Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ στην πρώτη της έβγαλα λίγο τα μάτια οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήταν προβληματική. Ζήτησα αν γίνετε να μου κάνουν αλλαγή μου έστειλαν καινούργιο (μπλοκ νομίζω λέγετε) αλλά είχε πρόβλημα αυτό που μου έστειλαν διότι δεν είχε τρύπες στην κάτω μεριά που ακουμπάει με τον επεξεργαστή και το νερό απλά έμενε στάσιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχουμε πρόταση για καλούς σωλήνες γιατί οι συγκεκριμένοι ( Primochill PrimoFlex Advanced LRT ) αποδεικνύονται ασταθείς ?

..,και ξεβάφουν  εσωτερικά αλλά δεν αντέχουν κ στην θερμοκρασία της GPU που είναι ακριβώς από κάτω.

post-227308-0-16601800-1455217377_thumb.jpg

• Moderators

Το ξεβαφουν εσωτερικα απο που προκειπτει ? εχω δοκιμασει 2-3 χρωματα ποτε δεν ειχα θεμα ασπρους εβγαλα προσφατα απο συστημα που τους ειχα επανω περιπου 1 χρονο, εκτος απο της ταλαιπωρημενες ακρες λόγο τον compretion fitting ηταν σαν καινουργιοι

Στο build με το prodigy που ειχα διαφανους ακουμπουσαν στην πισω μερια του πυρηνα και δεν ειχαν κανενα θεμα κοντα στο 6μηνο

Το ξεβάφουν εσωτερικά προκύπτει απο το γεγονος οτι το διάφανο ψυκτικό υγρό εχει παρει απόχρωση λευκού,

Τα υπόλοιπα φαίνονται νομίζω στην φώτο που ανέβασα.

αν κατάλαβα καλα μου λες οτι αυτοί οι σωλήνες ειναι οι καλύτεροι - παντα σε εύκαμπτο - που μπορεί να βρει κανείς ?

Έχουμε πρόταση για καλούς σωλήνες γιατί οι συγκεκριμένοι ( Primochill PrimoFlex Advanced LRT ) αποδεικνύονται ασταθείς ?

..,και ξεβάφουν  εσωτερικά αλλά δεν αντέχουν κ στην θερμοκρασία της GPU που είναι ακριβώς από κάτω.

attachicon.gifIMG_0257.jpg

Ωπα, ξεχείλωσε η σωλήνα απο την θερμοκρασία του υγρου?????????

Αν ναι οι σωλήνες είναι έτοιμοι να λούσουν τα πάντα αφου, μόλις τρυπήσουν με την πίεση το υγρό πάει όπου μπορείς να φανταστείς, 

Και το σημαντικότερο ή ή αντλία δεν λειτουγεί ή έχει βουλώσει κάτι ή υπάρχει αέρας μέσα στο κύκλωμα δηλαδή τι θεμοκρασία εισαγωγής έχει το υγρό πριν πάει στο μπλόκ????

• Moderators

Όχι δεν νομίζω να είναι από θερμοκρασία υγρού, είτε έπεσε σε κακή παρτίδα σωλήνα, δέχομαι ότι η κάρτα γραφικών βγάζει πολύ ζέστη αλλά δεν νομίζω να ζοριζει τοσο πολυ την κάρτα γραφικών για να εκθέτει το σωλήνα σε τέτοιες θερμοκρασίες ώστε να παραμορφωθει,

• 4 μήνες μετά...

Καλησπέρα παίδες,φίλος θέλει να πάρει την Triton 360mm, κυρίως διοτι στο corsair 760t θελει να φαινεται το "γαλατακι" του συστήματος του οπότε μιας και δεν ξέρει απο custom watercooling θέλει να πάει στην Triton και να βάλει άσπρο υγρό. Βέβαια με λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα κακιες εμπειρίες για όσους δοκίμασαν να βάλουν διαφορετικό υγρό από αυτό που έδινε μεσα η εταιρία οποτε ειναι πολύ σκεπτικός τώρα για όλη την αγωνία που πρόκειται να περάσει. Οπότε θέλω να ρωτήσω δοκίμασε κανείς να βάλει ενα υγρό σαν και αυτο https://www.amazon.co.uk/mayhems-0609224350979-Mayhems-Pastel-Coolant/dp/B008P9W4LQ/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1466728412&sr=1-2&keywords=white+coolant και αν ναι,ποιος ειναι ο πιο σωστός τρόπος για να το βαλει? Μπορεί να το βάλει κατευθείαν μέσα στους σωλήνες ή θα βγάλει αυτό που έχει μέσα και θα ρίξει το 750ml distilled water + 250ml από αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/5145 για παράδειγμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Θα έλεγα ο φίλος σου να μην πετάξει τα λεφτά του σε μια aio με μέτρια ποιότητα κατασκευής. Καλύτερα να κοιτάξει κάποια επώνυμη aio ή το καλύτερο κατά τη γνώμη μου να ξεκινήσει να στήνει μια custom υδρόψυξη με διάφανους σωλήνες, επειδή είπες ότι θέλει να βλέπει το υγρό από τους σωλήνες.

• Like 1

Θα έλεγα ο φίλος σου να μην πετάξει τα λεφτά του σε μια aio με μέτρια ποιότητα κατασκευής. Καλύτερα να κοιτάξει κάποια επώνυμη aio ή το καλύτερο κατά τη γνώμη μου να ξεκινήσει να στήνει μια custom υδρόψυξη με διάφανους σωλήνες, επειδή είπες ότι θέλει να βλέπει το υγρό από τους σωλήνες.

Ναι αλλα ουτε ξερει/ξερουμε να στηνουμε custom υδροψυξη και ουτε ειναι διαθετημενος να δωσει περιπου 300Ε για ενα αξιοπρεπες watercooling συστημα :/

Πως και δεν πάει σε μια aio τότε ; Πιστεύω πως χίλιες φορές να πάρει κάτι που έστω δεν έχει διάφανους σωλήνες αλλά είναι αξιόπιστο, παρά να είναι στην τρεχάλα με rma συνέχεια σε περίπτωση διαρροής της triton.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...