papajohn87 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα ειναι λιγο μπέρδεμα,αλλα αν το εχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει,εδώ την διάσταση σωλήνα την δίνει 9.5 εσωτερικό 12,5 εξωτερικό,εχω βρει και εγώ και μ'αρεσει αυτή η σωλήνα που την δίνουν όμως 10.0 εσω 13.0 εξω δεν ξέρω με σιγουριά όμως να σου πω ότι θα ταιριάξει απόλυτα.. εγω το βλέπω οτι έχει γίνει λάθος στην μετατροπή και οτι είναι 3/8 όπως πρέπει δηλαδή,αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.. https://www.techpowerup.com/reviews/Raijintek/Triton/3.html http://www.eworld.com.gr/products/details/2629/Primochill-PrimoFlex-Advanced-LRT-%CE%A3%CF%89%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-13/10-Elegant-White-1m-%28PFLEXA-12-W%29 Εγώ σήμερα έκανα αλλαγή τους σωλήνες και έβαλα αυτούς http://www.e-shop.gr/primochill-primoflex-advanced-lrt-tube-13-10mm-clear-1m-p-PER.812616 και μπαίνουν κανονικά αλλά δυσκολεύει λίγο να τους βάλεις. Εγώ έβαλα λίγη βαζελίνη στην άκρη του σωλήνα και βίδωσε κανονικά. 1
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κάτι δεν πάει καλά... idle μου κρατάει απο 26 μέχρι 33 με wow φτάνει 55. Επίσης κάνει κατι ξαφνικά και ανεβάζει 50 και πέφτει πάλι! Τι μπορεί να φταίει?
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Με stock επεξεργαστή ? Δουλεύει η αντλία σου ? βλέπεις το υγρό να κουνιέται ? από που έχεις πάρει ρεύμα για αυτή ? Την έχεις αγοράσει με τα δικά της φουρφουρια η έβαλες δικά σου και στις πόσες στροφές δουλεύουν ? Για να έχεις ένα μέτρο,η αντλία φτάνει μέχρι 4500 "στροφές" άρα καλό είναι να την έχεις πάρει direct από 12V η να έχεις βάλει την ανάλογη ρύθμιση στην μητρική αν την έχεις συνδέσει εκεί ώστε να μην "σου κόβει" Εγώ είμαι 4500 αντλία 1800 τα φουρφουρια με 5820k στα 4.4 idle κάπου στα 32 και load μέχρι 64 έχω δει. Εγώ σήμερα έκανα αλλαγή τους σωλήνες και έβαλα αυτούς http://www.e-shop.gr/primochill-primoflex-advanced-lrt-tube-13-10mm-clear-1m-p-PER.812616 και μπαίνουν κανονικά αλλά δυσκολεύει λίγο να τους βάλεις. Εγώ έβαλα λίγη βαζελίνη στην άκρη του σωλήνα και βίδωσε κανονικά. Thanks bro αρα σωστά το υπολόγισα,εγώ σε πρώτη φάση και επειδή δεν έχει άμεσα διαθέσιμο τον λευκό σωλήνα που θέλω,αποφάσισα να βαλω από πάνω λευκό σπιράλ,τώρα ανάλογα το αποτέλεσμα θα αποφασιστεί και το επόμενο βήμα. επειδή θα φτιάξω το Thermaltake P5 εχω σκεφτεί μέχρι και ν'αλλαξω ψυγείο κ να βάλω 360αρι.
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το πρόβλημα τελικά είναι με το υγρό! Είναι σαν να έχει κολλήσει το χρώμα στην αντλία δηλαδή σαν να έχει διαχωριστεί το χρώμα απο το υγρό και έχουν μείνει κάτι σαν "πέτσες" στην αντλία και στις σωλήνες. Άδειασα το υγρό και έβαλα αποσταγμένο νερό μήπως και καθαρίσει. Ρεύμα παίρνει κατευθείαν απο το τροφοδιτικό και φανάκια έχω της cooler master τα jet flow. O επεξεργαστής είναι stock.
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ωραία αν το έχεις εντοπίσει το θέμα σου βγαλτην και καθάρισε την πολύ καλά,χρησιμοποίησε μόνο το υγρό που αγόρασες χωρίς να το αναμίξεις με άλλα.
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μόνο το υγρό που αγόρασα έβαλα αυτό είναι το θέμα Την δούλεψα λίγο με αποσταγμένο νερό και η θερμοκρασία ήταν καλύτερα. Να το αφήσω για λίγο έτσι η έχει πρόβλημα?
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δείξε μου πάλι αν δεν βαριέσαι πιο υγρό πήρες,γιατι κάποια εχουν πρόβλημα αν δεν είναι "συμβατοί" οι σωλήνες,οι ίδιοι το γράφουν δηλαδή,κοιτα τωρα οσο πιο γρήγορα την καθαρίσεις τοσο το καλύτερο,μην παθει καμια ζημιά η αντλία.
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/mayhems-pastel-red-1000ml-p-PER.812058ορίστε αυτό πήρα! Πάω για καθάρισμα. Αλλά να ξανα βάλω το ίδιο υγρό? ή μπορώ να δουλέψω μόνο με αποσταγμένο νερό?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πριν βάλεις το pastel είχες βάλει dye? Πριν κάνεις την αλλαγή υγρού καθάρισες πολύ καλά τα πάντα?
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα τα πάντα! dye?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Στην συσκευασια μεσα η triton περιεχει 3 μικρα μπουκαλακια με χρωμα (κοκκινο πρασινο μπλε αν θυμαμαι καλα) ειχες βαλει καποιο απο αυτα ?
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πριν που είχε το δικό της υγρό ναι. Τωρα που άλλαξα υγρό όχι δεν έβαλα κάτι! Σήμερα πάντως με αποσταγμένο νερό και αυτά τα κομματάκια που έχουν μείνει οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλύτερες. Μέχρι και 20 βαθμούς είδα
Χρήστος15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Επιστρέφω και πάλι. Το καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα στην αντλία έχει μείνει ελάχιστο χρώμα στην πλευρά που τραβάει νερό νομίζω, το ψυγείο μου έβγαλε την πίστη για να καθαρίσει και σταμάτησα όταν άρχισε να βγάζει ελάχιστο κόκκινο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο. Το γέμισα με αποσταγμένο νερό ξανά και το έχω αφήσει έτσι οι θερμοκρασίες είναι καλύτερα τώρα αλλά κάνει κάτι ξαφνικά και ανεβαίνει 40 και πέφτει πάλι 25. Παίζοντας wow έφτασε μέχρι 49. Λέω να πάρω ένα απλό νεράκι χωρίς χρώμα. Καμία πρόταση?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τα dye της triton είναι για τα ανάθεμα για να καθαρίσεις το ψυγείο εσωτερικά κάνε ένα διάλυμα από χλιαρό νερό με ξύδι (εγώ το κάνω αναλογία 1 προς 3)γέμισε νερό και κουνα το καλά επανέλαβε αρκετές φορές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αύριο έρχονται οι άσπρες σωλήνες μου,ποιος είναι ο εύκολος τρόπος αλλαγής στην συγκεκριμένη ? Υπάρχει κάποιο tip που να το κάνει ευκολακι δηλαδή ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα