Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

ισως εβαλα μαλλι γυρω γυρω αυτο που έχουν οι υδραυλική και εσφιξε πολυ καλα βεβαια θα διξει

Δυστηχως επειδη ειναι πλεξι η μεγαλυτερη πιεση απο το σφιξιμο που δημιουργει η καναβη τον υγραβλικων που εβαλες πολυ πιθανο να σου μεγαλωσει το ραγισμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αμα την σφυξεις αρκετα δυνατα μετα αρχιζει και χαλαρωνη δεν ξερω γιατι

καλα με τι την εσφυξες και κλωτσισε το πασο? κανονικα με το χερι θελει μονο μεχρι να πιασει η φλαντζα.καλητερα να εβαζες τεφλον και οχι καναβι(το μαλλι) γιατι σε τετια λεπτοδουλεια και ιδικα σε plexi εχει καλητερα αποτελεσματα και δεν θα σου ζοριζει τοσο το plexi σε πιεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπειδή ήμουν από τους πρώτους κατόχους και πρόσφατα τοποθέτησα μια δευτερη έχουν κάνει μικρές βελτιώσεις,κάτι σαν revision  π.χ η ποιότητα της σωλήνας είναι λίγο καλύτερη και δεν τσακίζει τόσο εύκολα όσο πριν επιμήκυναν το καλώδιο της αντλίας και επίσης έφυγε αυτό το χαζό αυτοκόλλητο που έλεγε ότι αν ανοίξεις την τάπα χάνεις την εγγύηση.

Την βρίσκω και πιο "αποτελεσματική" αυτό με μια μικρή επιφύλαξη όμως γιατί η πλατφόρμα είναι διαφορετική κ δεν έχω άμεσα συγκριτικά ώστε να το επιβεβαιώσω με σιγουριά,

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1

Καλησπερα ηθελα να ενημερωσω με 2 μηνυματακια που εστειλα χωρις να γινω κουραστικος χωρις να κουνηθω απο το σπιτι μου θα γινει αντικατασταση της ψυκτρας μου και εκτος αυτο θα εχω και αυτην που εχω δηλαδη μπραβο στην raijintek πραγματικα τελεια εξυπηρέτηση.2φωτογραφιες εστειλα και αυτο περιμενω την new 

• Like 2

Γεια σας! Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή και παρατήρησα ότι το υγρό έχει φύγει σχεδόν όλο. Επίσης για να λειτουργήσει η υδρόψυξη πρέπει να έχω τον υπολογιστή "ξάπλα" στο πάτωμα αλλιώς η αντλία κάνει θόρυβο. Να μιλήσω με eshop, raijintek ή απλά να γεμίσω με υγρό? 

• Moderators

Γεια σας! Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή και παρατήρησα ότι το υγρό έχει φύγει σχεδόν όλο. Επίσης για να λειτουργήσει η υδρόψυξη πρέπει να έχω τον υπολογιστή "ξάπλα" στο πάτωμα αλλιώς η αντλία κάνει θόρυβο. Να μιλήσω με eshop, raijintek ή απλά να γεμίσω με υγρό? 

Αν εχει αδιασει το υγρο ψαξε δες μηπως εχει διαροη , θεωριτικα αν δεν δουλευε δεν επρεπε να υπαρχει εξατμιση υγρου

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Διαρροή δεν μπορώ να βρω απο κάπου. Αλλά το υγρό έχει αδειάσει. Να την πάω eshop να δουν αυτοί ή να στείλω μήνυμα στην ίδια την εταιρία? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έστειλα και στην raijintek και μου είπαν απλά μα συμπληρώσω υγρό. Τι προτείνετε? Λέω να το αλλάξω τελείως. Και να βάλω διάφανο υγρό να δω πως θα είναι.

• Moderators

Έστειλα και στην raijintek και μου είπαν απλά μα συμπληρώσω υγρό. Τι προτείνετε? Λέω να το αλλάξω τελείως. Και να βάλω διάφανο υγρό να δω πως θα είναι.

Γενικά; να το διάφανο είναι πιο δύσκολο να παρακολουθείς αν έχεις διαρροή οπότε για αρχή πάρε κάτι έγχρωμο ψάξε για υγρά που δεν είναι αγωγιμα ως που να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις διαρροή

Για διαρροή έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Λέω να πάρω το mayhems pastel uv 1000ml. Απο ότι έχω διαβάσει χρειάζομαι απιονισμένο νερό να καθαρίσω τα πάτα και μετά γεμίζω κανονικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και πάλι. Την έπλυνα όλη την υδροψυξη κάθε κομμάτι ξεχωριστά με αποσταγμένο νερό και μετά γέμισα με το υγρό που λέω παραπάνω αλλά το πήρα σε κόκκινο χρώμα. Το πρόβλημα είναι ότι μου χυθηκε και λίγο απ έξω και έπεσε και στο καλώδιο που έχει η υδροψυξη. Να το αφήσω να στεγνώσει ή το χάλασα?

Μπορεί να το γράφω αργά,αλλά να το φυσήξεις με ένα πιστολάκι στο χλιαρό,αφού το σκουπίσεις πολύ καλά.

Σε όλους μας έχει συμβεί μια φορά,μην ανησυχείς.

Όχι φοβόμουν να την βάλω ακόμα και την είχα αφήσει να στεγνώσει. Την έβαλα για δοκιμή σε ένα παλιό υπολογιστή και είναι μια χαρά. Κάτι άλλο μέχρι τέρμα δεν μπορώ να την γεμίσω έχει μείνει ένα μικρό κενό. Πειράζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...