δεν μπορω να πω αν κανει δουλεια γιατι στο συστημα θα μπει σε ενα με δυο μηνες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 με ενημερωσαν οτι σημερα θα την παρω!! περιμενω την κουριερ να μου την φερει!! δυστυχως δεν μπορω να πω αν κανει δουλεια γιατι στο συστημα θα μπει σε ενα με δυο μηνες!! Εσύ την πήρες χαχαχα πηρα τηλ και μου ειπαν πως ήταν 1 κομμάτι και έφυγε και ειναι σε έλλειψη πάλι χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 χαχαχα δηλαδη φερανε μονο ενα κομματι?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 χαχαχα δηλαδη φερανε μονο ενα κομματι?? Δυστυχώς ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king_k Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω για τη συγκεκρημενη για να αντικαταστησει τη zalman αεροψυκτρα που εχω τωρα, εχει διαβασει κανεις για τα θεματα που ισως εχει λογο αλουμινενιου ψυγειου και χαλκινου block; Καπου διαβασα οτι για λογους διαβρωσης καλο ειναι τα υλικα ψυγειου και block να ειναι ιδια. Παντως απο εμφανηση και τιμη ειναι κορυφη, μενει να δουμε και το θεμα αποδοσης και αξιοπιστιας(τα 2 χρονια εγγυηση παντως δεν ειναι και πολυ θετικα σε συγκρηση με τον ανταγωνισμο....) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς ναι χαχαχα ελεος ειναι!! και μολις μου ηρθε!! :D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Φέρανε λίγα κομμάτια και εφυγαν στις ήδη υπάρχουσες παραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 miltgiorg Unboxing κλπ θελουμε ετσι?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 τον δινω στεγνα να μαθουμε λεπτομερειες Site: http://www.insomnia.gr/topic/550832-%CE%BFc-fx-6300/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 φανταζομαι σε κανα 2 μερες να εχω βγαλει ακρη..για αρχη κοιταω ψαχνω πως να την τοποθετησω (ειμαι τελειος ασχετος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αυριο θα ξαναρωτησω μπας και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εχω κανει αρχες Νοεμβρη παραγγελία, και με ειχανε παρει πριν μια βδομάδα να μου πουν οτι τελικά δεν θα μπορεσουν να μου δώσουν την έκδοση με τα ανεμηστιρια αλλα θα φέρουν μια εκδοση χωρις αυτα. Για την αναμονή και την ακύρωση οσων ειχα παραγγείλει, ειπαν οτι θα υπάρξει μια έκπτωση αμα θελησω την εκδοση χωρίς ανεμιστήρες στα 66€ και δέχτηκα. Αυριο θα την εχω, και την Η100i θα την δωσω φιλο. Οποτε Παρασκευή ή Σάββατο θα σας εχω συγκριτικο με οτι αλλαγές προκειψουν απο την αλλαγή μιας H100i σε Τριτωνα, οσο αφορα τις θερμοκρασίες και τον θόρυβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εχω κανει αρχες Νοεμβρη παραγγελία, και με ειχανε παρει πριν μια βδομάδα να μου πουν οτι τελικά δεν θα μπορεσουν να μου δώσουν την έκδοση με τα ανεμηστιρια αλλα θα φέρουν μια εκδοση χωρις αυτα. Για την αναμονή και την ακύρωση οσων ειχα παραγγείλει, ειπαν οτι θα υπάρξει μια έκπτωση αμα θελησω την εκδοση χωρίς ανεμιστήρες στα 66€ και δέχτηκα. Αυριο θα την εχω, και την Η100i θα την δωσω φιλο. Οποτε Παρασκευή ή Σάββατο θα σας εχω συγκριτικο με οτι αλλαγές προκειψουν απο την αλλαγή μιας H100i σε Τριτωνα, οσο αφορα τις θερμοκρασίες και τον θόρυβο Στο e-shop έκανες την παραγγελία?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα