Χρήστος15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Με το καλό οι σωλήνες. Ανέβασε και καμιά φωτογραφία να δούμε πως είναι. Για υγρό καμιά ιδέα? Λέω να πάρω τις σωλήνες πήρε και το παιδί παραπάνω και αν βρω και σε καλή τιμή κανένα ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγώ αυτό θα πάρω μια χαρά φαίνεται. > http://www.e-shop.gr/nanoxia-cf1-aqua-pure-water-1000ml-cooling-fluid-pro-p-PER.642769 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αυτό έχω και εγώ. Αλλά αυτό δεν είναι απλά αποσταγμένο νερό? Ή μπορούμε να το έχουμε και κανονικά σαν ψυκτικό υγρό? Συγνώμη αν σας κουράζω πρώτη φορά ασχολούμαι με αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Είναι η πιο απλή λύση και εμένα μου αρέσουν τα απλά σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή,όχι δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω δεν είναι αυτοκίνητο να χρειάζεσαι αντιψυκτικό π.χ, χωρίς και εγώ να έχω μεταπτυχιακό στα υγρά υδρόψυξης,αυτό καταλαβαίνω,αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Με το καλό οι σωλήνες. Ανέβασε και καμιά φωτογραφία να δούμε πως είναι. Για υγρό καμιά ιδέα? Λέω να πάρω τις σωλήνες πήρε και το παιδί παραπάνω και αν βρω και σε καλή τιμή κανένα ψυγείο. http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-389?do=findComment&comment=54444708 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση για όποιον γνωρίζει σίγουρα. Σκέφτομαι να αλλάξω ψυγείο και να βάλω ένα λίγο πιο μεγάλο της xspc. Θα δω διαφορά στην θερμοκρασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν πας σε 360 σίγουρα θα δεις.. με δεδομένο ότι θα προσθέσεις και ένα φουρφουρι,τώρα πόση ακριβώς θα είναι αυτή δεν ξέρω να σου πω,γιατί τι θερμοκρασίες έχεις ? με τι φουρφουρια σε τι στροφές ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση για όποιον γνωρίζει σίγουρα. Σκέφτομαι να αλλάξω ψυγείο και να βάλω ένα λίγο πιο μεγάλο της xspc. Θα δω διαφορά στην θερμοκρασία?Πολύ πιθανών μα μην είναι καν αισθητή η διαφορά, διάφορα θα έχεις σίγουρα σε πόση ώρα θα κάνει το κύκλωμα να φτάσει στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία πρόσεξε όμως μην πάρεις πολύ λεπτό ψυγείο γιατί περιορίζει αρκετά την ροή και σε αδυναμες αντλίες δεν είναι ότι καλύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν πας σε 360 σίγουρα θα δεις.. με δεδομένο ότι θα προσθέσεις και ένα φουρφουρι,τώρα πόση ακριβώς θα είναι αυτή δεν ξέρω να σου πω,γιατί τι θερμοκρασίες έχεις ? με τι φουρφουρια σε τι στροφές ? Από θερμοκρασίες καλά είμαι έχω το fx 8320 στα 4,5Ghz και οι τιμές είναι 32 idle - 64 max. Τα φανάκια που έχω είναι 2 από αυτά http://www.e-shop.gr/coolermaster-r4-jfdp-20pw-r1-jetflo-white-led-fan-120mm-p-PER.810905 . Απλά για εξηγούμε ο λόγος που θέλω να αλλάξω ψυγείο είναι για να τον κλοκάρω κι άλλο. Έχω δοκιμάσει να τον ανεβάσω κι άλλο αλλά ξεφεύγει η θερμοκρασία και το ψυγείο που θέλω να βάλω είναι διπλό όχι τριπλό απλά καλύτερης ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Τότε νομίζω δεν αξίζει ο κόπος,και το κόστος,αντίθετα με το 3πλο ψυγείο,που εφόσον έχεις καλές θερμοκρασίες θα ίσχυε αυτό που γράφει ο φίλος παραπάνω,αλλά όσο το ζορίζεις τόσο θα αυξάνονταν και η διαφορά στην απόδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μια ακόμα ερώτηση η αντλία της σηκώνει και κάρτα γραφικών ή όχι? Έχω δει πως κάποιοι έχουνε βάλει και την κάρτα του σε νερό με την συγκεκριμένη υδρόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ...και εγω τις ιδιες αναφορές εχω με εσένα,δες το ποστ και στείλε ενα π.μ στο παλικάρι που το έκανε να σου πει εντυπώσεις εχει περάσει αρκετος καιρός,θα εχει πράγματα να σου πει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 σκεφτομαι να την παρω αλλα με τοσα που λεγονται την φοβαμαι ,τι λετε οι κατοχοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 σκεφτομαι να την παρω αλλα με τοσα που λεγονται την φοβαμαι ,τι λετε οι κατοχοι?Εγώ μετά από 5 αλλαγές βαρέθηκα και πήρα λεφτά πίσω, θα πρότεινα κάτι αντίστοιχο που είχα μέχρι πρόσφατα http://www.skroutz.gr/s/6202019/Alphacool-Eisberg-240.htmlΈμεινα πολύ πιο ευχαριστημένος και από θερμοκρασίες αλλά και από θόρυβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εχανε υγρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα