Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πάντα πότε δεν την δούλεψα χωρίς πάντα ήταν γεμάτη μέχρι εκεί που μπορούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγώ στην πρώτη της έβγαλα λίγο τα μάτια οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήταν προβληματική. Ζήτησα αν γίνετε να μου κάνουν αλλαγή μου έστειλαν καινούργιο (μπλοκ νομίζω λέγετε) αλλά είχε πρόβλημα αυτό που μου έστειλαν διότι δεν είχε τρύπες στην κάτω μεριά που ακουμπάει με τον επεξεργαστή και το νερό απλά έμενε στάσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 παλι στην nepton θα καταληξω,ασχημη αλλα καλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε πρόταση για καλούς σωλήνες γιατί οι συγκεκριμένοι ( Primochill PrimoFlex Advanced LRT ) αποδεικνύονται ασταθείς ? ..,και ξεβάφουν εσωτερικά αλλά δεν αντέχουν κ στην θερμοκρασία της GPU που είναι ακριβώς από κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το ξεβαφουν εσωτερικα απο που προκειπτει ? εχω δοκιμασει 2-3 χρωματα ποτε δεν ειχα θεμα ασπρους εβγαλα προσφατα απο συστημα που τους ειχα επανω περιπου 1 χρονο, εκτος απο της ταλαιπωρημενες ακρες λόγο τον compretion fitting ηταν σαν καινουργιοι Στο build με το prodigy που ειχα διαφανους ακουμπουσαν στην πισω μερια του πυρηνα και δεν ειχαν κανενα θεμα κοντα στο 6μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το ξεβάφουν εσωτερικά προκύπτει απο το γεγονος οτι το διάφανο ψυκτικό υγρό εχει παρει απόχρωση λευκού, Τα υπόλοιπα φαίνονται νομίζω στην φώτο που ανέβασα. αν κατάλαβα καλα μου λες οτι αυτοί οι σωλήνες ειναι οι καλύτεροι - παντα σε εύκαμπτο - που μπορεί να βρει κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε πρόταση για καλούς σωλήνες γιατί οι συγκεκριμένοι ( Primochill PrimoFlex Advanced LRT ) αποδεικνύονται ασταθείς ? ..,και ξεβάφουν εσωτερικά αλλά δεν αντέχουν κ στην θερμοκρασία της GPU που είναι ακριβώς από κάτω. IMG_0257.jpg Ωπα, ξεχείλωσε η σωλήνα απο την θερμοκρασία του υγρου????????? Αν ναι οι σωλήνες είναι έτοιμοι να λούσουν τα πάντα αφου, μόλις τρυπήσουν με την πίεση το υγρό πάει όπου μπορείς να φανταστείς, Και το σημαντικότερο ή ή αντλία δεν λειτουγεί ή έχει βουλώσει κάτι ή υπάρχει αέρας μέσα στο κύκλωμα δηλαδή τι θεμοκρασία εισαγωγής έχει το υγρό πριν πάει στο μπλόκ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν νομίζω να είναι από θερμοκρασία υγρού, είτε έπεσε σε κακή παρτίδα σωλήνα, δέχομαι ότι η κάρτα γραφικών βγάζει πολύ ζέστη αλλά δεν νομίζω να ζοριζει τοσο πολυ την κάρτα γραφικών για να εκθέτει το σωλήνα σε τέτοιες θερμοκρασίες ώστε να παραμορφωθει, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παίδες,φίλος θέλει να πάρει την Triton 360mm, κυρίως διοτι στο corsair 760t θελει να φαινεται το "γαλατακι" του συστήματος του οπότε μιας και δεν ξέρει απο custom watercooling θέλει να πάει στην Triton και να βάλει άσπρο υγρό. Βέβαια με λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα κακιες εμπειρίες για όσους δοκίμασαν να βάλουν διαφορετικό υγρό από αυτό που έδινε μεσα η εταιρία οποτε ειναι πολύ σκεπτικός τώρα για όλη την αγωνία που πρόκειται να περάσει. Οπότε θέλω να ρωτήσω δοκίμασε κανείς να βάλει ενα υγρό σαν και αυτο https://www.amazon.co.uk/mayhems-0609224350979-Mayhems-Pastel-Coolant/dp/B008P9W4LQ/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1466728412&sr=1-2&keywords=white+coolant και αν ναι,ποιος ειναι ο πιο σωστός τρόπος για να το βαλει? Μπορεί να το βάλει κατευθείαν μέσα στους σωλήνες ή θα βγάλει αυτό που έχει μέσα και θα ρίξει το 750ml distilled water + 250ml από αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/5145 για παράδειγμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Θα έλεγα ο φίλος σου να μην πετάξει τα λεφτά του σε μια aio με μέτρια ποιότητα κατασκευής. Καλύτερα να κοιτάξει κάποια επώνυμη aio ή το καλύτερο κατά τη γνώμη μου να ξεκινήσει να στήνει μια custom υδρόψυξη με διάφανους σωλήνες, επειδή είπες ότι θέλει να βλέπει το υγρό από τους σωλήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Θα έλεγα ο φίλος σου να μην πετάξει τα λεφτά του σε μια aio με μέτρια ποιότητα κατασκευής. Καλύτερα να κοιτάξει κάποια επώνυμη aio ή το καλύτερο κατά τη γνώμη μου να ξεκινήσει να στήνει μια custom υδρόψυξη με διάφανους σωλήνες, επειδή είπες ότι θέλει να βλέπει το υγρό από τους σωλήνες. Ναι αλλα ουτε ξερει/ξερουμε να στηνουμε custom υδροψυξη και ουτε ειναι διαθετημενος να δωσει περιπου 300Ε για ενα αξιοπρεπες watercooling συστημα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πως και δεν πάει σε μια aio τότε ; Πιστεύω πως χίλιες φορές να πάρει κάτι που έστω δεν έχει διάφανους σωλήνες αλλά είναι αξιόπιστο, παρά να είναι στην τρεχάλα με rma συνέχεια σε περίπτωση διαρροής της triton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα