MoviemakerGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ..το τέρμα της είναι όταν είναι ξαπλωμένο το κουτί,όχι όταν είναι όρθιο. . αν την γέμισες λίγο πιο κάτω από "την ταπα" είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 επειδή ακόμη ψάχνομαι για το να βάλω ή όχι νεράκι, ψάχνω και δεν βρίσκω τη triton. Έχουν ξεπουλήσει και δεν υπάρχει απόθεμα ή σταμάτησαν να τη φέρνουν? Βλέπω στο επίσημο site ότι βγάζει και επιπλέον "μοντέλα" aio αλλά και custom. Γνωρίσει κανείς πότε θα κυκλοφορήσουν και κάποια ενδεικτική τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ωραία τότε είναι γεμάτη ευχαριστώ. Για κάποιο λόγο οι θερμοκρασίες είναι ψηλά αλλά δεν ξέρω αν φταίει ότι δεν αραιωσα το υγρό ή το ότι πλέον χρησιμοποιώ την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή. Επίσης βιδωσα αλλιώς τις σωλήνες και δεν μπορώ πλέον να βάλω το ψυγείο μπροστά γιατί τσακίζει η σωλήνα. Μπορώ να κάνω κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ωραία τότε είναι γεμάτη ευχαριστώ. Για κάποιο λόγο οι θερμοκρασίες είναι ψηλά αλλά δεν ξέρω αν φταίει ότι δεν αραιωσα το υγρό ή το ότι πλέον χρησιμοποιώ την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή. Επίσης βιδωσα αλλιώς τις σωλήνες και δεν μπορώ πλέον να βάλω το ψυγείο μπροστά γιατί τσακίζει η σωλήνα. Μπορώ να κάνω κάτι? Χαχαχα την έχεις σκίσει την υδροψηξουλα.. αλλά μάλλον είναι αμοιβαία η "σχέση". Το υγρό που πήρες 1lt είναι αραιωμένο,έτοιμο για χρήση. H χρήση igpu δεν ειναι ικανή να σου αλλάξει δραματικά τις θερμοκρασίες. Αλλιώς τις σωλήνες ? τι εννοείς ? κοψτες στο επιθυμητό μέγεθος ώστε να μην σου τσακίζουν,η άλλαξε τις με καλύτερες. πρόσεξε μην την δουλεύεις με τσακισμένο σωλήνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γιατί την έχω σκίσει? Εννοώ πως αν πριν η καμπύλη που κάνουν οι σωλήνες ήταν στα δεξιά τώρα είναι στα αριστερα. Δεν τσακίζουν το έβαλα στην πάνω πλευρά του κουτιού, αλλά πριν το είχα μπροστά και τώρα δεν μπορώ να το βάλω γιατί τσακίζουν οι σωλήνες. Καμιά πρόταση για να αλλάξω σωλήνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να αλλάξω τους σωλήνες σε ακρυλικους. Πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο εκτός απο τους σωλήνες? Σε τι διαστάσεις πρέπει να ψάξω? Και σε ποιο μαγαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να αλλάξω τους σωλήνες σε ακρυλικους. Πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο εκτός απο τους σωλήνες? Σε τι διαστάσεις πρέπει να ψάξω? Και σε ποιο μαγαζί? Ναι θελουν αλλαγη και τα ρακορ , αν αλλαζεις συχνα hardwareδεν ειναι και οτι καλυτερο μιας και θα πρεπει να αδιαζεις το κυκλωμα καθε 3ις και λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γιατί την έχω σκίσει? Εννοώ πως αν πριν η καμπύλη που κάνουν οι σωλήνες ήταν στα δεξιά τώρα είναι στα αριστερα. Δεν τσακίζουν το έβαλα στην πάνω πλευρά του κουτιού, αλλά πριν το είχα μπροστά και τώρα δεν μπορώ να το βάλω γιατί τσακίζουν οι σωλήνες. Καμιά πρόταση για να αλλάξω σωλήνες? Κοίτα ειναι λιγο μπέρδεμα,αλλα αν το εχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει,εδώ την διάσταση σωλήνα την δίνει 9.5 εσωτερικό 12,5 εξωτερικό,εχω βρει και εγώ και μ'αρεσει αυτή η σωλήνα που την δίνουν όμως 10.0 εσω 13.0 εξω δεν ξέρω με σιγουριά όμως να σου πω ότι θα ταιριάξει απόλυτα.. εγω το βλέπω οτι έχει γίνει λάθος στην μετατροπή και οτι είναι 3/8 όπως πρέπει δηλαδή,αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.. https://www.techpowerup.com/reviews/Raijintek/Triton/3.html http://www.eworld.com.gr/products/details/2629/Primochill-PrimoFlex-Advanced-LRT-%CE%A3%CF%89%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-13/10-Elegant-White-1m-%28PFLEXA-12-W%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγώ σκεφτόμουν για ακρυλικους. Έψαξα λίγο στο Google είδα διάφορες μετατροπές αλλά δεν βρήκα διαστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγώ σκεφτόμουν για ακρυλικους. Έψαξα λίγο στο Google είδα διάφορες μετατροπές αλλά δεν βρήκα διαστάσεις. Απο την στιγμη που θα βαλεις ακρυλικους πρεπει να αλλαξεις ρακορ , εφοσον αλλαζεις ρακορ μπορεις να βαλεις οτι μεγεθος θελεις σωληνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ααα ωραία. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με κάποιο λινκ για το τι πρέπει να αγοράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 To κοστος θα ανεβει πολυ , γιατι εκτος τον ρακορ και σωληνες πρεπει να παρεις ενα κιτ για να κανεις της γωνιες στους σωληνες πχ ρακορ και σωληνες http://www.eworld.com.gr/products/details/3385/EKWB-EK-HD-Tube-D.I.Y.-Kit-10&12mm http://www.eworld.com.gr/products/details/7119/Alphacool-HardTube-Heat-Gun-Pro-2000W Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει , και κατα ποσο θα ειναι βολικο σε μια AIO επειδη εχω στημενο συστημα με ακρυλικους σωληνες περιμενω πως και πως να κανω αλλαγη υγρου για να βαλω ξανα pvc , οντως οι ακρυλικοι δινουν πολυ ωραιο αισθιτικο αποτελεσμα αλλα ειναι δυσκολοι (ειδικα για πρωτη φορα) στο γωνιασμα, καθως και στην αλλαγη hardware , ενω με τους pvc εχεις το περιθωριο να μετακινησεις ενα block χωρις να πρεπει να αδιασεις το συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οπότε αν θέλω να κάνω κάποια αλλαγή καλύτερα να πάρω pvc, η να βάλω μια υδροψυξη custom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οπότε αν θέλω να κάνω κάποια αλλαγή καλύτερα να πάρω pvc, η να βάλω μια υδροψυξη custom. Αλλαγη εννοω στο hardware Αν θελεις custom παλι για εμενα ενα προσεγμενο κυκλωμα με σωστα ρακορ 30/45/60/90 μοιρων μπορει ανετα να ειναι πιο ομορφο απο ενα κυκλωμα με ακρυλικους σωληνες , βεβαια γουστα ειναι αυτα , αν εισαι απο τα ατομα που αλλαζει hardware μια φορα στα 3-4 χρονια τοτε ναι να βαλεις ακρυλικους αλλα να ευχεσε να μην χρειαστει να βγαλεις μητρικη η επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Όχι για αλλαγή δεν με βλέπω σύντομα τουλάχιστον για ένα χρόνο. Κατάλαβα τι εννοείς. Απο την άλλη και μια custom υδροψυξη είναι λίγο ακριβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα