zackeron Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δεν βάζουν τους ανεμιστήρες καρφί στο τροφοδοτικό εκτός και αν θες να κάνει σαν ελικόπτερο... λογικά το τροφοδοτικό σου είναι τσίτα η έχει κάποιο θέμα για να σου κάνει αυτό με το led. Βάλε τα ανεμιστήρια στην mobo και δες.. τους εβγαλα και τους εβαλα πανω στη μητρικη και ολα δουλευουν κανονικα,εβαλα και την αντλια στο chase fan2,και μου δειχνει οτι λειτουργει σε 4000rpm,τουλαχιστον ετσι φενεται να κουνιεται λιγο το νερο μεσα πριν καθολου,ο κατασκευαστης λεει οτι Max δουλευει σε 3000rpm,λετε να χαλασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τους εβγαλα και τους εβαλα πανω στη μητρικη και ολα δουλευουν κανονικα,εβαλα και την αντλια στο chase fan2,και μου δειχνει οτι λειτουργει σε 4000rpm,τουλαχιστον ετσι φενεται να κουνιεται λιγο το νερο μεσα πριν καθολου,ο κατασκευαστης λεει οτι Max δουλευει σε 3000rpm,λετε να χαλασει? δεν νομιζω πως η μητρικη ειναι σε θεση να δοσει πανω απο 12v οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τους εβγαλα και τους εβαλα πανω στη μητρικη και ολα δουλευουν κανονικα,εβαλα και την αντλια στο chase fan2,και μου δειχνει οτι λειτουργει σε 4000rpm,τουλαχιστον ετσι φενεται να κουνιεται λιγο το νερο μεσα πριν καθολου,ο κατασκευαστης λεει οτι Max δουλευει σε 3000rpm,λετε να χαλασει? Τους ανεμιστήρες τους έβαλες σε pwmfan ? κανονικά θα σου βγάλει τα rpm και των ανεμιστήρων και της αντλίας... Με hw monitor το ελέγχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τους ανεμιστήρες τους έβαλες σε pwmfan ? κανονικά θα σου βγάλει τα rpm και των ανεμιστήρων και της αντλίας... Με hw monitor το ελέγχεις ? τους ανεμιστηρες εν τελει τους εβαλα στο Hub του κουτιου και δεν μπορω να δω ποσο τρεχουν,την αντλια μονο εχω βαλει απευθειας στο chas fan,και στο bios,fatal1ty utility αλλα και στο hwinfo μου δειχνουν τις ιδιες στροφες 4+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τους ανεμιστηρες εν τελει τους εβαλα στο Hub του κουτιου και δεν μπορω να δω ποσο τρεχουν,την αντλια μονο εχω βαλει απευθειας στο chas fan,και στο bios,fatal1ty utility αλλα και στο hwinfo μου δειχνουν τις ιδιες στροφες 4+ Αν βάλεις τους ανεμιστήρες στην άσπρη υποδοχή του hub μπορείς να τους δεις, ίδιο κουτί έχω. Οπότε έχει θέμα η αντλία νομίζω... δες τις επιδώσεις σε σύγκριση με τους υπόλοιπους και επίσης αν σε βοηθήσει κάποιος κάτοχος για να σου πει και αυτός τις στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν βάλεις τους ανεμιστήρες στην άσπρη υποδοχή του hub μπορείς να τους δεις, ίδιο κουτί έχω. Οπότε έχει θέμα η αντλία νομίζω... δες τις επιδώσεις σε σύγκριση με τους υπόλοιπους και επίσης αν σε βοηθήσει κάποιος κάτοχος για να σου πει και αυτός τις στροφές. αυτο για τις ασπρες υποδοχες δεν το γνωριζα να σου πω την αλη8εια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 αυτο για τις ασπρες υποδοχες δεν το γνωριζα να σου πω την αλη8εια Αν ανοίξεις το manual θα βρείς αρκετά πράγματα σχετικά με το hub που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν ανοίξεις το manual θα βρείς αρκετά πράγματα σχετικά με το hub που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. ειμαι λιγο ποιο πρακτικος,με το ματι κοιταω που μπορει να κουμπωνουν μεταξυ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ειμαι λιγο ποιο πρακτικος,με το ματι κοιταω που μπορει να κουμπωνουν μεταξυ τους δεν είναι παντα έτσι όμως.. δεν είναι lego 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδια εχω θεμα με την triton!! Tο pump κανει εδω και 3ς μερες ενα θορυβο. Δεν ξερω γιατι αλλα μ'ενοχλει. Επισης απο τοτε που εβαλα τον 4790k κανει θορυβο σε σχεση με τον 8350 που ειχα και ητανε παρα πολυ ησυχο. Παντως εδω και τρεις μερες ο θορυβος αυτος εχει δυναμωσει για τα καλα. δικο μου ειναι το βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Πισω όπως εισαι !! Εγω δυο εχω πάει και εχω αλλη μια για πισω ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Πισω όπως εισαι !! Εγω δυο εχω πάει και εχω αλλη μια για πισω ... Sent from my iPhone using Insomnia Εισαι σιγουρος;Θα την δεχτουνε πισω γι αυτο επειδη λειτουργει κανονικα παντως και αποδιδει σωστα. Ενοχλητικος δεν ειναι,απλως εγω το ακουω απο εκει που δεν ακουγα κατι. Καλα την πουλαω για να παρω custom! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2015 από papajohnnnn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μιλησα με τον Tony Sahin της Raijintek μεσω skype και θα μου στειλουν μεχρι την Δευτερα καινουργιο block. ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!Αν το πηγαινα στο e-shop θα μου λεγανε κανα μηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μιλησα με τον Tony Sahin της Raijintek μεσω skype και θα μου στειλουν μεχρι την Δευτερα καινουργιο block. ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!Αν το πηγαινα στο e-shop θα μου λεγανε κανα μηνα... Αν σου έρθει... μην κάνει κανενα 2μηνο γιατί τα στέλνουν και με περιστέρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 παιδια εγω που εχω την raijintek triton μπορω να τo συνδεσω με κατι τετοιο 2 x 5.25" bay ?? http://www.eworld.com.gr/products/index/179/0/Reservoir και αν ναι πειτε μου την διαδικασια και τι αλλο χρειαζεται να αγορασω!! ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα